Revlon Colorstay Shadow Links Eyeshadow in Bone

Hei damer 😀

i dag skal jeg se gjennom den nye øyeskyggen linjen av Revlon som jeg oppdaget veldig nylig da jeg tilfeldigvis handlet på kjøpesenteret. Først trodde jeg at disse små øyenhuggene var testere for kundene å se produktet, og jeg fant dem å være så søte. Jeg trodde dette ville være perfekt å bære i min clutch når jeg går på clubbing slik at jeg kan røre meg lett uten å måtte bære de store øyenskyggepalassene (: Jeg var glad for å høre at de ikke var testere, men nye Revlon-øyeskygger, det var mer overraskende var prisen som Revlon-produkter aldri er billig. Da damen ved telleren forklarte hvordan disse øyeskyggene ville lenke til hverandre, og at man kan tilpasse paletten i henhold til de fargene de vil at jeg var som wow! Dette minnet meg om Oriflame-klokken ons: p jeg måtte få dem! Jeg ønsket det så, men det var ute av lager 🙁 så jeg gikk for Bone hovedsakelig for å markere det indre hjørnet av øynene mine og bue av mine penner 🙂

Beskrivelse:

Tilpass paletten din. Blande. Kamp. Klikk. Individuelle, utskiftbare øyenskygger klikker sammen for å lage din egen tilpassede palett av muligheter. I 4 fabelaktige overflater og 30 begivenheter, samlebare nyanser.

Bland og match dine favoritt nyanser for å lage din egen tilpassede palett. Utskiftelige skygger kan enkelt snappe sammen eller komme fra hverandre. Rik farge i en rekke finish fra matt til glitrende. Hele dagen slitasje.

Pris : INR 175

Emballasje:

Den kommer i en liten rektangulær plastemballasje, lokket er gjennomsiktig slik at skyggen lett kan ses. Emballasjen er anstendig, den er liten og søt og har et spor på siden for å koble til de andre øyeskyggene for tilpasning. Det kommer ikke med penselen for påføring. Emballasjen er ganske søt ifølge meg.

Tekstur og pigmentering:

Jeg har bare brukt en øyeskyggepalett fra Revlon, jeg kjøper vanligvis ikke revlon og holder meg til mac inglot og clinique når det kommer til øyeskygge. Kvaliteten på paletten som jeg eier fra revlon, er bedre enn dette som forstås som dette produktet er priset mye mindre. Den er pulveraktig og ikke glatt, smuldrer mye når du feier børsten din over den og er gritty, så jeg vil anbefale dere å bruke den med en svampeskyggeapplikator i stedet for en børste. Ikke veldig pigmentert, jeg har en ny skygge (sand), og det er heller ikke veldig pigmentert. Det er en anstendig øyenskygge for sin pris skjønt.

Farge:

Ben etter meg er en offwhite øyenskygge, dens matte som er det jeg likte og ikke veldig lys, det var ikke prangende hvitt, det smelter ganske med huden min.

Stå i kraft:

Hva kan du forvente av et produkt som er priset sååå mindre? Det varer ikke veldig lenge, som kanskje for en time, og hvis du har fet hud, kanskje ikke så mye. Jeg anbefaler å bruke en primer for at den skal vare lenger på lokkene dine.

Min erfaring med Revlon Colorstay Shadow Links Eyeshadow in Bone

Jeg var fascinert da jeg så den på kjøpesenteret og gikk videre og kjøpte to nyanser, sand og bein. Jeg liker sand bedre enn bein, men bein er bra hvis du vil markere ditt indre hjørne av øynene eller pennbenet ditt. Jeg har Hazel-øyne og jeg ville ha noe som ville gjøre min øyenfarge pop, en av mine favoritt youtubere foreslo å bruke hvit skygge for å markere og lyse ut fargen på øyet, også min idol, tyra banker foreslår å bruke hvit for å åpne øynene eller gi det den illusjonen 🙂 det er så mange ting som å gjøre dine vipper ser lenger ut ved å bruke hvitt på lokkene dine osv.) Så jeg gikk videre og kjøpte den, det var ok ingenting for bra. Enkel å bruke og lett å bære. Jeg hater at det smuldrer og føles gritty og er ikke så glatt bortsett fra at det er rettferdig for 175 år. Jeg mener at du ikke kan forvente mye i det.

Pros av Revlon Colorstay Shadow Links Eyeshadow in Bone:

lett å bære kan cutomize din egen pallete lett å bruke god emballasje verrrrrrry billig anstendig øyeskygge

Ulemper med Revlon Colorstay Shadow Links Eyeshadow in Bone

Ikke langvarig crumbles Lav pigmentering

IMBB-vurdering:

2/5

Revlon Colorstay Shadow Links Eye Shadow i Sand Revlon Colorstay Shadow Links Eyeshadow i Java Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i Candy Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i melon Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i plomme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: