RevAyur Acti Moist Body Care Cream

Hei alle sammen!

Med de dawning vintrene, er jeg ganske sikker på at de fleste av oss har begynt strømpe lotioner og kremer for å holde huden vår fra de harde effektene av vintre. Jeg lager egentlig ikke kroppsrør eller kremer, bare håndkrem eller lotioner som kan brukes som håndkremer. Dette er et produkt som jeg fikk til å bruke som en håndkrem. Les videre for å finne ut hvordan det gikk meg.

Navn på produktet:

RevAyur Acti Moist Body Care Cream

Pris:

Rs85 for 75g.

Produktbeskrivelse:

• Reduserer hudens ujevnhet. • Skjermer mot hard vinter. • Høyemotivitetsfaktor, beroliger og beskytter tørr hud. • Gir langvarig fuktighetsgivende effekt. • Passer best for tørr, tynn hud.

ingredienser:

Pomegranatefrukt ekstrakt, Stearic Acid, DGMS, Cetyl Alkohol, Capryl Triglycerid, Lett Flytende Parafin, Silisium Olje, Dimetikon, GMS, Span 60, BHT, BHA, Carbopol, Glyserin, PEG 400, Propylenglykol, Dinatrium EDTA, Trietanolamin, Sunflower Oil .

Min erfaring med RevAyur Acti Fukt Body Care Cream:

Kremet kommer i et hvitt rør med en oransje skrue på lue, ikke noe fancy, svært funksjonelt. Konsistensen av kremet er som en tykk lotion. Den er hvit i farge og har en veldig intens, søt lukt som dunker på kroppen. Jeg er ikke en fan av lukten. Jeg liker ikke sterke lukter i det hele tatt, men mange vil ikke finne det problematiske. Krem, på applikasjon, blir absorbert av huden vakkert. Det fukter min ikke-spesielt tørr hud godt nok. Det gjør ikke huden fet i det hele tatt. Det holder den eksponerte huden fuktig i omtrent fem timer, som jeg synes er ganske anstendig for en krem ​​av dette området. Jeg bruker ikke veldig mye kremer og kremer om vinteren. Jeg er avhengig av et oljemassasje etter bad for å fukte kroppen min om vinteren, og det fungerer fabelaktig for meg. Jeg får kremer og kremer bare for min hånd og nedre deler av bena, fordi for meg er disse delene som er mer tilbøyelige til å tørke. Jeg fikk denne kremet med den hensikt å bruke den som en håndkrem og det intensivt fuktet hendene mine. Den dårlige delen er, det gjorde mine håndflater svette. Jeg prøvde å bruke den på kroppen min en gang, og den holdt den fuktig i rundt ti timer (områdene lagdelt av klær). Også, jeg har en hud som ikke blir for tørr selv om vinteren, så jeg tror ikke det ville være nok for hydrering av ekstremt tørr hud. Kremet forplikter seg til å "skjerme mot hard vintersol", men det er ingen SPF nevnt, så jeg ville ikke bruke den på de eksponerte delene av kroppen før du drar ut i solen. I det hele tatt, en anstendig krem ​​som fukter normal hud ganske bra, men med en intens lukt.

Fordeler med RevAyur Acti fuktig kroppsomsorgskrem:

• Anstendig fuktighetsgivende virkning. • Veldig billig. • Den lille størrelsen på røret gjør det enkelt å bære rundt. • Ikke i det hele tatt fet.

Ulemper med RevAyur Acti fuktig kroppsomsorgskrem:

• Jeg liker ikke spesielt lukten. • Gjør håndflatene myke. • Ingen SPF.

IMBB Rating:

2,5 / 5 (Jeg ville ha gitt det mer poeng, men jeg hatet virkelig lukten.)

Vil jeg tilbakekjøre RevAyur Acti fuktig kroppspleiekrem?

Nei, liker ikke lukten. Jeg bruker opp røret, skjønt, til tross for lukten.

Bad og kroppsarbeid Triple Moisture Body Cream - Daisy Dreamgirl Johnson's 24 Hour Moisture Soft Cream Review Himalaya Bleminor Anti-Blemish Cream - Acne Series Del 4 Clinique Anti-Blemish Solutions Oljestyring Rengjøringsmask Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: