ELF Mineral leppestift - knapt bitt

Hei flotte lesere av IMBB!

Jeg er nettopp tilbake fra å vises for mine første tre papirer og feire den ved å skrive en anmeldelse til IMBB. Etter å ha elsket glad munten, er den andre og den siste i min stash fra ELF Mineral Lipstick skyggen Barely Bitten. La oss gå videre til anmeldelsen fordi jeg har ventet ganske lenge på å skrive denne.

Produktbeskrivelse:

Nå kan du hydrere leppene dine og få en varig myk farge naturlig! Denne nærende blanding av eksotiske oljer, naturlige voks, vitaminer og planteekstrakter skaper den perfekte fuktighetsgivende formelen. Den slanke leppestiftet har overlegen fargeutbetaling, glir lett på leppene og har lang slitasje. Lips forblir perfekt hydrert og mykt hele dagen for ingen oppstyr, leppeløs lykke. All vår mineral makeup er 100% mineral basert uten parabener, ingen konserveringsmidler og ingen kjemiske fargestoffer.

Tilgjengelig i 17 nyanser!

Veibeskrivelse:

Påfør på lepper og bland i farge for lehydrering. Gjenta så ofte som ønsket.

ingredienser (fra nettsiden):

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Cocos Nucifera (Coconut) Olje, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Ceresin Voks, Mikrokrystallinsk Voks, Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks, Parafinvoks, Ricinus Communis (Castor) Frøolje, Butyrospermum Parkii (Shea Smør), Olea Europaea (Oliven) Fruktolje, Tocopherol (Ve), Ascorbylpalmitat (Vc), Retinylpalmitat (Va), Glimmer. Kan inneholde: Titandioxid (CI 77891), jernoksid (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganviolett (CI 77742).

Pris: £ 5 ekskl. Frakt og skatt - Netto vekt: 3,8 g (Made in UK)

Min ta på ELF Mineral leppestift - knapt bitt:

emballasje: Inne i den hvite kassen er en helt matt svart leppestift, med firkantet kantdesign. Hetteskruene lukkes stramt og gjør det reisevennlig.

Tekstur og finish: Lippestiften er ikke ekstremt kremaktig i tekstur, men ganske fuktighetsgivende for lepper. Det føles ikke tørking på leppene selv etter timers bruk, selv om jeg har dårlig lidelse fra tøffe lepper i dag. Det legger seg ikke i fine linjer, krøller eller fjær. Det bløder ikke for selv uten en lipliner. Det har ingen duft i det hele tatt. Målingen er litt blank overflate med merkbar glans. Glansen er på grunn av de små glitrene i leppestiftet, som er knapt synlige, men legger til en preety glans på leppene.

Farge og pigmentering: Skyggen knapt bitt er en rødlig rosa nyanse (jeg er veldig dårlig ved å beskrive farger). Jeg har forsøkt mitt beste for å fange skyggen i kameraet, men det virker fortsatt litt annerledes på fargeprøven og på leppene. Det viste seg å være full dekning leppestift. Rik på pigmentering, en sveipe legger nok farge til å dekke leppene. Opaliteten til leppestiftet vil dekke leppepigmenteringen.

Lang levetid og overførbarhety: Oppholdsstyrken er 4 timer med lite vann / te-sip og forsvinner øyeblikket du tar et måltid. Å legge til en lipliner legger definitivt lang levetid til brukstid. Den fades jevnt uten å forlate noen flekker. Lippestiften er overførbar.

Pros av ELF Mineral Lipstick - knapt bitt:

• Nydelig nyanse som passer til enhver hudtone. • En fuktighetsgivende leppestift. • Anstendig oppholdstid. • Pent pigmentert. • Opacity er mellom middels til full dekning. • Løsner ikke i fine linjer eller fjær. • Fader jevnt uten å forlate flekken. • Ingen duft. • Formelen føles ikke tørking selv etter brukstid. • Reise vennlig emballasje. • Mineral formel uten kjemikalier eller Parabener.

Ulemper med ELF Mineral leppestift - knapt bitt:

• Jeg forventet at det var en leppestift med ren dekning. • Krevende periodisk påføring. • Overførbar.

IMBB Rating:

4.8/5

Anbefaling og tilbakekjøp:

Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt hver nyanse fra sortimentet. De er fantastiske. Ha en fin, glad og sunn uke fremover ....

ELF Essential Lipstick - Fryktløs ELF Essential Lipstick - Posh og Gypsy ELF Essential Lipstick i sosialt ELF Essential Lipsticks Fantasy & Classy 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver NYX Matte leppestift i Bloody Mary 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: