Chambor Moisture Plus leppestift Hottie Plus

En nyskapende "dual action" -formel med en nærende kjerne for å hydrere lepper og forhindre tørrhet; omgitt av et mykt, ultra fuktig fargebelegg for en jevn, strålende finish.

Pris:

INR 695

Jeg plukket to nye nyanser av fuktighet pluss, Ayushi har gjennomgått en annen ny nyanse i Rose pluss. Den andre jeg fikk, er en mauve rosa i Rose pluss som jeg vil vurdere snart. Selv om jeg elsker Chambor leppestifter, trodde jeg prisen på 695 er en litt for mye og kan være avskrekkende for mange. Pluss pulverlakkene er 595, men disse har en fuktighetskjerne som kan være USP som tørre lepper ville elske denne leppestiften.

Jeg har brukt en annen fuktighet pluss fra den gamle samlingen, men denne er mer kremaktig, tykkere og mer ugjennomsiktig. Den eldre var litt ren etter min smak, dette ser mer verdt pengene.

Denne fargen er en rosa med fersken undertoner, det kan se melkaktig ut med et blikk, men når du bruker den, ser det bra ut for nøytrale og rosa hudtoner. Jeg tror dette vil passe meg på gode, rosa hud dager for meg. Ellers kan varme hudtoner synes det er for melkaktig. En annen ting er at fargen kan se mer rosa, sterkt lys og innendørs, det er mer av en ferskenrosa.

Fargen er kremaktig, den er veldig tykk og ugjennomsiktig, og den legger på leppene på en gang, en sveipe vil dekke din naturlige leppefarge. Så pigmenterte lepper vil elske dette. Pluss skyggen har en balsamkjerne som gjør leppestiften veldig kremaktig og nærende. Pigmenteringen er utrolig ærlig, den er super kremaktig. Med prisstigningen har de definitivt gjort det bedre.

Det du vil mislikes om denne tekstur er at det virkelig vil slå seg ned i leppelinjene, og hvis du har flakete lepper, blir leppestiftoverflaten bokstavelig talt gnippet av. så hvis du vil ha en lettere finish, prøv deretter på applikasjonen med børsten.

I skyggen

Lippesticket varer ganske lenge, det overlever selv et måltid, og jeg kunne se en veldig fin rosa fargetone i lang tid. Men dette overfører hvis du lagrer det på. Prøv å sette det lett i ett lag som det er veldig tykt og pigmentert.

Sterkt lys:

IMBB-vurdering:

4.9/5

Chambor Moisture Plus leppestift-Maroon Plus Chambor Moisture Plus leppestift - Candy Plus Review Chambor Moisture Plus leppestift - Plum Plus Chambor Moisture Plus leppestift - 307 Cherry Plus Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: