Morphy Richards Hårføner HD021

Hei skjønnhet!

Nylig min trofaste Philips Hårføner nylig pustet sin siste. Jeg hadde brukt det de siste fire årene, og det virket helt fint for meg til en dag plutselig, uten advarsel det klarte ikke å slå på. Etter å ha sagt adieu til det, snudde jeg meg til min favoritt nettbutikk og begynte å lete etter en erstatning. Jeg ville ha noe under Rs1000, da jeg egentlig ikke bruker tørketrommel mye. Den eneste gangen jeg bruker hårføner regelmessig på håret mitt er vintre som jeg ikke kan stå kaldt i det hele tatt. Da jeg så dette, syntes det å være et veldig funksjonelt produkt, og bestemte meg for å gi det en tur. Slik har det gått.

Navn på produktet: Morphy Richards Hårføner HD021

Pris:

Rs.895

Farge:

Hvit.

Produktbeskrivelse og spesifikasjons:

Morphy Richards HD-021 hårføner gir deg flotte tresses i bat av et øyelokk. Hvis du er lei av å administrere ditt våte hår, kan du med denne styleren sette din ånd høyt.

Varmeinnstillinger: To Dyse / konsentrator: Konsentrator Hastighetsinnstillinger: To Strømkrav (volt): 220-240 V Strømforbruk: 1000 W Ledningslengde: 1,8m skjærer ledningen Håndtak: Komfortabelt grep Overoppheting Sikkerhetsutskæring: Ja Ledningsgardin med hengende topp: Ja

Min erfaring med Morphy Richards Hårføner HD021:

Tørkerens kropp er hvit i farge og er veldig solid. Den har en 1,8 m ledning med hengende topp, som i hvert fall er en velsignelse for meg. Den tidligere hadde ikke dette, og det ble fortapt i labyrinten som mitt skap er. Egentlig det hadde en krok, min nevø skjedde å finne en vei rundt den. Tørketrommelen leveres med en konsentrator for lokalisert styling av hår. Det kan selvfølgelig løsnes. Den har to varme- og hastighetsinnstillinger. En bryter med markerte områder 0, 1 og 2 representerer innstillingene. 0 betyr at tørketrommelen er av. Du flytter til 1 og tørketrommel starter med lavere hastighet og varmeinnstilling som kan brukes til styling av hår. Flytt den videre til 2, og tørketrommelen hopper til høyere hastighet og varmeinnstillinger som brukes til tørking av hår. Jeg bruker vanligvis denne innstillingen oftest enn den andre. Det tar omtrent femten minutter for mitt midlange hår å tørke helt. Mens styling ved hjelp av lavere varmeinnstilling, ønsker jeg noen ganger at det var en annen varmeinnstilling som løy mellom de to to innstillingene, men slike forekomster er sjeldne. Det er over-varme sikkerhetsfunksjon, noe som gjør det ganske trygt å bruke. Siden vinteren begynte, har jeg brukt det hver gang jeg vasker håret mitt og det fungerer bra for meg. Oppsummering, det er en ganske anstendig hårføner og godt priset. Flott for folk som meg, som ikke ønsker å skalle ut mye penger og for college goers som vil ha en grunnleggende hårføner.

Pros av Morphy Richards Hårføner HD021:

• Fornuftig priset. • Har en konsentrator, som er nyttig for styling. • Long1.8m ledning. • Gripet er veldig behagelig. • Leveres med to års garanti. • Leveres med to varme- og hastighetsfunksjoner, som mesteparten av tiden er mer enn nok for meg.

Cons av Morphy Richards Hårføner HD021:

Kan egentlig ikke tenke på noen.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale Morphy Richards Hårføner HD021:

Hvis du leter etter noe under 1000-merket, og hvis det primære behovet er å få håret ditt tørt, gi dette tørketrøret et skudd.

Panasonic Compact 2 i 1 Multi-Styling Straightener Panasonic Soie ES2024 Epilator Panasonic Epilator ES 2056A Babyliss Turbo Power 2200 Hårføner Philips Salon Dry Active Ion Hårføner Philips Satinelle Epilator Hp6400 Philips HP4671 ​​Hair Styler Philips HP8310 Hair Straightener Svart og Decker Hair Styler Instyler roterende jern Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron 7 Pretty Hair Tilbehør Vega Flat Hair Styling Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020