Bath and Body Works Pure Paradise Fine Fragrance Mist Review

Hei damer,

Jeg skriver etter en veldig lang tid. Noen ganger blir du opptatt med jobb og familie, og så mange andre ting, at du ikke vil kunne gjøre tid for deg selv. Det var den slags situasjon for meg, de siste 5 månedene, og endelig er jeg ute av det hele - tilbake på sporet! Dagens gjennomgang handler om et produkt som jeg har brukt hele tiden for de siste 2 månedene. Det er en kroppståke fra Bath and Body Works.

Produktbeskrivelse:

Overdriven sprut eller lett spritz din favoritt duft, uansett vil du bli forelsket ved første tåke! Vår nøye utformede flaske og sofistikert pumpe gir god dekning mens konditionering aloe-tåke nærer huden for den letteste og mest forfriskende måten å duft!

En sommer-elegant blanding av glitrende stjernefrukt og havkuset frangipani-blomster, det rene paradiset i en flaske!

Mid Notes: Luscious Gardenia, Frangipani, Vannaktig Lily. Tørre notater: Hvit Musk, Blond Woods, Solkyset Kokosnøtt. Toppnotater: Fresh Star Fruit, Juicy Guava, Dewy Cassis.

Pris:

Omtrent Rs. 800, husker jeg ikke den eksakte prisen.

Jeg tar på bad og kroppsarbeid Pure Paradise Fine Fragrance Mist:

Vel, denne kroppståken er fra "signatursamlingen" og duftnotene som ble nevnt på nettsiden virket fantastisk. Jeg har denne tenkt å være en perfekt kroppsdamp for somrene. Ta en titt på emballasjen, det er ikke noe annet, det er den vanlige plastdampflasken, noe som betyr trygg for folk som ofte taper ting. Nå snakker du om duften, det er den perfekte sommerlige duften, som forventet. Jeg kjøpte denne i begynnelsen av vintrene og brukte det svært sjelden. I Chennai har sommeren allerede satt inn og dette er min favoritt duft for denne sesongen. Det lukter så mye av frukt, veldig mye av guava og søt ananas. Når jeg sier det lukter av frukt, er det ikke overveldende i det hele tatt, det er riktig mengde søthet. Øyeblikket du sprayer det, føler du at du er i en tropisk øy, og duften gjør deg glad. Hver gang jeg sprayer den på, tenker jeg på en ferie til en strandbestemmelse.

Det som skuffet meg er oppholdsstyrken. Etter at jeg sprayer, forsvinner den bort på mindre enn en time. Tror du det?! Men det er det som faktisk skjer. Jeg sprayer det overdådig og når jeg sier overdådig, mener jeg det! I så fall forblir det i 1-2 timer. Denne flasken er ikke liten nok til å finne et sted i vesken din. Så, muligheten for å plaske det hver 2. time er utelukket! Kroppsdåser er ikke som parfymer som lukter bra i 6-8 timer, men jeg ønsker at denne tåken holdt på i minst 4 til 5 timer, jeg ville vært lykkeligere.

Etter å ha sagt alt dette, vil jeg raskt peke på hva som er bra og hva som ikke er så bra om denne kroppståken.

Hva jeg liker om bad og kroppsarbeid Pure Paradise Fine Fragrance Mist:

  • Emballasjen, ikke laget av glass, er en plastdampflaske.
  • Den friske fruktige duften, som jeg elsker, elsker og elsker!
  • Typisk duft for sommeren.
  • Ikke en overveldende duft, vil ikke forstyrre følsomme neser.

Hva jeg ikke liker om bad og kroppsarbeid Pure Paradise Fine Fragrance Mist:

  • Den forblir kraften - total skuffelse.
  • Den enorme flasken - uegnet til å bære rundt.

Vil jeg anbefale bad og kroppsarbeid Pure Paradise Fine Fragrance Mist?

For duften "ja", men "nei" for oppholdskraften.

IMBB Rating:

2/5

For å pakke opp, ventet jeg at dette skulle være en fin luktende tåke som ville være i minst 4-5 timer, men dessverre mislyktes den på den siden, til tross for at den var fra signatursamlingen. Jeg er en sucker for TBS kroppsdåper, og jeg føler at de er langt bedre enn denne.

Bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Pære Blomst Luft Fine Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Black Amethyst Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Paris Amour Fine Fragrance Mist Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Khadi Pure Rose Water Rimmel London Overdriver Automatisk Lip Liner - Ren Nivea Pure Effect Total Face Cleanup MAC My Paradise Cheek Powder Maybelline Color Sensational Lipstick - Plum Paradise CoverGirl Eye Enhancers - Aqua Paradise NYX Mosaic Powder Blush i paradis Bath & Body Works Kokos Vann Chill Fine Fragrance Mist Bad- og kroppsverk transporteres bort Fragrance Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020