Kroppsbutikken Moringa Cream Body Scrub

Hei alle, i dag skal jeg gjennomgå en kroppskrubbe fra TBS og den heter Moringa Cream. Jeg har lengtet etter en god kroppskrem de siste dagene, og mens jeg roaming rundt i det nylig åpnede Quest-kjøpesenteret i går, kom jeg over TBS-butikken og gikk straks videre og med hjelp av SA kjøpte jeg denne .

Hva produktet inneholder: Kaldpresset moringa frøolje fra håndplukkede moringa pods.

Retningslinjer for bruk: Ikke bruk på ansiktet. Hvis det oppstår irritasjon, bruk sjeldnere.

Pris: 995 INR for 190 g

Min erfaring med Body Shop Moringa Cream Body Scrub:

Fantastisk!! Det er en veldig kremaktig skrubbe med kornete partikler så vel som store granulater. Dens duft var den eneste grunnen til at jeg valgte denne skrubbingen i stedet for andre. Jeg personlig liker ikke sterke dufter mye.

Det gjorde en utmerket jobb med å fjerne brunfargen jeg fikk fra gårsdagens reise, og etter å vaske den av, følte huden livlig og ren. Men, forsiktig ord, overdriver ikke massedelen. Jeg gjorde det på noen områder av hånden min og etter å ha tørket av ble jeg igjen med irritert rød hud.

Kvantiteten som kreves er meget mindre og dermed ingen klager om prislappen.

Pros av Kroppsbutikken Moringa Cream Body Scrub:

• Gjorde en utmerket jobb med å fjerne solbrenthet for dagen. • Veldig mild duft • Veldig kremaktig og glatt • Blader huden ren og jevn • Meget liten mengde påkrevd

Ulemper med kroppshandelen Moringa Cream Body Scrub:

• Prislapp • Over massasje kan svinge forlate huden rød og irritert.

Vil jeg anbefale dette: Absolutt ja!!!

IMBB-vurdering: 5/5

Ha en flott dag jenter! Far til vi møtes igjen.

The Body Shop Aloe beroligende dagkrem The Body Shop krydret Vanilje håndkrem Kroppsbutikk Kroppsmørke Duo Vanilje The Body Shop Vineyard Peach Body Smør Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørke og såpe Body Shop Aqua Lily Body Lotion Body Shop Body Butter Duo Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Kropps butikken Wild Cherry Puree Body Lotion The Body Shop Lychee Blossom lanserer i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: