Lakme Glide On Lip Color - Rose Shimmer Review

Jeg har nettopp begynt å bruke leppestifter i sin fulle herlighet. I svært lang tid var det bare leppepenner / liner og leppebalm. Det var godt nok for college og arbeidet og kostet ikke mye også. Også på det tidspunktet visste ingen egentlig hvordan man stilte forskjellige leppefarger. Brunt og rosa rosa var de eneste to "naturlige" leppefargene som vanlige folk ville ha på seg. Damn, jeg føler meg så gammel nå, selv om dette var som 7-8 år siden.

Også, Lakme var go-to-place for å jakte på leppefarger og kohls. Så, jeg kjøpte flere back ups av denne blyanten da jeg kom hit. Etter 3 år er det fortsatt mitt mest plukket leppeprodukt.

Lakmes Rose Shimmer Lip Pencil er en varmtonet myk rosa rosa med glans. Shimmeren vises ikke engang i bilder.

Pris:

Rs. 290-340

Dette kan lett være den billige versjonen av MACs Twig og Mehr. Hvis du sammenligner fargene, er de ganske liknende. Jeg bærer dette under MACs Brave hele tiden også.

Den er plassert i en vanlig blyantform som skal skarpgjøres. Pennen selv er veldig myk å bruke, mykere enn noen leppestifter. Den glir vakkert på leppene og pryder en vakker farge. Men å være veldig myk, bryter spissen mer enn det skal. Det varer i ca 5-6 timer på meg selv. Det føles slags goopy, ikke veldig klebrig skjønt. Den eneste gripen jeg har om det er at blyanten begynner å løsne hvor niben er, den åpnes og hele fargepartiet kommer ut. Det blir ganske mye ubrukelig etter det fordi du ikke kan bruke den med mindre du legger den i en krukke eller en panne. Jeg er sikker på at Lakme har tenkt på dette i de kommende områdene. Jeg har aldri sett dette i noen av leppepennene. Også treet som brukes til å huske disse blyanter, er ganske hardt og kan skrape deg hvis du bruker et stumt tips. Jeg fikk sikkerhetskopier, men bare for fargen.

Oppsummering:

Pros av Lakme Glide On Lip Color - Rose Shimmer:

  • Nydelig nyanse.
  • Nydelig, kremaktig tekstur.
  • Pigmenteringen er fantastisk.
  • En flott MLBB-nyanse.
  • Jeg bruker det i stedet for leppestift mye.
  • Lett tilgjengelig.

Cons av Lakme Glide On Lip Color - Rose Shimmer:

  • Svært kostbar.
  • Treet kommer fra hverandre på spissen, noe som betyr at kvaliteten suger; det skjedde med begge pennene mine.
  • Treet som brukes i pennene, er ikke mykt.

Jeg er ikke sikker på om de andre områdene, men denne kan helt hoppes over. Jeg har fortsatt holdt dette for å finne lignende nyanser i andre merker, selv om 🙂

Lakme glir på øyenfarge Lakme Glide On Øyenfarge Levende Blå Lakme Glide On Lipcolour Lakme Glide On Eye Color - Påfuglgrønn Lakme Aquashine Lip Color Bobbi Brown Lip Color Nude 18 MaxFactor Lipfinity Lip Color - Tanned Rose MAC Pro Longwear Lip Color - For Holder Nivea Soft Rose Lip Balm Maybelline Baby Lips Neon Rose L'Oreal Color Riche Frisk som en Rose Lip Color Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Våt n Wild Natural Blend Lip Shimmer - Maple Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss - Rose Sugar # 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: