Faces Go Chic Lipstick - Iced Coffee Review

Hei alle sammen!

Jeg er tilbake med en anmeldelse som egentlig ikke er min kopp te. Jeg har ikke mye inn i leppestifter. Jeg bruker dem med indisk slitasje som jeg bærer svært sjelden. Jeg er mer i glans, fargede geler og tonede leppebalmer. For meg er leppestift et sporadisk sminkeprodukt, men når jeg bærer en, elsker jeg det. Jeg har en hveteaktig hudfarge og dermed for det meste i nakender, brune, jordiske farger når det gjelder leppestifter. Dette er min første leppestift fra merkevaren Faces - så langt så bra! Vennligst les videre for å vite mer om denne leppestiften.

Produktbeskrivelse:

Utrolig jevn, ekstra skinnleppefarge. Infundert med vitamin E og jojobaolje, gir denne høyglansende leppefarge glamour og næring sammen. Den utrolige glatte teksturen sikrer et fargeprogram hver gang. Finnes i flere blanke og frodige nyanser, er denne leppefarge et must for blendende utseende.

Pris:

Rs. 249 for 4 gm.

Holdbarhet:

3 år.

Farge:

Dette er en ren brun farge med et snev av rødt. Det virker som en subtil n * de farge og vil være MLBB-nyansen for de fleste indiske hudfarger.

Min erfaring med ansikter Gå Chic Leppestift - Iced Coffee:

Faces claims "Gjør deg klar for rik, langvarig farge i bare ett sveipe. Lett å bruke leppestift gir uniform leppe dekning. "La meg komme til påstandene en etter en som per min erfaring. Fargen vises ikke i en sveipe, du må sveipe flere ganger for å bygge den opp. Hvis du ikke vil ha den tunge utseendet, ville en til to swipes være tilstrekkelig. Det er enkelt å søke og gir deg en jevn dekning, og jeg antar at den halvmatte finishen står for det. Det kan gjøre leppene tørre hvis du ikke har dempet dem riktig. Hvis du har lekkede lepper, vær så snill å holde deg borte fra dette. Den blir matt hvis den brukes på tørre og ikke-fuktige lepper, men gir deg en blank overflate hvis den påføres over en leppebalm.

Ifølge meg er den beste måten å høste maksimalt ut av denne leppestiften, å lagre leppene dine med en ikke-fettete, ikke-oljeaktig lotion først, og deretter etter et minutt påfør to lag leppestift og du er sortert. Jeg har veldig tørre lepper som har en tendens til å chap veldig enkelt, men dette hjelper meg og jeg føler ikke behov for å bruke noen leppebalsam i minst 2-3 timer.

Fargen beder farvel til leppene dine etter 2-3 timer, så du trenger en ny applikasjon uansett. Fargebetaling er bare bra, ikke noe ekstraordinært.

Samlet sett en MLBB-skygge som passer til de fleste indiske hudtoner. Det er et flott valg for kontorgjester som bare vil ha et snev av farge på sine lepper uten å se over toppen.

Pros av Faces Go Chic Lipstick - Iced Coffee:

  • En fin farge som passer de fleste indiske hudfarger.
  • Glider på jevnt.
  • Inneholder godheten av E-vitamin og jojobaolje.
  • Ingen morsom lukt.
  • Lett rimelig.
  • Lett tilgjengelig både på nettet og i forhandlere.

Cons of Faces Gå Chic Leppestift - Iced Coffee:

  • Skulle ønske at oppholdskraften var bra.
  • Flere swipes trengte å bygge fargen perfekt.

Endelig dom:

Gå for det hvis du er i brun og n * des, en fin daglig slitasje. Tilbringe litt penger gjør aldri vondt, det også på kosmetikk.

IMBB Rating:

3/5

Faces Go Chic Leppestift - Cooper Red Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Lip Gloss - Peachy Blush Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 Faces Go Chic Lipstick - Rock Solid Colorbar Velvet Matt Lipstick Iced Tea Lotus Herbals PURESTAY Lip Glosses-Iced Pink, Pink Hypnotic, Peach Pink Revlon Colorburst Lip Gloss - Iced Coffee Revlon Super Lustrous Lipstick - Iced Mocha Elle 18 Color Pops Lipstick - 39 Coffee Creme Revlon Super Lustrous Lipstick - Kaffepause Colorbar Velvet Matte leppestift - Meget kaffe Lakme 9 til 5 Lip Color - Coffee Command

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: