L'Oreal Paris Color Riche fuktig mat oransjeffekt

Hei herlige damer!

I dag vurderer jeg en ny lansert leppestift fra loreal-L'Oreal Paris Color Riche fuktig matt leppestift i Orange Power. Mens jeg var på den -L'Oreal-telleren i dag, spurte jeg SA om å vise meg de nye lanserte leppestiften. I stedet for å vise Rouge Caresse Lipstick viste hun meg COLOR RICHE MOISTURE MATTE LIPSTICKS. Jeg ble forelsket i dem den forekomsten hun smutte dem på min hånd. Ut av alle de vakre fargene - den lyse oransje leppestiften tok min fancy.

Hva selskapet hevder:

PRODUKTFORDELELSER En leppestift som gir sterk fuktighet samtidig som det gir en fløyel matt finish. Color Riche Moisture Matte unike formelen inneholder jojobaolje for uovertruffen fuktighet og komfort sammen med matt gel teknologi for å skape et intenst matt utseende

INNOVASJON Velvet matte gel teknologi er kombinert med dype pigmenter og Jojoba olje for å gi en dyp fargebetaling, og opprettholder optimal fuktighet og komfort.

Pris:

Rs.899 for 4,2 g

emballasje Leppestift kommer i en ganske kjedelig rose gull sak med en liten firkantet formet knapp slags ting som indiactes leppestift nyanse. Så hvis du har mer enn en leppestift fra dette området, er det enkelt å velge den du vil ha.

Tekstur Det er en fantastisk, myk matt leppestift, som ikke trekker eller slenger på applikasjonen. Den glir jevnt på leppene. Perfekt til det det hevder-Fukt på applikasjon, men legger seg ned til en matt finish. Det gir ikke en tørr følelse som andre matte leppestifter gir.

pigmentering Så langt som pigmenteringen er opptatt, er det fantastisk. Gir mettet ren farge i en enkelt sveipe.

SkyggeDet er en nydelig lyse-nesten neon oransje sans noen glimmer eller perle glans. Enkelt swipe gir en lys oransje farge. Jo mer du prøver å bygge opp fargen - jo mer neonish ser den ut. Jeg elsker bare den skyggefulle sommeren skyggen-som lyser opp ansiktet øyeblikket du legger det på.

Bor på strømLippestiften forblir en god 4-5 timer, etterlater en lett flekk bak. Men sørg for at leppene dine eksfolieres før du bruker leppestiften, ellers vil det fremheve de tørre flakete områdene.

Fordeler av L'Oreal Paris Color Riche Fuktig matt leppestift-Orange Power

-Føler lys på leppene - nydelig oransje skygge -Smooth søknad -Awesom pigmentering -Steder for 4-5 timer -Sturdy emballasje

Ulemper med L'Oreal Paris Color Riche fuktig matt leppestift-Orange Power

Ingen.

Ville jeg anbefale L'Oreal Paris Color Riche fuktig matt leppestift-Orange Power :?

Definitivt ja !!!

IMBB rating 5/5

L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift Aphrodite Scarlet L'Oreal Rouge Caresse leppestift Fashionista Pink L'Oreal Paris Color Riche Caresse leppestift i Cherry Tule Revlon Matte Lipstick Twinkled Mauve Review Orange Peel Powder For Clear Skin Orange Peel Powder Face Pack for glødende hud: DIY ' Garnier Men Power Light Review MAC Fleur Power Blush Review, Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: