Fresh Sugar Lip Treatment SPF 15 Review

Produktbeskrivelse:

Sugar Lip Treatment Sunscreen SPF 15 fukter, beskytter og glatter leppene med en eksklusiv blanding av fuktighetsbevarende sukker, nærende dyrebare oljer, antioksidantrike polyfenoler og viktig SPF-beskyttelse. Fresh's # 1 bestselger, Sugar Lip Treatment Sunscreen SPF 15 har vist seg å gi 6 timer betydelig fuktighet for myke, smarte lepper. Dens sublime tekstur og vanedannende sitrus smak gjør det positivt uimotståelig.

Viktige ingredienser:

Sukker, en naturlig fuktighetskrem, forhindrer fuktighetstap. En overlegen blanding av nærende oljer, inkludert ullskum og sortfrøolje, dyp fuktighet i tørre områder. Grapeseed polyfenoler beskytter, glatter og myker. SPF 15 UVA / UVB beskyttelse

Pris:

$22.50

Min erfaring med frisk sukker leppebehandling SPF 15:

Jeg har brukt Fresh Sugar Rose Tinted Lip Treatment og elsket det helt. Det var en ren tonet leppebalsam, og dette er deres ikke-tonet versjon med SPF 15 i den. Dette er de beste super luksuriøse leppebalmene jeg noensinne har brukt.

Den kommer i et rør med skruehett, noe som gjør det vesken vennlig. Det kommer ikke til å åpne eller jordte vesken din hvis du bærer den med deg. Denne leppebalmen har en mild sitrus duft til den og liten søt smak. Duften er ikke overveldende i det hele tatt. Tekstur er litt tykk i forhold til andre leppebalmer som EOS eller Maybelline Baby Lips. På grunn av denne tykke og kremete tekstur, glir den veldig lett på leppene, og alt vi trenger er bare en sveipe.

Som jeg nevnte tidligere, er dette en klar leppebalm og det gir en fin, blank glans til leppene. Jeg deler mine ikke-tonede leppebalmer med mannen min på farten, men denne er litt for skinnende for hans bruk: P. Jeg har pigmenterte lepper, men likevel, jeg liker skinnet det gir. Også, det reduserer utseendet på leppe linjer umiddelbart. Jeg har mange leppe linjer, og jeg liker denne spesielle egenskapen i denne leppebalmen. Dette forblir på leppene i 3-4 timer og holder leppene fuktig selv etter at lyset er borte.

Jeg har alltid en leppebalsam i bilen min. Mens andre leppebalmer blir hardere i vintermånedene, holder denne seg glatt og vil fortsatt bare ha en sveipe for å dekke mine lepper. Etter å ha sagt det, forlater jeg ikke denne leppebalmen i bilen i løpet av sommeren, da det ville bli veldig mykt og kan bryte under søknad, men det er fortsatt greit å bære det i vesken i sommermånedene skjønt. Bare sørg for ikke å eksponere for direkte varme.

Denne leppebalmen blir brukt ganske fort. For prisen på $ 22,50, vil dette bli en dyr vane hvis du blir vant til det. Jeg bruker vanligvis dette i løpet av dagen og min EOS om natten eller når jeg er hjemme. Disse leppebalmene kommer i en rekke farger. Så, hvis du trenger en liten vask av farge, kan du velge en fra det tonede området. Hvis du bare vil ha leppebeskyttelse og glans, kan du velge denne ikke-tonede leppebalsammen.

Fordeler med Fresh Sugar Lip Behandling SPF 15:

  • Ultra luksuriøs leppebalsam.
  • Gir vakker glans til leppene.
  • Gir umiddelbar fuktighetstopp.
  • Reduserer utseendet på linjer og gjør leppene sunne.
  • Har SPF 15 i den.

Cons of Fresh Sugar Lip Behandling SPF 15:

  • Dyrt for en leppebalsam som det ville bli brukt opp ganske fort.
  • Kan smelte eller puste i svært varme værforhold.

Endelig ord:

Dette fungerer akkurat som Fresh Sugar Rose Tinted Lip balm, men jeg liker måten Rose viser på leppene mine. Jeg kan kjøpe Rose igjen i stedet for dette, da jeg i det minste vil få en vask av farge for pengene jeg betaler.

Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Behandling SPF 15 Frisk Sukker Lip Polish Colorbar Skin Fresh Start Vannrenser Lakme Clean Up Face Vask Fresh Fairness med Vitabeads Forest Essentials Cane Sugar Lip Scrub Lush Sweet Lips Vanilje og Sjokolade Sukker Lip Scrub Bliss Fabulips Sukker Lip Scrub Pout Polisher Lush Mint Julips Peppermynt og Chocolate Sugar Lip Scrub Inglot Lip Defence Treatment 02 Blistex Daily Conditioning behandling for lepper med SPF 20 Clinique enda bedre kompakt sminke SPF 15 Clinique enda bedre sminkestiftelse SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: