Lakme Enrich Satins Lipstick 162

Helloooo alle! 😀

Hvordan har du vært? Hvordan kommer uken med? Gruven har blitt ganske opparbeidet. * Jalwa * Vi har vår utdannelse om noen dager, og vi har hoppet inn i hver butikk for å bestemme seg for en vakker saree 😛 Ideen om at alle har en lignende saree for oppgradering blir ganske irriterende av en eller annen grunn. Men vi har ikke noe valg og vil ha det beste for den dagen. * Lykkelig dans. Håper det viser seg å være en god dag. Bare noen dager tilbake, fortalte jeg alt om været i Bangalore som var 40 grader, og hvordan det gikk ute av kontroll og ting som det! Jeg antar at "Rain Gods" hørte mitt anbringelse 😛 Det regner! * glad dans * akkurat det vi ønsket * jalwa *

Ok, nå om produktet jeg skal gjennomgå i dag - Lakme Enrich Satins leppestift 162. Dette er et annet tillegg til Enrich Satins leppestifter og tilhører Lakme Color Illusion-serien som ble lansert nylig. Som den andre som jeg gjennomgikk noen dager tilbake, kjøpte jeg denne også online. La oss se hvordan denne gikk.

Pris: Rs.230

Produktbeskrivelse av Lakme: Ta tak i rampelyset når du bruker 'Berik Satins 162 Lip Color' fra Lakme. Den lyse og fasjonable fargen på denne leppestiften vil sikkert imponere deg. Denne leppestiften vil ikke bare legge til ønsket farge på leppene dine, men vil også holde dem næret. Inneholder vitaminer og olivenekstrakter, er denne leppefargen perfekt for alle anledninger. Den kommer i en 4,4 ml pakke.

ingredienser: SPF, vitamin E og olivenolje.

Min erfaring med Lakme Enrich Satins Lipstick 162:

Dette er mitt andre kjøp fra dette området. Lakme Color Illusion-serien har kommet opp med vakre nyanser, og dette er definitivt en av dem! * glad dans * La oss snakke om emballasjen først. Det er bare en purpur brun plastpose med skyggenummeret skrevet på lokket og under kulen. Kulen er gylden i fargen. I det hele tatt er emballasjen ganske kjedelig.

Nå om fargen * glad dans * Dette er en rosa nyanse med maroon undertoner. Det vil se bra ut på alle hudtoner. Når jeg legger på dette, lyser det opp ansiktet mitt øyeblikkelig! Jeg elsker fargen! Det er en universell nyanse. 😀

Nå tekstur, det er veldig kremaktig og fuktighetsgivende. Dine lepper vil ikke tørke med dette på. 😛 Og ingen leppebalsam trengte! På grunn av den smarte tekstur er sjansene mer av det å bryte. Så du må være ekstra forsiktig med det * redd * Om dekning-jeg måtte bruke flere swipes for å få den nøyaktige fargen. Nå er det en minus for meg. * nababana * Hvis du har pigmenterte lepper, kan du ende opp med lagring for mye som kan se seg kakeaktig.

Lippestiften har en liten klinisk duft som jeg ikke liker. Det er den samme duften med alle Lakme Enrich Satins leppestifter, bare at jeg ikke liker duften. 😛 Når den påføres, glir den på som smør * glad dans * Denne skyggen kan brukes på alle anledninger. Siden jeg elsker alt rosa, var jeg veldig fornøyd med dette kjøpet 😛 Jeg har brukt dette i en stund nå, og oppholdsstyrken er i orden. Jeg bruker 2 til 3 swipes av det og det forblir i nesten 2,5 timer uten måltider. Med måltider, etterlater det en liten flekk. Du må på nytt bruke hver 2.5 time. Disse utvalgene av leppestifter overfører ikke mye på kopper, briller, klær osv. I det hele tatt er dette en nyanse du kan prøve for den vakre fargen.

Pros av Lakme Berik Satins Lipstick 162:

• Fuktighetsgivende. • En nydelig nyanse som kan lyse opp ansiktet ditt. • Kremet og buttery. • Lommevennlig 😛 • Oppholdsstyrke er ganske greit.

Cons av Lakme Berik Satins Lipstick 162:

• Kan ødelegges selv med lite trykk. • Duft er klinisk som jeg ikke liker. • Boring emballasje. • Dekningen er ikke så stor. Trenger å bli swiped flere ganger for full dekning.

Vil jeg tilbakekjøpe Lakme Enrich Satins Lipstick 162?

Det er en vakker farge, men jeg vil ikke kjøpe den igjen. Jeg personlig elsker leppestifter som holder lengre tid. Disse leppestifter kan kjøpes bare for det brede utvalget av farger de har.

Vil jeg anbefale Lakme Enrich Satins leppestift 162?

Ja, jeg vil anbefale det hvis du elsker slike pinks med maroon undertoner. Jeg er sikker på at denne nyansen ikke vil skuffe deg, det vil komplimentere alle hudtoner * glad dans *

IMBB Rating: 3/5 (Jeg skulle gi en 2,5, men ga en ekstra 0,5 bare for fargen 😛)

Lakme 9 til 5 Lip Color - Rosy Sunday Lakme 9 til 5 leppestift - Cherry Chic Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick Lakme 9 til 5 Lip Color - Coffee Command Lakme 9 til 5 Lip Color - Eikebord Lakme 9 til 5 Lip Color - Wine Play Lakme 9 til 5 Lip Color -Red Coat Lakme 9 til 5 Lip Color - Tea Break og Swatches Lakme 9 til 5 Lip Color - Fløtekarbon Nexus Lakme 9 til 5 Lip Color - Mauve Paced Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Colar Lakme 9 til 5 Lip Color - Red Chaos Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick Review Lakme 9 til 5 leppestift i Bridal Dream-Review, LOTD Royal Mirage Sports Eau De Köln Anmeldelse Merker Spencer Royal Jelly Honey Facial Moisturizer Bourjois Sweet Kiss Natural Lipstick - Rouge Sur Mesure Shade 56 Chambor Rouge Plump + Lipsticks: 748 746 747 og 744

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: