VLCC Insta Fair og Glow Moisturizing Cold Cream Review

Hei søt,

Jeg venter virkelig på vintrene å ankomme fordi det er min favoritt sesong; å ha varme nudler og kaffe hjemme, iført pullovere og hoodies og få mye vinter hudpleie. Jeg var veldig lei av Pond's Cold Cream, Fair og Lovely Winter Moisturizer og Lakme Winter Care. Jeg så denne i en butikk og det hevdet å være en kald krem, så jeg fikk det og hovedårsaken var at huden min har en tendens til å bli mørk om vinteren og jeg mister all glød fra ansiktet mitt og det blir veldig kjedelig og huden tårer opp dårlig. Dette ville fungere best med ansiktsvask og skrubbe, men jeg har mye ansikt vasker, så jeg fikk bare denne krem.

Pris:

Rs. 60 for en (men jeg fikk 2 kar).

Produktbeskrivelse:

Beriket med Mulberry, rik kilde til hud fuktighetskrem og Liqucorice, kjent for sine hudpleieforbedrende egenskaper. Denne unike formuleringen gjør huden din mer rettferdig og myk.

Veibeskrivelse:

Påfør sjenerøst på renset ansikt og hals to ganger daglig. For bedre resultater, bruk med VLCC Insta Fair og Glow Clear Skin Face Wash.

Min erfaring med VLCC Insta Fair og Glow Moisturizing Cold Cream:

Som du vet, er kaldkrem en av nødvendighetene for vinterpleierutinen. Selv om jeg ikke får den kjølende følelsen, har huden min allerede begynt å bli tørr og uttørket. Denne kalde krem ​​kommer i et veldig flatt kar. Å være en plastbøtte og flat i størrelse, det er super lett å bære og passer til hvor som helst, selv i en liten slyngepose. Hovedrediensene er lakris og mulberry som er rettferdighetsmeglere og lakris har alltid jobbet for meg. Den kalde krem ​​er ren hvit i farge, som de fleste kalde kremer, og er halvtykk, litt mindre tykk enn kroppsrør. Jeg tror de bare har nevnt å bruke den på ansiktet, men det ser fint ut på kroppen også, men jeg har mange kroppsrør, så jeg bruker det bare på ansiktet. Min mor og bror bruker også denne sammen med meg. Duften er en fin duftende og jeg tror det inneholder kunstig duft, men jeg likte det, og det er ganske mildt etter påføring.

Den kalde krem ​​føles litt tung på huden og absorberer seg heller ikke raskt, og mye massasje og tid er nødvendig for å få den til slutt absorbert. Det føles litt fett på huden, så ikke egnet i løpet av dagen når du må gå ut. Jeg studerer for tiden og sitter hjemme, og jeg bruker dette nesten to ganger om dagen etterfulgt av min nattkrem. Det inneholder heller ikke SPF.

Jeg observerte at jeg fikk veldig små utbrudd da jeg hadde fet hud og noe kaldt krem ​​ville ødelegge meg fordi de er så tykke og tunge med en oljeaktig formel. Moren min hadde ingen pause ute som hun ikke har fet hud. Dette passer alle hudtyper; veldig bra for tørr hud, men kan bryte ut fet hud litt. Jeg er glad for at selv om det ikke gjorde huden min rettferdig, ble huden min heller mørk, noe som pleide å skje til i fjor med andre kalde kremer.

Fordeler med VLCC Insta Fair og Glow Moisturizing Cold Cream:

 • Veldig rimelig.
 • Antallet er veldig bra, og du trenger en ertstørrelse hver dag, så dette vil gå langt.
 • Fin duft som er mild og ikke overveldende i det hele tatt.
 • Praktisk emballasje og et flatt badekar, så lett å bære.
 • Inneholder mulberry og lakris som er rettferdighetsmeglere; Jeg så ingen større rettferdighet, men huden min pleide å bli mørk om vinteren, som ikke skjedde etter bruk av denne krem.
 • Veldig fuktighetsgivende for tørr hud.
 • Gjør huden myk og smidig når jeg står opp om morgenen.

Cons av VLCC Insta Fair og Glow Moisturizing Cold Cream:

 • Kan bryte ut fet hud litt; men ga meg de minste bumlene som ikke engang kunne bli lagt merke til, og de forsvant på en dag og tenkte at det var kaldt krem ​​som ville få min oljeholdige hud å bryte ut.
 • Inneholder ikke SPF.
 • Gjør huden litt fettete, så jeg kan ikke bruke den mens du går ut.
 • Begrenset tilgjengelighet.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg VLCC Insta Fair og Glow Moisturizing Cold Cream?

Jeg har allerede to badekar og de vil gå langt, så tenker ikke på å kjøpe tilbake, men jeg vil sikkert få det neste vinter. Den er egnet for tørrskinnede mennesker og for oljede skinnede, det brøt ut huden min litt, men kviser er svært små i størrelse og knapt merkbar.

IMBB Rating.

4/5.

VLCC Naturvitenskap Insta Fair & Glow Clear Skin 2 i 1 Scrub Pack VLCC Natural Sciences Insta Fair og Glow Clear Skin Face Wash VLCC Fair Skin Saffron Massage Gel VLCC Insta Glow Gold Bleach VLCC Insta Glow Bleach Oxygen Rich Kit VLCC Insta Glow Diamond Bleach Olay Moisturizing Cream Marks & Spencer Rose Fuktighetsgivende Hånd og Kropp Lotion Dove Intensive Moisturizing Cream Cetaphil fuktighetsgivende krem Damens fuktighetsgivende kaldkrem Garnier Skin Naturals Nourishing Cold Cream Ayur Herbals Cold Cream med Aloe Vera Dabur Gulabari Saffron og Gurkemeie Cold Cream Aroma Magic Aloe Vera Cold Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: