L'Occitane Fleur Cherie Bad og dusj Gel Review

Hei damer,

Som jeg har delt med dere alle, liker jeg å eksperimentere med badprodukter. Jeg har mange dusjer i min badestamp. Hvis jeg virkelig liker noe, kjøper jeg en sikkerhetskopi av det. La oss finne ut om denne dusjgelen fra L'Occitane har imponert meg nok til å kjøpe en sikkerhetskopi.

Produktbeskrivelse:

Denne reisestørrelsesglasset forvandles til et sensuelt skum som frigjør den pulserende duften av Fleur Chérie eau de toilette. Rengjør forsiktig huden, la den parfyme med en søt, omsluttende blomsterduft. Inneholder neroli og oransje blomst absolutt fra Middelhavet.

Pris:

$7.50

Min erfaring med L'Occitane Fleur Cherie bad og dusjgel:

Dette kommer i en plastflaske med aluminiumsflipdeksel. Flip cap er solid, og det kommer ikke til å åpne på egen hånd. Alle L'Occitane travel størrelse dusj geler er av perfekt størrelse og solid emballasje og gjør en perfekt reise følgesvenn. Det er også en fin måte å prøve en ny dusjgel på før du investerer i full størrelse versjon.

Kroppsvasken er gjennomsiktig væske med en fargetone oransje. Det er heller ikke veldig rennende eller tykt. Det er ganske enkelt å klemme ut produktet fra flasken.

Nå om duften, lukter dette som blomstervokselse, holder meg til meg. Duften er ganske sterk. Siden jeg er vant til denne slags duft fra røkelsepinne, føler jeg ikke at jeg bruker et dyrt badprodukt: P. Ikke misforstå meg her. Jeg liker duften, men det er definitivt ikke på den mildere siden. Jeg bestilte det på nettet å se gode anmeldelser fra folk, men jeg vil foreslå at du tar en sniff på det før du kjøper. Lukten svinger i noen timer etter dusjen. Hvis du liker duften, kan du alltid fylle den med parfymen fra samme linje.

Det lammer bedre enn de andre L'Occitane dusjgelene som jeg eier. Så, jeg trenger bare et lite produkt for hver bruk. Også, det vasker av veldig lett uten å gjøre huden føles glatt etterpå.

Denne dusjen geler ikke huden av naturlig fuktighet. Alle L'Occitane dusjgeler har denne kvaliteten. På en god sommerdag kan jeg bare komme unna med fuktighetsgivende tørre steder som albuer, knær etc.

La meg legge ned fordelene og fordelene ved dette produktet:

Fordeler av L'Occitane Fleur Cherie Bath og Shower Gel:

  • Lammer godt.
  • Fjerner ikke hudens naturlige fuktighet.

Ulemper med L'Occitane Fleur Cherie bad og dusjgel:

  • Duft kan være litt sterk hvis du er følsom for lukt. Jeg er ikke en stor fan av måten den lukter, sannsynligvis ville ikke kjøpe den igjen.

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Citrus Verbena daglig bruk sjampo L'Occitane Cherry Blossom Bath og Shower Gel L'Occitane Roses 4 Reines Bad og dusj Gel L'Occitane Marvelous Flowers Shower Gel MAC Fleur Power Blush Annick Goutal Petite Cherie Eau de Toilette L'Occitane Fleur Cherie Body Lotion Body Shop Dewberry Bath og Shower Gel + Body Lotion Bath og Body Works Paris Amour Shower Gel Crabtree og Evelyn Lily Bath og Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: