Dove Sensitive Skin Nourishing Beauty Shower Review

Hei damer,

I dag er jeg her for å gjennomgå en av mine favoritt kroppsvasker fra Dove hudpleieområdet. Jeg er en fan av Dove-produkter helt siden jeg begynte å bruke dem. Jeg har kombinasjonshud, i det minste pleide jeg å ha, da jeg var i Kerala. Men etter å ha flyttet til Dubai, har huden min blitt tørrere enn kombinasjon på grunn av konstant bruk av klimaanlegg. Siden da har jeg vært religiøst ved hjelp av kremdusjer og kroppsslagere. Denne kroppsvasken er en av dem. Jeg kan ikke finne den fuktighetsgivende formelen av Dove i noen andre middelmådige merker. Jeg tror det er et dilemma som tørrskinnet står overfor, selv om mange produkter hevder å være for tørr hud, gjør det faktisk ikke noe godt for huden, mens Dove er et merke som lever opp til de påstandene de gjør.

Pris:

14,5 AED for 250 ml.

Produkt detaljer:

Dove Sensitive Skin Body Wash med Nutrium Moisture har 100% hud naturlige fuktighetskrem som kan absorbere helt for å nærme huden dypt ned. Dessuten gir en forbedret formel vår best beviste omsorg, våre mildeste rengjøringsmidler, en rik skum og et rent skyll for å la huden din bli myk og glatt. Dermatologistestet og såpefri for selv den mest følsomme huden.

ingredienser:

Vann, Glyserin, Kokamidopropyl Betain, Glycine Soja (Soyabean) Olje eller Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Natriumhydroksypropyl Stivelsefosfat, Natrium Laurensulfat Hydrogenert Soyabønneolje, Guarhydroxypropyltrimoniumklorid, Parfyme / Parfyme, Natriumklorid, Stearic Acid, Sodium Palmitate Natrium Lauroyl Isetionat, Natriumisetionat, Natriumstearat, Tetranatrium EDTA, Natrium Palm Kernelat, Tetranatrium Etidronat, Sitronsyre, DMDM ​​Hydrantoin, Natriumbenzoat, Methylisotiazolinon, BHT, Zinkoksid, Alumina, CI 77891.

Ta på Dove Sensitive Skin Nourishing Beauty Shower:

Dove body wash er det eneste badproduktet jeg har brukt hele tiden på daglig basis. På enkelte punkter har jeg slått på med andre kroppsvasker, men jeg kommer alltid tilbake til Dove. Denne kroppsvasken er hvit i farge og har en middels tykk konsistens. Det er lett å spre og bare en liten mengde er nødvendig for å dekke hele kroppen. Det er veldig kremaktig og skummer ikke mye. Den har en veldig frisk aqua duft i motsetning til andre Dove produkter.

Den har svært gode fuktighetsgivende egenskaper og gir ingen irritasjon. Jeg kan garantere det fordi jeg har sensitiv hud. Vanligvis er det enkelte kroppsvask som gjør huden myk og rød, som senker senere, men likevel tror jeg at det er såpeinnholdet som gjør huden min irritert. Etter at jeg har hatt dusj med denne kroppen, føler jeg meg knirkende og huden min er myk og bortskjemt.

Flasken er en ovalformet form med en flip åpen hette med en lys grønn fôr på toppen. Flasken er veldig enkel og ser veldig søt ut også. Du må klemme produktet fra flasken, lett å bruke i begynnelsen, men blir ubeleilig senere når produktet ligger på randen av etterbehandling. Det er ingen rot når du klemmer, bare ønsket mengde kommer ut og unngår spild av produktet. Jeg pleier å holde den omvendt mot slutten, slik at den kommer fort ut. Dette gjør det også mindre reisevennlig. En pumpe dispenser ville vært et best alternativ for dette produktet.

Alt i alt, jeg elsker denne kroppen vasker for ikke bare å gi en ren følelse, men også holde huden min fuktig og smidig.

Fordeler med Dove Sensitive Skin Nourishing Beauty Shower:

  • Kremet i tekstur.
  • Såpefri.
  • Meget mild på huden.
  • Frisk duft.
  • Holder huden myk og fuktig.

Ulemper med Dove Sensitive Skin Nourishing Beauty Shower:

  • Ikke reisevennlig, det er ikke en stor con for meg vurderer kvaliteten på produktet.

IMBB Rating:

5/5, jeg vil anbefale denne kroppen vask til alle hudtyper, spesielt følsom hud.

Dove Intensive Moisturizing Cream Dove Beauty Body Wash Dove Beauty Cream Dove Gentle Exfoliating Beauty Body Wash Dove Damage Solutions Intense Repair Conditioner Best Makeup Shopping Tips For Sensitive Skin Maybelline Mineral Foundation for følsom hud Kaya Skin Clinic Face Cleanser For Sensitive Skin Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream Aroma Magic Almond Nourishing Cream Shahnaz Husain Chocolate Nourishing Cream Nivea Pearl And Beauty Dusjkrem Oljekroppsvask Beauty Formulas Hydrerende Dusj Gel - Tropisk Mango Nivea Creme Soft Shower Cream Nivea Waterlily & Oil Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019