JOY STRAWBERRY AND APPLE SCRUB

Jeg var på utkikk etter en kroppsskrubbe og jeg ville ikke investere for mye av penger i det da jeg ikke engang var sikker på om jeg vil bruke det regelmessig. Mitt nåværende regime er slik at jeg søker besan en gang i helgen, og det tar ganske mye om behovene. Lat måned da jeg gikk for vanlig dagligvarehandel og kom over dette produktet og tenkte på å prøve.

Produktkrav:

Ansiktsskrubb for fet til normal hud. Spesielt opprettet for dyp rensing, fjern døde hudceller og smuss, støv, hudormer og slik at huden blir strålende, glatt og glødende alltid. Beriket av fruktkompleks av jordbær og epleekstrakter for å nærme og stramme hudporer og avsløre en yngre hud.

Ideell for daglig bruk og egnet for alle hudtyper.

Jegngredients: Aqua, cetylalkohol, glycerylmonosterat, stearinsyre, glyserol, mineralolje, natriumlaurylsulfat, trietanolamin, titandioxid, karbomer, metylparaben, fenoksyetanol, propylparaben, dinatrium EDTA, butylhydroksyltoluen, apple og jordbærkstrakt Pris - Prisen på 200 ml pakke er Rs 195. Det var på tilbudet, men jeg fikk det for 99 Rs bare. Slik påføres: Påfør en scoop av denne yummy skrubbe til våt hud og masser forsiktig i sirkulær bevegelse, med fokus på grove hudområder. Skyll og rengjør grundig.

Min erfaring med Joy Jordbær og Apple Scrub

Jeg har brukt den 4-5 ganger til nå, men jeg vet bare ikke hva jeg skal skrive. Det gjør ingenting. Det er faktisk veldig veldig kremaktig med milde skrubbegenskaper. Jeg vet ikke hvorfor de har nevnt at det er for oljeaktig / normal hud. Det er så kremaktig og slags etterlater et residuum, og derfor bruker jeg kroppsvask etter skrubbing (og du burde ikke gjøre dette) eller ellers må bruke masse og masse vann for å få det av. Ikke i det hele tatt for somre. Som en skrubbe, det er veldig mild og er bedre å bruke besan / noen annen valnøttskrubbe. Kommer til gode egenskaper (overhodet), den har en fantastisk lukt. Selv om det er kunstig, liker jeg lukten veldig mye. Det forårsaket aldri irritasjon, så jeg antar det er bra for sensitiv hudbruk også.

Pros av Joy jordbær og eple skrubbe

• Mengden du får for denne prisen er stor. • Lukten er så kunstig, men på en eller annen måte liker jeg det veldig mye.

Ulemper med glede jordbær og eple skrubbe

• Det er veldig mildt og gjør ingenting • Ekstra kremaktig og jeg vet ikke hvorfor de sa det er for normal / fet hud. • Parabener og loooooong-listen over kjemikalier.

IMBB Rating:

Dessverre 1/5

Vil jeg kjøpe det igjen eller anbefale Joy jordbær og eplekrubb?

Nei, det virker bare ikke, men tørrskinnede folk kan prøve.

Joy Skin Fruits Oljekontroll Ansiktsvask - Anmeldelse Joy Skin Fruits Fruit Moisturizing Massasje Cream-Review Glede hudfrukter Rensende ansiktsvask-gjennomgang Joy Pure Aloe All Purpose Aloe Vera Cream Joy Honey and Almonds Nourishing Cream Joy Honey and Almonds Nourishing Body Lotion Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Hjemmelaget abrikosskrubbe: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: