Fordeler med ansiktsmasker over natten

Vet du hva som er den beste tiden å sette på ansiktsmasker - når du sover og over natten - ja, når kroppen og huden er avslappende, er det en god ide å nærme det og skjemme bort det med trengende fuktighet og fuktighet og for å hjelpe det i foryngelse. Den beste løsningen er å bruke ansiktsmasker over natten. Overnatting masker er bra for alle hudtyper siden de fleste er oljefrie, men de er rike, dypt penetrerende, fyller fuktighet og jobber for å reparere hudskader. Disse masker er ekstremt fuktighetsgivende og beroligende. Siden hele dagen mister huden sin fuktighet, det gjør en hel del bra å bruke over natten masker som fyller på alt som taper fuktighet i løpet av natten. Vanligvis maskerer over natten det viktige fuktighetsreservoaret for neste dag og belaster huden.

Nattmasker er formulert for å ta vare på et bredt spekter av hudproblemer som tørr og uttørket hud, flekker, fine linjer, for tidlig aldring, anti-aldring, rødhet / betennelse osv. Overnatting masker jobber på huden over natten når du sover slik at du kan våkne opp til myk, dugg og glødende hud. Det er imidlertid viktig at du følger den riktige metoden for å høste maksimale fordeler ut av din nattmaske. Bruk den på grundig renset hud fordi tilstoppede porene ikke ville la masken gå gjennom hudlagene, følg CTM-rutinen. Påfør pakken generøst etter hudpleierutinen, masser den i noen minutter grundig inn i huden slik at den blir absorbert riktig. Også, bruk den minst en halv time før du treffer sengen fordi du ikke vil ha puten din, slikk hele masken hvis du sover ansiktet ned på puten som meg 🙂 La oss se på noen av de over natten masker som fungerer fantastisk :

1. Clinique Moisture Surge Overnight Mask:

Pris: Rs. 2300

Luksuriøs nattritual hjelper dypt hydrat og gjenoppretter en beskyttende fuktighetsbarriere. Kremet, oljefri maske hjelper til med å fylle fukt tapt i løpet av natten, og bygge reserver i morgen. Rolig og komfort. Huden vekker plumped, smidig, lysende. Bruk nattlig eller etter behov, etter ditt diett. Glatt generøst og jevnt over ansiktet. Masser forsiktig til det absorberes. For alle hudtyper.

PS! Det fungerte ikke for meg fordi jeg har aknefylt hud, men det kan virke for tørr hud.

2. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask:

Pris: $ 24

Overnattingsmaske for å slukke hudens tørst. 90% følte seg umiddelbart etterfylt, glatt og sooted. 75% umiddelbar bølge i fuktighetsnivåer. Hud avhenger av vann for ungdommelig funksjon, men hele dagen lang, mister huden vital fuktighet og jo travlere du er, desto mer går det bort. Denne intense fuktighetsskiftmasken med Avocado og Apricot Kernel Oil dør og slår øyeblikkelig kompromitterte fuktreserver og bygger et reservoar for i morgen. Japanese Seaweed reparerer hudens barriere for å hindre fremtidig dehydrering og tegn på tidlig aldring.

3. Body Shop Vitamin E Sink-In Fuktighetsmaske:

Pris: Rs. 150 per pose.

Sink litt antioksidant Vitamin E inn i huden din. Ta huden tilbake til et optimalt fuktighetsnivå med denne intenst fuktighetsgivende masken.

4. Garnier Light Overnight Whitening Peeling Cream:

Peels av dullness over natten takket være en intensiv eksfolierende handling for å fjerne mørke celler. Whitens huden for å redusere mørke flekker og ytterligere hud mørkere.

5. L'Occitane Immortelle Lysende fuktighetsmaske:

Pris: Rs. 3690

Den Immortelle blomsten tilbyr et lysende ekstrakt som bidrar til redusert melaninsyntese. Denne masken inneholder immortelle essens og gir hydrering og en lysende effekt på huden. Etter bruk er huden straks fuktiggjort glatt og mer fast.

Bildekilder: 1

Skjønnhetsfordeler ved Tulsi Skjønnhetsfordeler med sitron Skjønnhetsfordeler av salt Skjønnhetsfordeler med tunge ansiktsbehandling Skjønnhetsfordeler med sukker Skjønnhetsfordeler med mandelolje Skjønnhets- og helsemessige fordeler av gulrotfrøolje Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Clinique Moisture Surge Overnight Mask Origins Drink Up Intensive Overnight Mask Garnier Light Overnight Whitening Peeling Cream Freeman Superfruits Detoxifying Clay Facial Mask Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask Ja til Agurker Beroligende ansiktsmaske Freeman Superfruits Revealing Peel-off Facial Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: