MUA Power Pout Color Intense Lip Tint og Balm - Broken Hearted

Hei skjønnheter,

Så somre er i, håper dere alle liker å ha på seg de hvite skjorter, shorts og komfortable og løse kjoler, som ventet på oss til sommeren. Jeg svetter mye om sommeren, jeg liker ikke å gå utendørs om dagen i den brennende solen. Vel nå går jeg inn på dagens vurdering av MakeUp Academy's power pout lip tint og balsam, min forrige nyanse var Crazy in Love. Vel, jeg liker dette produktet veldig mye, fordi det er helbredende og behandlingsegenskaper for tørre og hakkede lepper. Så la oss hoppe til anmeldelsen.

Produktbeskrivelse:- Finnes i seks rike dristige nyanser fra den elegante naken 'Rendez Vous' til dyp rik Rasberry 'Broken Hearted', vil våre nye fargeintensiv lektynge sørge for at leppene dine ser bra ut til å kysse! MUA Power Pout er en leppebehandling med fargeintensitet som avlaster tørre, sprukne lepper som gir umiddelbar fuktighet. Den praktiske blyant-applikatoren gir enkel å bruke ren myk leppefarge og ruller opp for enkel bruk.

Sørg for at du har de mest kyssbare leppene i vår og kyss de vil huske for alltid ...

Tilgjengelig i nyanser Rendez Vous, Irreplaceable, Crazy In Love, Runway, Justify and Broken Hearted.

Pris:- INR 799 (Prisen varierer etter skygge).

Jeg tar på MUA Power Pout Farge Intense Lip Tint & Balm-Broken Hearted:

emballasje: - Den kommer i en penn som emballasje, ytre kropp og hetten er den samme farge av produktet inni, slik at det blir lett å finne skyggen det har en sølvfargeseksjon ved foten derfra kan lefargevinsten bli vridd opp. Det kommer i en vri opp mekanisme, så når produktet slites ned ikke behov for å skarpe det og det er heller ingen spild. Kritformen sikrer nøyaktig påføring på leppene. Luken lukkes tett. Emballasjen er veldig praktisk.

Texture, Color & Pigmentation: - Teksten på disse tintene er myk, myk og glatt. Den har en blank overflate. Det glir lett på lepper, ingen tugging. Formelen er lett og ikke klebrig. Det føles ikke tungt på lepper etter lagring, noe som Loreals Rouge Caresse seg. Den har en liten mytisk duft, og det gir en mytisk følelse på leppene også, noe som føles veldig forfriskende. Vel, den tinte effekten forsvinner etter en gang. Lip tint er en behandling for tørre lepper, gi det en gang å synke inn i leppene dine og sikkert vil leppene dine bli mykere og mykere. Det holder leppene fuktig så lenge du bruker det og etter det også. Det fungerer godt som en leppebalsam.

Broken Hearted er en fin bringebær eller en berryrosa skygge med varme undertoner, det har veldig veldig minuscule golden shimmers i det, som ikke er merkbart. Denne skyggen er veldig glatt og preyty og passer til enhver hudtone fra rettferdig til skumrende skinnede skjønnheter.

Disse lektintene er ikke høyt pigmenterte. Det er en semi-sheer å buildable, men selv etter lagring den på det vil ikke gi ugjennomsiktig dekning. Dette er tint og balsam, så hvordan kan vi forvente at den gir en ugjennomsiktig dekning som leppestift! Men det gir nok farge til å dekke pigmenterte lepper med en enkelt sveipe bare. Staying Power: - Jeg fant denne nyansen har en tendens til å ha mindre oppholdskraft enn de mørkere. Den forblir i seg selv i 1,5 timer og etterlater en sterk fargetone som varer igjen i en time. Over 2,5 timer er veldig mindre, men det gjorde jeg ikke oppmerksom på, fordi jeg elsker skyggen tekstur og behandling den gir til leppene mine. Forsiktig: - Vær forsiktig på sommeren det pleier å smelte og bryte. Hold det i kjøleskapet for å unngå smelting og spild av produktet.

Pros av MUA Power Pout Farge Intense Lip Tint & Balm - Broken Hearted:

• Tekstur er glatt og glanset • Føler seg veldig lett på leppene • Er veldig fuktighetsgivende • Fungerer som en behandling for lepper • Best produkt for tørre leppe skjønnheter • Holder leppene godt fuktet og glatt • Vil elske sheerness sikkert • Hyggelige nyanser.

Cons av MUA Power Pout Farge Intense Lip Tint & Balm - Broken Hearted:

• Har svært mindre oppholdsstyrke • En tendens til å smelte lett

• Er dyrt uten online tilbud.

Anbefaling:- Hvis du liker rene leppefarger og kjærlighetstrykk, vil du sikkert elske dette. Det er en fin skygge av rosa, kan brukes hver dag når som helst, når leppene dine blir tørre og tynne. Gå for det. Men jeg skulle ønske det ville ha mer oppholdskraft.

IMBB Rating:- 3.5 / 5. Farvel, ta vare på dere alle. Hold deg unna varme og sol.

MUA Power Pout Farge Intense Tint & Balm Crazy in Love Review, fargeprøver MUA Power Pout Lip Tint i uerstattelig MUA leppestift - skygge 13 MUA leppestift i skygge 15 - saftig MUA leppestift - skygge 1 MUA leppestift - skygge 3 L'oreal Color Riche-avtaler Intense leppestifter - fargeprøver og bilder Colorbar Color Intense Eyeliner Green Tea Clinique Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Mightiest Maraschino

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: