Bourjois 123 Perfect CC Cream

Hei herlige damer!

I dag vurderer jeg Bourjois 123 perfekt CC krem. Jeg er en stor fan av Bourjois grunnlag og baser, så det er egentlig ikke en overraskelse at jeg elsker dette så mye!

Hva bourjois hevder:

Den neste generasjonen av fundament! Kombinere-fargekorreksjonen av et fundament + hudpleievirkningen av en krem. Takket være sine 3 fargekorrigerende pigmenter som glatter bort ufullkommenheter -

APRICOT pigmenter - anti-tretthet GRØNNE pigmenter - anti-rødhet Hvite pigmenter - anti-mørke flekker Det gir 24 timers hydrering og kommer med godhet av SPF 15. Resultatet er lysende hudfarge og feilfri hud i ett trinn.

Nyanser tilgjengelig:

31-Ivory 32-lys beige 33-Rose Beige 34-bronse

Pris: 710 for 30 ml

emballasje: Leveres i en enkel røremballasje med en svart skruehett. Ikke noe spesielt.

Tekstur: Det er veldig rennende, så du bør være veldig forsiktig så du ikke klemmer for mye fra den tynne dysen. På grunn av den rennende tekstur-snu den dysen og hetten.

Min ta på Bourjois 123 perfekt CC krem:

Jeg dro til skyggen 32 (lys beige), som ser litt mørk på prøven, men når den er blandet, tilpasser den seg veldig bra. Det er veldig fint og lett - føler ikke at du virkelig har brukt noe - perfekt for et naturlig utseende. Det er oljefritt og gir en illuminerende glød til huden. Pluss punkt-det inneholder SPF15 !!!

Dekning: Det har en veldig fin lys til middels dekning-nok til å jevne ut hudtone som ikke er mat eller altfor dugg. Det føles veldig fuktighetsgivende også på min combiantion skin-perfekt som en fin hverdagsbase.

Bor på strøm: På min kombinasjonshud varte den i 6 timer (det betyr at ansiktet mitt ble skinnfritt uten å røre opp eller blotting).

Pros av Bourjois 123 perfekt CC krem

-Riktig lett vekt -Brightens og gir ut hudfargen mens den forblir naturlig -Perfect for hverdagsbruk -Føler ikke maske som (kan ikke se basen sitte på huden)

Ulemper med Bourjois 123 perfekt CC krem:

-Runny tekstur -No full covearge som et fundament -Limitert skyggevalg - som den mørkeste nyansen ser også lys ut. -Dyrt

Anbefaler jeg Bourjois 123 perfekt CC krem?

Det er et flott produkt som føles behagelig og lett vekt på huden min. Jeg anbefaler det til alle.

Lakme Complexion Care Cream Review L'oreal la creme True Match Skin Ideell BB Cream Review 30 BB Krem å velge mellom Loreal Color Riche Le Gloss - 162 Blushing Berry L'oreal Color Riche Le Gloss Bilder, fargeprøver Loreal Paris Color Riche Le Gloss-Really Rose L'Oreal Infallible 8 HR Le Gloss - Rebel Red L'Oreal Infallible Le gloss-240 Glistening Berry Bourjois Blush Rose de Jaspe Bourjois Visage Pastel Joues Blusher - Tomette og Rose D'or Bourjois Sweet Naturel Lipstick, Blush, Nail Enamel Oppdateringer MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Clarins BB Cream Review Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: