ELF Studio fuktighetsgivende leppestift Rosy Go Round

Hei jenter,

Jeg er sikker på at du alle må ha sett min siste besettelse for leppeprodukter i disse dager. Så jeg er tilbake med en ny leppestiftrevisjon, og denne gangen kommer det fra det svært rimelige merkevaren ELF. ELF står for Eye Lip Face og de lager god kvalitet til rimelige produkter for øynene lepper og ansikt. På bursdagen min trakk jeg en NYX og ELF og denne ELF leppestiften var en del av den. Denne fuktighetsgivende leppestiften er en del av sitt studieområde som er forskjellig fra det vanlige $ 1-området. Les videre for å se hvordan jeg likte det.

Pris: $3

Hvilke produktkrav: Den fløyete, satin tekstur glir på lepper med levende farger og lysende glans. Beriket med Shea og Vitamins A, C, & E for å nærme og hydrere leppene. Den rike, kremrike formelen tetter i fuktighet for langvarig slitasje og komfort.

ingredienser:

Min erfaring med ELF Studio Fuktighetsgivende leppestift Rosy Go Round:

Rosy Go Round er en kul, tonet, mørk rosa skygge, som vi indianere også ringer Rani Pink, en farge hver rosa elsker vil elske å ha. Det er en nyanse som ser bra ut på unge jenter, i tillegg til damer eller damer. Det komplimenterer rettferdig til middels hudtone veldig bra. Og til tross for å være en kul tonet nyanse, ser det godt ut på min varme hudtone også.

Snakker om konsistensen, hevder de å være fuktighetsgivende, og de er veldig tro mot deres krav. Den har fuktighetskrem, leppebalsam som tekstur, men med 3-4 swipes kan du bygge farge som du ønsker. Det føles lett på leppene, men er veldig overførbart på grunn av dens fuktighetsgivende tekstur. Den har gjennomsnittlig oppholdskraft. Den forblir på leppene mine i 3 timer uten å spise, men går helt av etter et fullt måltid. Så bruk den når du ikke kommer til å spise i det hele tatt eller vær klar til oppslag.

Den kommer i svart slank tube som har et bånd i midten som har samme nyanse som leppestift. Bunndelen er også gjennomsiktig der du kan se ekte leppestift. For $ 3 ser denne emballasjen seg bra ut. Så hvis du er en rosa elsker, elsker fuktighetsgivende leppestifter, har ikke noe problem med flere touchups og er på budsjett, så er dette leppestiften for deg.

Fordeler med ELF Studio Moisturizing Lipstick Rosy Go Round:

• Nydelig nyanse, smigrende på kjølige og varme hudtoner. • Lys, myk tekstur som er veldig fuktighetsgivende. • Byggbar farge. • Elegant emballasje. • Farge se skjønt, og fargebåndet gjør skyggeidentifikasjon enkelt. • Billig.

Ulemper med ELF Studio Fuktighetsgivende leppestift Rosy Go Round:

• Meget overførbar. • Jeg skulle ønske det ble lenger og ikke påkrevd. • Ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 3.5/5

Skal jeg kjøpe inn ELF Studio fuktighetsgivende leppestift Rosy Go Round: Jeg har allerede kjøpt noen nyanser fra dette området, så ingen planer om å kjøpe den igjen.

ELF Essential Lipstick - Fryktløs ELF Essential Lipstick - Posh og Gypsy ELF Essential Lipstick i sosialt ELF Essential Lipsticks Fantasy & Classy ELF Kosmetikk Hits og savner - Del 1 ELF Plumping Lip Glaze Plum Pout Review, Swatch, Bilder ALV. Studio Cream Eye Liner Coffee Review, Swatch, EOTD ALV. Studio Under Eye Concealer & Highlighter Duo Glow / Medium Review Elf Facial Shimmer Whip Review Colorbar Ta meg som jeg er 002 Flørtende Pink-Review, LOTD 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver NYX Matte leppestift i Bloody Mary 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: