Slik forebygger du tørr hud på ansiktet om vinteren

Med vintrene rett rundt hjørnet vil tørr hud gjerne kose seg dypt inne i fuktighetsbehandling, mens fuktighetskrem fungerer fint for sommer og monsun, tørr hud trenger et beskyttende lag på huden i stedet for litt fuktighet, så du må lete etter noe som en salve med en oljebase for å hindre tørr hud. Bortsett fra det er det mange trinn du kan inkudere i rutinen for å forhindre tørrhet i ansiktet i vinter.

Vinterluft som er så kult og tørt, er virkelig den viktigste årsaken til tørrhet i ansiktet. Solkrem hjelper mye også om vinteren, gjelder det før 30 minutter å gå ut i solen, dette forhindrer tørrhet i forbindelse med solskader.

Velg ansiktsolje som avokadoolje, mineralolje, primroseolje eller mandelolje. Hvis du elsker å klappe olje på ansiktet, hopp over shea-produkter eller smør siden det sitter på huden og tette porene. Start med å lese etikettene nøye for disse oljene i produktene dine også.

Ansiktsrensere bør inneholde ekstra mengder fettstoffer eller olje som lanolin, kakaosmør eller kokosnøttolje i løpet av vintrene. Såper med duft vil forårsake tørrhet, vanlige såper vil rive huden din av fuktighet.

Vi vet alle hva overflødig varmesystem innendørs kan gjøre i huden, det vil ikke bare forårsake fuktmangel, men også forårsake overdreven tørrhet, bruk fuktighetskrem hvis du er i et tørt klima om vinteren.

Ikke bruk lange varmtvannsdusjer, dette vil føre til tørrhet, begrense dusjen din i varmt vann og holde temperaturen behagelig, ikke for varmt.

Velg produktene dine forsiktig, anti-aging produkter, tonere etc må mentes for tørr hud eller ellers regelmessige vil forårsake mer tørrhet.

Når du bruker tørr hudkrem eller fuktighetskrem, virker det bedre på mildt skrubbet hud, bruk en sukkerskrubbe regelmessig for å gjøre kremer jobbe raskere og bedre.

For meget tørr hud, bruk ekstra jomfru kokosnøttolje på renset ansikt. Bruk en varm, våt vaskeklut for å massere oljen inn i huden. Tørk av med vaskekluten, oljerensingsmetoden fungerer godt for tørr hud om vinteren.

Bruk renset vann for å rense og skyll ansiktet ditt, vann fra springen kan bli lastet med kjemikalier som tørker huden din om vinteren, jeg er alt for renset vann for hår og ansiktsskylling.

Bilde 1

Rettsmidler for tørr hud rundt munnen 8 Best Home Remedies for tørr og følsom hud Glødende Hudreparater Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud Dammen er tørr hudkrem Hjemmelaget toner for tørr hud Hudpleie Rutine Normal til tørr hud Lakme Skin Gloss Winter Intense Moisturizer Review Winter Outing Beauty og pleie tips Biotique Winter Cherry Body Lotion 5 Hydrating Face Packs For Winter Outfit: Orange Overcoat & Winter Whites (Video) 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Skjønnhetsfordeler med havremel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: