OPI RapiDry Top Coat Review

I dag vil jeg vurdere et neglaprodukt - det er OPI RapiDry Quick Dry Top Coat. Jeg plukket dette på et innfall, jeg var egentlig ikke ute etter noe, bare snublet rundt pliktfritt og plukket dette opp og tenkte jeg trengte en hurtig-tørr topplakk, med tanke på at jeg alltid rote opp neglene mine på en eller annen måte så snart jeg er ferdig gjør neglene mine Noen ganger sover jeg og våkner med sengetøy, noen ganger slår jeg neglene mot noe, og jeg må gjenta det eller bli en uke med en rotete manikyr. Dette syntes å være en slutt på mine problemer. La oss se for å finne ut om dette virkelig gjorde jobben.

Produktbeskrivelse:

RapiDry Quick-Dry Top Coat er formulert med OPIs påviste Extended Wear-teknologi for å tørke neglelak og behandlinger raskt for tøff, langvarig, ikke-gulende glans på minutter! Skinn, forsegle, og beskytt deg med en frakk, trekk den over spikens spiker for å forsegle i farge.

Pris:

Det er skrevet $ 12,95 for 15 ml, men jeg husker å ha betalt mindre på duty-free, men ikke det eksakte beløpet.

ingredienser:

Etylacetat, Isopropylalkohol, Celluloseacetat Butyrat, Butylacetat, Propylacetat, Heptan, Akrylaterkopolymer, Sukrose Benzoat, Tripfenylfosfat, Benzofenon-1, Cl 60725 (Violett 2).

emballasje:

Den kommer i en liten boks, med toppjakken synlig fra utsiden. Jeg liker den eksterne boksen fordi jeg liker at flasker ikke samler støv. Ellers er det den vanlige OPI-emballasjen, flasken som jeg liker veldig godt. Det gir detaljer om den eksklusive pro-brede børsten i denne toppjakken. Det hevder også at det er ikke-gulende, og slutter smører, flekker og streker.

Jeg tar på OPI RapiDry Topcoat:

Dette produktet trenger litt å bli vant til, den første eller to ganger jeg brukte dette, endte jeg med å strikke neglelakken min, men skjønte da at hvis jeg ventet et eller to minutter og deretter brukte toppjakken, er det ingen striper og rote opp. Først av alt, jeg elsker børsten, den er bred, og børstene virker glatte og det går videre i et enkelt slag eller to på maks. Nå må du ikke påføre et for tykt lag med toppfrakk, ellers tørker det ikke veldig raskt. Jeg gjorde denne feilen en eller to ganger.

Du må virkelig vente i omtrent 5 minutter og det er tørt. Sengemerker er helt unngått, men ja, hvis du nicker neglene dine mot noe en liten stund etter å ha neglene dine, er du fortsatt sannsynlig å ødelegge polsken, men det kan ikke skje for ofte.

Det gjør neglene veldig skinnende og skinnende, og glansen er igjen til ca 3-4 dager i det minste. Den beste delen for meg er brukbarheten. Det chip ikke i det hele tatt. Vanligvis bytter jeg neglelakk i omtrent en og en halv uke, og det varer lett uten chipping. Det har i hvert fall vært min erfaring. Bedre enn noen annen topplakk jeg har brukt til nå.

Så, til nå har det vært et veldig godt produkt for meg, og jeg har ikke møtt noen klager, men jeg ville ha likt om det tørket litt raskere enn dette. Jeg leser også noen historier om at det blir veldig tykt og ikke-brukbart når det begynner å bli ferdig, men jeg har en lang vei å gå før det, og jeg har brukt det i nesten et år.

(Beklager for de rotete neglene, hendene mine var litt rystende).

Pros av OPI RapiDry Topcoat:

  • Lever opp til sine krav om å unngå flekker og striper.
  • Absolutt ikke gulende.
  • Tørker raskt nok og forhindrer sengetøy.
  • Penselen er veldig bred, glatt og god kvalitet.
  • Gjør neglene veldig skinnende og skinnende i 3-4 dager.
  • Har på lang tid, mer enn 7-8 dager for meg.

Ulemper med OPI RapiDry Topcoat:

  • Jeg ville ha likt det om det tørket raskere.
  • Dyrt (men så er alt OPI).

IMBB Rating:

Ifølge meg er det et 4,2 / 5 produkt, fordi jeg kjøpte det for hurtigtørking og det var litt mangelfull i den forbindelse, men det er generelt veldig fint.

Bli vakker!

Alle OPI neglelakk, bilder, fargeprøver OPI Nail Lacquer - Suzi Skis Pyreneene O.P.I Nail Lacquer Midnight i Moskva O.P.I. Farge til spisested for neglelakk O.P.I Shatter Nail Polish - Gold Shatter OPI neglelakk i akkurat spottet firbenet OPI blekk neglelakk OPI neglelakk jeg spiser hovedsakelig hummer O.P.I. Matte Top Coat Sally Hansen Double Duty Base og Top Coat Colorbar Glitterati Top Coat Disco Gold Bilder, stikkord Sally Hansen Ultimate Shield Base og Top Coat

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: