Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan Review

Produktbeskrivelse:

Mono eyeshadows med høy pigmentering garanterer en fargerik start på sesongen. Enten skinnende, matt, metallisk eller til og med holografisk, skaper Essence-nyanser unike effekter på øynene dine og gir det endelige utseendet ditt en ekstra spesiell touch.

Pris:

Rs. 199 for 2,5 gram.

Min erfaring med Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan:

Den kommer i en gjennomsiktig emballasje, og jeg synes det er ganske praktisk å finne skyggen. Det gjennomsiktige tilfellet er reisevennlig, men litt vanskelig å åpne til tider, men du kan enkelt depotere dem. Alle Essence eyeshadows har en særegen design på toppen. Fargen er en nydelig bronse-uy sjokoladebrun nyanse med fine gylne og sølvskinnende flekker sammen med noen få glitterpartikler; Det er virkelig en klassisk nyanse av brun. Det minner meg mye L'Oreal Infallible Eyeshadow i Endless Chocolat; Jeg hadde det før denne. Shimmeren er ikke i det hele tatt over toppen. Jeg hadde sett denne nyansen mange ganger i butikken før, men alltid unngikk det som det så glitrende i pannen, og jeg elsker ikke øyenskygge med mye glimmer og glitter, men heldigvis prøvde jeg det en gang og kjøpte det umiddelbart, og Jeg bare elsker det!

Fargen er en perfekt nøytral brun og har en balanse mellom røde og grå undertoner. Det er ikke for lett eller mørkt og vil også vises godt på pigmenterte øyelokk, det kommer ut litt mørkere enn det ser ut i pannen. Fargen selv er svært allsidig, og du kan enkelt lage et helt øyeutseende med denne øyeskyggen alene uten å sette i mange anstrengelser. Det kan brukes over lokkene eller bare i krøllen. Det ser veldig glamorøst ut og er perfekt for et festutseende, eller for å skape et røykaktig øye, men samtidig subtilt nok til dagtid også. Det er ikke altfor sparkly og shimmeren er jevnt fordelt.

I pannen ser det litt gritty ut, i hvert fall det var mitt førsteinntrykk, men det er veldig glatt og glimmeren er veldig bra og ikke i det hele tatt klumpete. Tekstur er bare rett mot meg, ikke altfor myk og ikke for hard, derfor er det svært lite fallfall når det brukes med en pensel. Det er svært lite nedfall som forventes siden det har skinn, men det gir ikke noe rot i det hele tatt under søknad.

Selv etter å ha fjernet det, er det ingen glimmerpartikler igjen, som for det meste skjer med andre skinnende øyenskygge. Denne spesielle nyansen er en av sine beste når det gjelder pigmentering, definitivt sammenlignbar med high end merker! Den har fantastisk pigmentering, og en enkelt sveipe gir en flott fargevindu når du sveipes alene. Det er alltid nødvendig å bruke en primer i mitt tilfelle, og det forbedrer fargen veldig bra, for å få den optimale fargebetaling er det nødvendig å bruke en. Jeg har også prøvd det vått en gang, og på den måten er det intens pigmentering og fargen kommer ut som en veldig mørk brun og shimmers gir en ganske dimensjonal effekt. Jeg har aldri møtt noen blandingsproblemer med det, blander seg ganske enkelt.

Den holdt seg i 5 timer på meg uten en primer, hvorpå det var krølling, og når den brukes med en primer, forblir den bra i 7-8 timer før krølling eller fading. Jeg har ganske oljede øyelokk hvis du har normale øyelokk, vil det vare lenger. I proppene har jeg bare swiped den en gang, alene på venstre side og over NYX HD Eye Shadow Base på høyre side.

Pros av Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan:

  • Nydelig nyanse av brun.
  • Utrolig pigmentering.
  • Glatt tekstur, glimmer er ikke i det hele tatt grusete.
  • God oppholdsstyrke.
  • Minimum nedfall.
  • Blir lett ut.
  • Shimmer er ikke over toppen.
  • Rimelig og lett tilgjengelig.

Cons of Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan:

  • Spinkel emballasje.
  • En god øyenskygge base er nødvendig for å få maksimal fargeutbetaling.

Anbefaler jeg Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan:

Dette er en av deres beste øyenskygger jeg har kommet over og for den ganske brune fargen som den er, anbefaler jeg denne spesielle skyggen.

IMBB Rating:

4.5/5

Essence Mono Øyeskygge 11 Wild at Heart Essence Mono Eyeshadow - Blockbuster Review Essence Happy Hour Metallisk Effekt Øyenskygge # 30 Essence Single Eyeshadow i 12 refleksjoner Essence Eyeshadows: 01 Chill Out, 02 Dance All Night Essens Langvarig Eyeshadow Cream NYC City Mono Eyeshadow - Front Row Sephora Fargerike Mono Øyenskygge i Skygge #N 03 Deborah Milano Mono Hi Tech Øyenskygge nr. 32 Sephora Fargerike Mono Øyenskygge i Skygge #N 03

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: