bareMinerals Full Flawless Face Brush Review

Hei damer,

Dette blir en gjennomgang av bareMinerals Full Flawless Face Brush.

Produktbeskrivelse:

Denne plysj, fullavsmalende børsten gir den ultimative hudfarge luksusen når den brukes i brede feiende slag over hele ansiktet for medium til full dekning med bareMinerals Foundation. Penselen er laget av geit hår.

Tips:

For å forlenge liv og skjønnhet i sminkebørstene, rengjør børster regelmessig med Well-Cared For Brush Conditioning Shampoo eller en mild sjampo eller såpe.

Pris:

$28

Min erfaring med bareMinerals Full Flawless Face Brush:

Først, la meg starte med å si at jeg har elsket de bareMinerals-produktene i det siste. Kvaliteten på disse produktene er av diagrammene, og selv om de er svært dyre, føler jeg at de er absolutt verdt prisen. Sjekk ut anmeldelsen av Bareminerals Original Foundation som jeg bruker med denne penselen.

Da jeg først fikk denne penselen, gjorde jeg en feil med å bruke den umiddelbart. Når jeg gjorde det, fant jeg penselen var veldig stikkende og kaste mye. Jeg kunne ikke forstå hvorfor dette skjedde og var veldig skuffet over at dette var et totalt sløsing med penger. Etter at jeg hadde undersøkt, fant jeg ut at min feil ikke vasker børsten før du bruker den. Jeg vasket straks penselen med baby sjampo og forskjellen var bemerkelsesverdig. Børstehårene ble silkebløte og skuret redusert drastisk. Jeg nyter å bruke denne penselen så mye mer nå.

Penselen er laget av naturlig hår, geit hår for å være presis. Selv om naturlige børster ikke er så glatte som syntetiske. Jeg føler at de jobber mye bedre når det gjelder å plukke opp produktet og gi mer naturlig overflate på huden. Børstehårene er veldig tette og pakkede og kan sammenlignes med en kabuki børste. Den er avsmalnet og sparsom i endene og fullest i midten. Plukker opp en god mengde produkt på en gang og sukker det godt på huden. Selv om du vil se noen skurhår etter hver bruk på huden din og klærne som kan være vanskelig å fjerne og siden håret er en rødlig gul farge, kan det bli veldig merkbar på klærne.

Det gir medium til full dekning og dekker en anstendig mengde hudoverflate, slik at påføring av full ansiktsfylling tar knapt 2 minutter. Du må vaske denne penselen ofte, og det har en tendens til å samle ganske mye produkt på det med et par bruksområder. Jeg bruker til og med denne børsten til å smelte på min mineralsløyfe i T-sonen min. Det gir en presis søknad om det også. Håndtaket er veldig glatt, men ikke glatt. Den har matt overflatehåndtak og skinnende kromfinish på den delen som holder bustene sammen, noe som gir et veldig kontrastert, men sofistikert utseende på børsten.

Jeg tror ikke denne børsten vil vare meg lenge på grunn av hvor mye hår det fortsetter å kaste, men for tiden det varer, er det verdt det som det gir meg et "feilfritt" ansikt. Også, jeg merket også at børstene blir mer og mer skilt og dermed gir et bredere utseende til børsten med hver vask.

Pros av bareMinerals Full Flawless Face Brush:

  • Naturlig geithår børster.
  • Tette børster.
  • Myke børster.
  • Plukk opp god mengde produkt på en gang.
  • God dekning av hudflate.
  • Gir en naturlig overflate.

Ulemper med nakne mineraler Full feilfri ansiktsbørste:

  • Sheds som gal.
  • Veldig dyrt.
  • Vil ikke gi langsiktig bruk.

IMBB Rating:

3.5/5

Bare Escentuals bareMinerals Matte SPF 15 Foundation - Golden Fair bareMinerals Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 Bare Mineraler Mineral Veil Bare Escentuals bareMinerals Svært nærende fuktighetskrem Bare Escentuals Original SPF 15 Foundation og Mineral Veil MAC Sheen Supreme Lipstick - Full Speed Fargebjelke Full Finish Long Wear Lipstick Review, Photos, Swatches Colorbar Full Cover Concealer Review, Swatch, EOTD Charles Worthington Full Volume Salon Results Conditioner Damens flawless White Re-Brightening Night Treatment Pixi feilfri og porøs primer Alv. Flawless Eyeshadow i vakre Browns MUA avkork huden din uten hudfarmer Lakme Absolutt Face Brush ALV. Studio Kabuki ansiktsbørste The Body Shop Facial Brush Sigma Professional Brush Kit Review: Ansiktsbørster Clinique Blended Face Powder and Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019