10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke

Du har kanskje lest disse innleggene på IMBB før - Bollywood-skuespillerinner uten sminke og Bollywood-skuespillerinner med dårlig sminke, men i dag skal jeg kompilere en liste over 10 Bollywood-skuespillerinner som ser vakker ut uten sminke. Disse skuespilleriene er gjenkjennelige og ser nydelig ut, selv uten lag med greasepaint på. Nysgjerrig? Les videre for å vite om din favorittkjendis er i denne listen 😛

1. Alia Bhat: Hun ser vakker ut uten sminke. Faktisk ser hun seg mye bedre uten sminke - hun har klar hud og et søtt ansikt som ikke trenger mye sminkdeksel.

2. Anushka Sharma: I dette bildet har hun ikke en prikk på sminke på - ingen eyeliner, ingen grunnlag, ingen leppestift. Hun ser så pen ut, enig? Igjen ødela den dårlige leppeprosessen for henne. Hun ser så bra ut med sine naturlige lepper her.

3. Katrina Kaif: Med null sminke, ser Katrina Kaif den peneste ut, enig?

4. Diana Penty: Hun ser nydelig ut uten sminke, ikke sant? Ingen øye sminke, ingen lip gloss, og ingen grunnlag på. Hun har også nydelig hår!

5. Sonam Kapoor:Hun ser ganske bra ut uten sminke, de nerdy brillene legger til sjarmen.

6. Chitrangada Singh: Ser ikke ut som hun har mye sminke på henne, selv om det er kohl på øynene hennes og en slags base, men det er ikke mye. Hun ser veldig vakker ut uten mye sminke på.

7. Aishwarya Rai: Det er litt glans på leppene hennes, men det ser ut til at resten av ansiktet hennes er rent. Med eller uten sminke er hun en av de vakreste kvinnene.

8. Deepika Padukone: Denne leggy lass ser sjarmerende ut med og uten sminke, skjerm og offscreen.

9. Kangana Ranaut: Elske hennes skuespill, stil og hår. Hun ser så pen ut uten sminke i dette bildet.

10. Kareena Kapoor: Hun er en skuespillerinne som ofte går ut uten sminke på ansiktet hennes, og det viser hvor trygg hun er om seg selv og hennes skjønnhet.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Bollywood Skuespillerinner Bad Makeup Pics Bollywood skuespillerinner som ikke ser deres alder Beste Bollywood Selfie-klikk Bollywood skuespillerinner i Anarkali Bollywood skuespillerinner i Tarun Tahiliani Outfits Bollywood skuespillerinner i Shehla Khan Outfits Bollywood skuespillerinner i Naeem Khan Outfits Bollywood skuespillerinner i Kanjivaram Silk Sarees Bollywood-skuespillerinner i Sabyasachi-outfits Bollywood skuespillerinner i Designer Neeta Lulla Outfits Bollywood skuespillerinner uten sminke 10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke Slik fjerner du sminke fra ansiktet Funny Makeup Vitser og tegneserier

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: