Maybelline Eye Studio Color Plysj Silke Eyeshadow - Kobber Chic Review

Hei damer,

Min helg har kommet og gått i en jiffy, men hadde masse moro shopping. Jeg tror alle mødre der ute vil vite hvordan shopping vil være som med barn, ikke mamma? I dag er jeg her for å se gjennom en øyenskygge quad fra Maybelline. Det var en gave fra min bror. Jeg elsker sminkeprodukter og å motta det som en gave, jeg var på sky 9. Så les videre for å se resultatene sine.

Pris:

10 $ for 2,5 g

Produktbeskrivelse:

Rik farge. Glatt følelse. Nå gjør silke skyggen ny igjen.

  • Eksklusiv formel med silkepigment skaper den ultimate skyggestruktur og lysstyrke.
  • Øyenlege-testet. Trygg for følsomme øyne og kontaktlinser.

Subtile, elegante utseende.

Belys - Sop lyseste nyanser over hele øyet ved hjelp av bredere side av applikatoren, fra lash linje til pannebenet. Blend - Bruk annen nyanse over hele lokket; Bruk avsmalende ende av børsten, legg til nyanse for å senke linjen for dybde. Fremhev - Sop tredje nyanse fra indre hjørne til midten av lokket. Kontur - Line mørkeste nyanse på øvre lash linje med konisk ende av pensel for ekstra intensitet.

High Impact Look:

Belys - Sop lyseste nyanser over hele øyet ved hjelp av bredere side av applikatoren, fra lash linje til pannebenet. Legg merke til - Bland annen nyanse fra indre hjørne til midten av lokket. Intensifiser - Bruk tredje nyanse fra ytre hjørne til midten av lokket; linje øvre og nedre lash for ekstra pop. Deepen - Legg til mørkeste nyanse i krone og linje øvre og nedre lash linje for mer innvirkning.

Ta meg på Maybelline Eye Studio Color Plysj Silke Eyeshadow - Kopper Chic:

Det er en veldig nøytral, jordet tonet palett med varme farger som passer perfekt til spesielle anledninger.

Farge: Det er 4 farger i denne paletten. Den første nyansen er en champagne med tinge av rosa farge som kan brukes som en base eller en høydepunktsskygge. Deretter kommer en kobber oransje nyanse. Den tredje skyggen er en bronsegullblanding og til slutt en mørk sjokoladebrun nyanse, ideell å påføre på krøllen.

Tekstur: Alle disse nyansene er glatte og myke i tekstur og glir lett på øynene dine. Fargen flyter på en jevn måte og er også lett blandbar.

Avslutt: Alle disse nyanser har en frostig og glitrende berøring til dem. Jeg foretrekker å ha minst en matte i denne quad og mitt personlige valg ville ha vært den mørkebrune skyggen.

Pigmentering og dekning: Alle nyanser er godt pigmenterte og du får det nøyaktige utseendet på paletten på øynene dine. Et enkelt slag gir nok dekning og kan deretter bygges på.

Oppholdsstyrke: De har en veldig god oppholdsstyrke. Jeg har brukt disse i 5 til 6 timer med en primer og uten primer. De holdt seg veldig godt på øynene mine uten å falme eller krøle seg.

Emballasje: Pakken ser søt ut, en rektangelformet eske med en svart base og gjennomsiktig deksel. Det er en svampapplikator med to tips, men jeg finner det ikke til å være veldig nyttig når det gjelder blandingsdelen. Det er bare bra for å sette farger på bestemte områder. Fargene kan enkelt identifiseres gjennom lokket, men jeg er ikke i det hele tatt imponert over pakningen. Det er veldig spinkelt, hver gang jeg prøver å åpne lokket kommer det ut i hånden min, noe som gjør det mindre reisevennlig. Det er også mye fallout inne i paletten som gjør det veldig rotete.

Samlet sett er disse nydelige nyanser for alle hudtoner, spesielt for indisk hud. Du kan blande og matche nyanser i henhold til å skape et unikt utseende. Jeg har skapt visse utseende med disse nyanser.

Pros av Maybelline Eye Studio Farge Plysj Silke Eyeshadow - Kobber Chic:

  • Jordige og varme tonete farger som passer for alle hudtoner.
  • God pigmentering.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Godt produkt til en rimelig pris.

Ulemper med Maybelline Eye Studio Color Plysj Silke Eyeshadow - Kobber Chic:

  • Alle skinnende nyanser, kunne ha inkludert en eller to mattes.
  • Ikke reisevennlig grunnet spinkel pakking.
  • Mye fallout i paletten gjør det rotete.

IMBB Rating:

4.3 / 5, jeg vil anbefale denne paletten for alle å ha på seg for festlige anledninger.

Ville jeg tilbakekjøre Maybelline Eye Studio Color Plysj Silke Eyeshadow - Copper Chic?

Ikke bestemt fordi jeg vil prøve andre paletter i dette området.

Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart) Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner Maybelline Eyestudio Master Precise Ink Pen Eyeliner Maybelline Levende og Glatt Liner av Eye Studio - Ocean Blue Maybelline Eye Studio gir meg gullfarge plysj silke øyenskygge Maybelline Color Elixir Lip Color - Petal Plysj Streetwear True Color Blush - Plush Plum Jordana Lip Liner Pencil - Plysj Rød MAC Samoa Silke Eyeshadow Faces Go Chic Lip Gloss - Kobber Bronse Faces Go Chic Leppestift - Cooper Red Faces Go Chic Lip Gloss - Peachy Blush Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber Colorbar Eye Shadow Kobber Crush NYX Single Eyeshadow i kobber NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber Diana of London Shimmer Berør Øyenskygge - Copper Shimmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: