NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Beige Sparkle

BESKRIVELSE

Få en perfekt pout med NYX Diamond Sparkle Lip Gloss. Elegant eller stilig, morsomt eller edru, et uformelt møte eller natt ute - det er en nyanse for enhver stemning og en stund. Ta litt farge og la leppene dine snakke.

Pris:

INR 450-600, varierer på nettet.

Da jeg var i en alvorlig glansfase, tok jeg opp noen NYX-glosser. Mange hadde en gnist, men de så fortsatt veldig pen ut. Jeg har en annen rosa en, men i mellomtiden bestilte jeg denne, og tenkte at det ville bli en stor beige eller nøgen glans med et snev av gnisten til alle leppestifter. Dette viste seg å være en gylden gul glans med noe sølv til det, ta en titt:

Jeg liker hvordan glansen ser ut, fint rør og skrå lengre vegg plukker opp det riktige produktet. Glansen ser litt oransje gull i røret, men når du ser det, ser det ut som en melkaktig skitten gylden gul form for farge. Glitteren er tett, men veldig veldig bra, så du kan ha det på dagen også. Hvis du har det svært lite, vil det ikke gjøre leppene dine veldig skinnende.

Glansen er veldig veldig tykk, det er ikke i det hele tatt rennende som jeg elsker. Når du legger det på leppene, forblir det. Det bløder ikke, heller ikke det gir en vannaktig væske. Når du bruker leppene dine, kan det bli litt lite og tettheten vil redusere og den fine glimmeren sitter fast på leppene dine. Shimmeren kan spre seg ut på leppene etter at den forsvinner, sier etter et måltid. Dette kan ikke bli likt av mange.

Du kan bruke denne fargen over mye leppestift. Et lag er også pigmentert, to lag vil se gul gull. Overallt for tykkelsen og den naturlige beigefargen, kan denne glansen gjøre underverker for glimmer og ikke-glitrende elskere. Den forblir mye mer enn en vanlig glans. Pigmenterte lepper kan bruke mer enn ett lag eller en base.

IMBB-vurdering:

3.9/5

NYX Diamond Sparkle Lip Gloss - Ginger Sparkle Beste Orange Blushes å velge mellom Best Orange Lipsticks Tilgjengelig i IndiaNYX Luscious Lip Gloss Palette NYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera Queen NYX Blushes og Lipsticks NYX Rouge Cream Blush Review - Naturlig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: