Diana of London Pure Addiction Lipstick - Pink Dawn Review

Hei skjønnhet,

Håper dere har det bra. I dag er jeg her for å se på en leppestift fra Diana of London. Jeg har alltid sett telleren til dette merket, men jeg har ikke hørt mye om dette merket, så hadde det visse beklagelser om å kjøpe dem også. Endelig bestemte jeg meg for å prøve en leppestift fra dette merket. Så, her går gjennomgangen av en leppestift fra Diana of London i skyggen "Pink Dawn."

Pris:

36 AED

Produktbeskrivelse:

Pure Addiction Lipstick. Absolutt fuktighet ren komfort. Ultra myk tekstur gir følelse av lyshet og absolutt komfort. Lysende og utmerket fargepenger. Fløyete overflate med E-vitamin og anti-aging egenskaper. Det er 30 nyanser tilgjengelig i dette området.

Jeg tar på Diana of London Pure Addiction Lipstick - Pink Dawn:

Som navnet på navnet antyder, er jeg rent avhengige av denne skyggen. Da jeg først kjøpte skyggen, hadde jeg farget den i kunstig belysning av butikken, og jeg elsket den lyse skyggen. Da jeg kom hjem og prøvde det på leppene mine, likte jeg ikke hvordan det så på leppene mine. Fargen så forskjellig fra fargene på hånden min. Jeg fjernet det umiddelbart og gjorde ikke engang plage for å se hvordan leppestiftet falt i andre aspekter. Så, det lå i min stash for en stund. En kveld tenkte jeg: "Jeg skal prøve det." Jeg søkte på leppestiftet og følte meg "Oh! Dette ser ganske bra ut på meg. "Det var som kjærlighet ved første øyekast, selv om det ikke var første syn!

Farge: Det er en veldig vanskelig farge for meg. Det er en vakker mid-tone rosa med veldig lyse peachy undertoner. Faktisk ser fargene annerledes ut i forskjellige belysninger. I dagslys ser det ut som et varmt lys rosa mens det er innendørs, det er mer lysebrunt, og i kunstig lys ser det ut som en kulefarget bubblegumrosa. Det er lett melkighet i denne skyggen, men det er ikke veldig tydelig.

Tekstur: Den har en veldig fløyelsaktig jevn tekstur, den er også kremaktig, men ikke kremaktig som smør.

Fullfør: Den gir en jevn finish, har ikke en glanset trykk. Som skyggen er beskrevet, gir den et fløyelsittende utseende. Det har en viss mengde kremer for å gjøre leppene dine myke og fuktige. Selv etter 5 timer følte jeg ikke at mine lepper tørket. Det er også lett og markerer ikke tørre flekker på leppene.

Pigmentering og dekning:

Den har veldig god pigmentering. En swipe gir anstendig dekning for ikke-pigmenterte lepper og 2 til 3 swipes gir full dekning selv for pigmenterte lepper. Det er en byggbar farge som kan bygges opp til et ugjennomsiktig utseende. Det er ingen fjerning og blødning.

Staying Power: Den har en fantastisk oppholdskraft. Den forblir satt i 5 til 6 timer med litt lette snacks i mellom. Etter et måltid begynner fargen å falme fra mine indre lepper, slik at fargekonsentrasjonen blir mer mot det ytre hjørnet av leppene mine. Det holdt selv mine tørre lepper fuktig for hele denne tiden. Det overfører ikke mye som også er en ekstra bonus.

Duft: Den har en veldig søt duft som ikke er overveldende.

Emballasje: Emballasjen er lys med rødt hette og en sølv fargebase. Jeg finner emballasjen veldig girlig på grunn av de lyse farger, men det er veldig solid og reisevennlig.

Så, nå elsker jeg denne skyggen. Det gir en umiddelbar lysstyrke til ansiktet mitt og gjør det glødende. Personlig er denne skyggen en middels lys rosa farge, men i fargeprøver ser den ut som en subtil, rosa nyanse med varme toner. Denne fargen er mer egnet for middels til rettferdig hudtoner. For skumle skjønnheter vil det være for lyst å bære av. Jeg har denne skyggen med enkel øye sminke.

Fordeler av Diana of London Ren Addiction Lipstick - Pink Dawn:

 • Sterkt pigmentert.
 • Gir fuktighet.
 • Fantastisk oppholdsstyrke.
 • Fløyelsaktig tekstur.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Fremhever ikke tørre flekker.
 • Inneholder vitamin E.
 • Gir en umiddelbar glød til ansiktet ditt.
 • Reise vennlig.
 • Fornuftig priset.

Ulemper med Diana of London Ren Addiction Lipstick - Pink Dawn:

 • Ikke egnet for alle hudtoner.

IMBB Rating:

5/5, det er en fantastisk farge for spesielle anledninger. Jeg anbefaler denne farge for middels rettferdige hudtoner, dusky skjønnheter kan også gi det en prøve og se hvordan det går.

Diana of London Pure Addiction Lipstick - Casablanca Diana of London Pure Addiction Leppestift - Karibisk Glød Diana of London Pure Addiction Leppestift 24 Iced Apple Diana of London Pure Addiction Leppestift-myk karamell 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner Best Pink Lipsticks Tilgjengelig i India: En Samling Maybelline Color Sensational Lipstick - Sweet Pink Maybelline Colorsensational Lipstick - Summer Pink Lotus Herbals PURESTAY Leppestifter-Rosemary, Dawn Beauty, Apricot Bliss Lotus Herbals Purestay Langvarig Blusher - Dawn Glow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: