MAC Cleanse Off Oil Review

Hei, pretties,

I dag har jeg et fantastisk produkt for gjennomgang og jeg er så glad for at jeg plukket den fra en av mine favoritt merker - MAC. Jeg er en sminkeavhengige og mer av en øyefargeperson, så jeg er alltid på utkikk etter lange slitasje, dype mørke kohls og mascara. Men å fjerne sminke er like viktig som å søke. Så, jeg hadde vært øye med denne rensingen av olje siden noen gang, men jeg var skeptisk da jeg hadde frykten for kviser og oljeaktig rester på huden min. Men når jeg skjønte meg, plukket jeg det opp. Det har ikke vært noe å se tilbake siden da. Min stakkars lille flaske Maybelline samler støv da jeg fant min nye kjærlighet i MAC Cleanse Off Oil. Jeg var litt bekymret fordi i butikken fjernet oljen fargene, men det var oljeaktig rester igjen. Jeg ble fortalt av den super hjelpsomme MUA at jeg må emulsifisere oljen med vann, og så kan jeg bare se hvor bra det fungerer.

Pris:

Rs. 1600 for 150 ml.

ingredienser:

Min erfaring med MAC Cleanse Off Oil:

Tekstur:

Renseoljen er veldig mye som Johnsons babyolje med lettere konsistens. Det er helt gjennomsiktig og lett på huden. Det er ikke i det hele tatt klebrig og føles som om du masserer en lett olje på huden din.

emballasje:

Leveres i en gjennomsiktig flaske med en svart pumpe. Den ytre hvite papirkartongen er hvit teksturert med MAC-preget over hele. Alle detaljer om ingredienser og produksjon er nevnt på papirkartongen. Pumpen kan låses med en vri og dermed gjøre det reisevennlig. Når du ser på resirkuleringsprogrammet, gjelder denne flasken for "Tilbake til MAC" -politikken. Ingen oppstyr, funksjonell emballasje. Du kan også holde øye med hvor mye produkt som er igjen.

Effektivitet:

Sminke smelter ganske enkelt når den kommer i kontakt med rensingsoljen. Det er absolutt ingen tugging eller trekking kreves med dette. Massere med lette hender er akkurat nok til å kvitte seg med all sminke på ansiktet. Når jeg gjør en full ansiktsmake med fundament og øye / leppeprodukter, tar jeg to pumper og gni den på palmer. Deretter masserer jeg ansiktet sakte med å konsentrere seg nær øynene og leppene. Det er unødvendig å si at jeg ser ut som et rot når sminken begynner å løse seg og det er et overskyet lag foran øynene mine. Når jeg tar litt vann, emulgerer jeg oljen, og det danner en hvitaktig væskestøt på ansiktet. Oppfølging av vannstråler etterlater et knirkende rent ansikt uten oljeaktig rester eller spor av sminke.

Den beste delen om denne oljen er at selv om jeg har kombinasjonshud, har den aldri forårsaket noen breakouts eller igjen noen oljeaktig rester. På den annen side tørker det ikke ut huden svært, derfor trenger jeg ikke å løpe for fuktighetskrem.

Jeg er alle ros for denne oljen, og dette er et godt produkt. En liten del av produktet går langt, og det er derfor verdt investeringen. De som unngår vanntett sminke, spesielt mascara for frykten for å fjerne den, gir dette et forsøk. Du kommer ikke til å bli skuffet. Dette er et mye raved produkt, og dette er et must hvis du er i "alvorlig sminke."

Pros av MAC Cleanse Off Oil:

  • Perfekt gjør jobben sin.
  • Ingen duft.
  • Ingen tugging og ingen trekk.
  • Ingen rest.
  • Ikke forårsaker breakouts.
  • Ingen parabener.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Funksjonell emballasje.

Ulemper med MAC Cleanse Off Oil:

  • Dyrt (men verdt det).

IMBB Rating:

4.9/5

Anbefaler jeg MAC Cleanse Off Oil?

Selvfølgelig gjør jeg det. Grip det nå!

Vil jeg tilbakekjøp MAC Cleanse Off Oil?

Får allerede hendene mine på en sikkerhetskopi.

MAC Mineraliser oppladet vannrensemiddel MAC Mineraliser Volcanic Ash Exfoliator MAC Mineraliser Skinfinish i mykt og forsiktig MAC Mineraliser Skinfinish Natural Medium Dark MAC Mineralize SPF 15 Foundation MAC Mineralize Rich Lipstick i Lady At Play MAC Mineralize Charged Water Skin Hydrating Mist MAC Mineraliser Skinfinish Rose Quartz Oljerensingsmetode: DIY Kaya Hydra Cleanse Makeup Remover Sebamed Deep Cleansing Facial Toner Lotus Herbals Lemonpure Cleansing Milk Skjønnhetsformler Mediterranean Olive Peel Off Facial Mask Everyuth Naturals Fairness Peel Off Mask VLCC Strawberry og Waterlily Peel-Off Mask VLCC Diamond Detoxifying Wash Off Mask L'Oreal Paris 6 Oljer Nourish Oil Shu Uemura Anti / Oxi Skin Refining Anti-Dullness Cleansing Oil DHC Dyprensingsolje Clarins Total Cleansing Oil Bharat og Dorris Professional Beauty Cleansing Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: