Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Light Creme Review

Hei kjærester,

Håper du alle nyter sommersesongen, men det kan ta en tung avgift på huden din hvis det ikke tas riktig vare, spesielt for kvinner med akne utsatt / sensitiv hud. Jeg har normalt å kombinere hud og om sommeren har det en tendens til å bli fet, så jeg velger my moisturizer veldig nøye. Nylig da jeg så denne nye lanseringen fra Lakme i deres "Perfect Radiance" -område, kjøpte jeg denne lette crème umiddelbart. Jeg har brukt det i 10-11 dager og tenkte på - å se det på nytt. Les mer om dette produktet.

Pris:

INR 275 for 50 gm.

Min erfaring med Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Light Creme:

La meg starte med emballasjen. Jeg elsker det helt, krukken er nydelig rosa i farge med en sølv skruehette. Gruven er laget av plast og er lett. Jeg elsker måten hvordan Lakme har utviklet seg som et hudpleiemerke i løpet av årene. Konsistensen er veldig glatt og kremaktig. Det er en gel creme med en fjærlignende tekstur. Jeg har aldri brukt Lotus Herbals gel creme, men alltid ønsket å prøve en. Jeg har lest mye om gelcremer og hvordan de er en velsignelse for problematisk hud. Tro mot navnet, det er faktisk en veldig lett krem. Den sprer seg på huden min som smør og blir absorbert raskt og gir ikke noe oljeaktig rester. Det fukter huden min godt, men hydratiseringsnivået vil ikke være tilstrekkelig for tørrskinnede skjønnheter.

Jeg bruker det daglig - dag og natt, selv om det er en egen nattkrem også, men kunne ikke finne den i markedet. I løpet av dagen bruker jeg den under solkrem og det holder ansiktet mykt i 8 timer. Det bryter meg ikke ut, selv om jeg først merket noen små røde støt, men de var borte innen en dag, jeg antar at huden min var vant til en ny krem. Om natten bruker jeg det etter rensing og toning. En eller to ganger brukte jeg det sammen med noen essensielle oljer, det holdt huden min i god stand, men man trenger dyp fuktighet i natt.

Det belyser ikke hudfarge, men gir en subtil glød med kontinuerlig bruk. Den største con er ingredienslisten - den inneholder mye kjemikalier og parabener * redd * Også, noen ganger føles det kunstig, men generelt er jeg fornøyd med resultatene.

Pros av Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Light Creme:

  • Fin lys tekstur.
  • Føler ikke tungt.
  • Hydrerer godt, i rundt 8 timer.
  • Perfekt for oljeskinnede skjønnheter om sommeren.
  • Lukter fint.

Cons av Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Light Creme:

  • Ikke for tørr hud.
  • Inneholder parabener.
  • Ikke blek hud.

IMBB Rating:

3.5/5

Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Creme Lakme Perfect Radiance Day Cream Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Compact Revlon Colorstay Whipped Creme Makeup Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: