Sephora Rouge Infusion Lip Stain - Strawberry Tint # 07

Jeg elsker å prøve nye produkter, nye formler. Alt langvarig - og jeg er fascinert. På en nylig tur til Sephora, i Dubai, kom jeg over disse Rouge Infusion Lip Stains - blir markedsført og presset strenge av Sephora Staff. Jeg dro for å se og stikke et par på hånden min. Jeg var åpen for å prøve dem - etter å ha lest anstendig vurderinger om dem på IMBB, men husket ikke hvilken variant (produktlinje) hadde blitt gjennomgått, og det var ganske mange å velge fra. Jeg var uvillig til å prøve dem på mine lepper, da jeg ikke kunne se en engasjert vegg i sikte og bruke den ene tappen som brukes av Gud, vet hvor mange mennesker som var ute av spørsmålet. Så jeg motstod å kjøpe noen. Tok et rensemiddel fra dem, men flekkene på fargene gikk ikke helt fra hånden min - det var fremdeles fremtredende fremdeles. Ved 12 timer, da flekken fortsatt var sterk på hendene mine, ble jeg fascinert! Jeg måtte velge en til å prøve for meg selv. Og det var slik jeg landet tilbake i Sephora og plukket en av nyanser fra linjen.

Produktet (fra nettstedet):

En nippeltekstlip flekk som etterlater leppene myke, bader dem i intens farge.

Hva det gjør: Dette must-have Lip Stain gir intenst farge uten klissete rester. Den gir byggbar dekning for et naturlig, sofistikert eller glamorøst utseende. Den vektløse formelen etterlater lepper farget, myk, hydrert og forfrisket ved påføring.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Forskningsresultater: I en brukstest på 23 frivillige deltakere: - 100% av kvinnene fant Rouge Infusion-farge for å være intens

Foreslått bruk: -Kontakt direkte på leppene. -Start i midten av leppene, og forsiktig spre produktet til kanten av leppene. - For å unngå å få produktet på huden rundt leppene under påføring, skisser leppene med universell leppeforingen først. -For mer intens farge, bruk tre lag med Rouge Infusion på leppene og vent noen sekunder mellom hver applikasjon. For en mykere effekt, bruk den bare en gang.

Pris:

US $ 14 / Dirhams 79 = INR 1350

emballasje:

Produktet kommer i en flytende leppestift / glansemballasje med liten lokk og basen gjenspeiler navnet og fargen på produktet. Forutsatt at du hadde mer enn en av disse, ville det være svært enkelt å identifisere i stashen din.

Det store pluss er at den har en plastikbeskyttende innkapsling - slik at produktet når deg i perfekt stand.

Min erfaring med Sephora - Rouge Infusion Lip Stain - Strawberry Tint # 07:

Farge: Skyggen markedsført som jordbær tint er faktisk ikke hvor nær jordbærskyggen. Fargen i stedet er en støvete rose med et snev av dyp plomme - noe som er litt av en downer siden jeg ikke var i stand til å prøve fargen på leppene mine før du valgte og skyggen så veldig annerledes ut når du stakk på hånden under glitrende butikkbelysning. Det er lett å bruke skygge, men litt kjedelig når du forventet en mer lysende jordbærskygge. Jeg tror at denne nyansen ville passe nesten alle hudtoner og gå bra med enkle øyne eller et mer dramatisk øyeutseende.

Tekstur: Than tekstur er lett, kremaktig væske - lett å påføre med staven. Når det brukes, ser det ut til det. Men selv om det ikke blir spist, om en halv time blir skyggen lappete og goopy i områder, og det ser virkelig dårlig ut. Du må bruke 2-3 lag for at den skal vare en anstendig tid, men selv da går det ujevn og goopy på steder.

Pigmentation: Pigmentering er anstendig. Enkeltbelegg tilstrekkelig til å dekke leppepigmentering - det kan bygges opp. Jeg leser senere deres påstand på nettet av 1 frakk som gir ren dekning og 3 strøk som gir intens dekning. Hadde jeg lest denne prioen for å plukke den, ville jeg ha unngått produktet - hvem ville bruke et produkt i 3 strøk !!! Pls ta en side ut av Giorgio Armani's bok og ta ut et produkt i markedet.

Forbli kraft: Mens håndprøven forblir satt i 12 timer pluss. Dessverre kjøper vi leppeprodukter til våre lepper og ikke hender. På leppene går det ujevnt om en halv time uten å spise noe eller til og med drikkevann. På å spise, forsvinner den fra visse områder og er glooppy på andre - ser forferdelig ut! Jeg er glad for at den ikke er en lys skygge - ville se enda mer forferdelig frem.

applicator - Det er en doe-fots applikator - enkel å bruke og enkelt å bruke produktet jevnt med.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Sephora - Rouge Infusion Lip Stain - Strawberry Tint # 07:

• Fargen passer alle hudtoner • Lett å påføre med applikatoren - gjelder jevnt. • Det var ingen fjerning eller blødning. • Hydrater leppene mens de er på • Fargen legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene. • Praktisk emballasje - lett å identifisere fargen • Tamper-bevis emballasje

Cons av Sephora - Rouge Infusion Lip Stain - Jordbær Tint # 07:

• Skyggenavnet er misvisende • Produktet overføres i patcher. • På leppene går det ujevn og goopy om en halv time - noe som gir et helt fryktelig utseende til leppene • Har en merkelig lukt • Tilgjengelighet av Sephora-produkter i India!

IMBB Rating – 2/5

Vil jeg tilbakekalle Sephora - Rouge Infusion Lip Stain - Strawberry Tint # 07? Ingen måte - ikke denne fargen, ikke noen farge.

Vil jeg anbefale Sephora - Rouge Infusion Lip Stain - Strawberry Tint # 07? Definitivt ikke. Det finnes mange bedre produkter i markedet - fra YSL, Armani, Guerlain. Denne må unngås.

Sephora Vanntett Eye Makeup Remover Sephora Perfecting Cover Foundation i medium Sephora Blockbuster Palette 2010 Sephora Jumbo Liner 12 Hr Wear #Purple Sephora glatt neglelakkfjerner Sephora Kabuki Pensel CoverGirl Outlast Lip Stain 435: Flirty Naken Revlon Just Bitten Lip Stain + Balm MUA Kiss-bevis leppestift Kissalicious CoverGirl Outlast Lip Stain Tarte Natural Lip Stain med LipSurgence i Moody Elizabeth Arden Åtte timers krem ​​leppebeskyttende pinne Nivea Lip Butter Caramel Cream Kiss Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm Jovees Strawberry Lip Balm 10 beste strawberry lip balms tilgjengelig i India Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm Sephora Cream Lip Stain - Strawberry Kissed Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: