Purederm Deep Cleansing Peel-Off Mask Granateple

Jeg styrer bort noen oljeprodukter, siden huden min fremdeles tilpasser seg forandringer i været. Men likevel følte jeg at det trengte litt dyp rengjøring. Den Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask i Granateple lå lenge med meg. Så jeg tenkte på å prøve.

Produktpris: Rs 80 for 10 ml

Hva selskapene sier om Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask:

• Dyprengjøring og antioxidant • Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask skiller forsiktig bort urenheter og døde hudceller mens en kraftig antioksidant, granatäpple, bidrar til å fremme hudfornyelse og forbedre hudens fasthet. • Den lufttette masken gjør det mulig for naturlige ingredienser å trenge inn i porene for å avkjøle og øke klarhet og fuktighet.

Min erfaring med Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask:

Pakken er en ganske rosa i farge i form av et sideutsikt. Den har et hakk på toppen der det står åpent. Dette gjør det veldig enkelt å åpne pakken. Masken er veldig lyserød i fargen. Man kan tro at det er nesten fargeløst. Når du åpner pakken, lukter masken veldig sterkt av granateple. Lukten varer lenge. Jeg fant lukten veldig overveldende. Mengden i pakken er nok til en bruk. Selv om noe av det forblir, kan det ikke brukes siden masken tørker raskt av.

Maskens konsistens er som en tykk, klebrig gel. Selv om det er klebrig, er det veldig lett å spre seg på ansiktet. Men når det begynner å tørke blir det vanskelig å spre seg. Masken tar omtrent 20 minutter for å tørke helt. Mens masken tørker, pass på at du ikke snakker eller ler, da det kan kreke masken. Huden føles strakt mens masken tørker. Jeg liker den elastiske følelsen som den ga. Nå kommer den vanskelige delen som skiller seg ut av masken. Det er nevnt at masken må sakte avskilles fra bunnen. Jeg fulgte instruksjonene, men fant det å være veldig smertefullt siden jeg har litt fint ansiktshår som ble tugget da det skrøpde masken. Så jeg skrøp masken fra toppen og fant det lettere på denne måten. Masken brøt ikke i det hele tatt mens du peeling selv på steder der jeg hadde påført et ekte tynt lag som er prisverdig.

Har det levd opp til sine krav? Vel, ikke egentlig. Det fjernet laget av døde celler, men gjorde ingenting for urenheter av huden. Jeg fant ingen endring i hudens utseende, men det ble litt mykere.

Pros av Purederm Deep Cleansing Peel-Off Mask Granateple

• Fjerner laget av døde hudceller • Masken bryter ikke mens du peeling av, selv om et meget tynt lag påføres • Masken er lett å spre • Gjør huden litt mykere • Resten er lett å vaske av med vann

Cons av Purederm Deep Cleansing Peel-Off Mask Granateple

• Granatäpplen lukten er veldig overveldende for meg. • Peeling av masken er vanskelig hvis du følger instruksjonene på pakken • Gjør ingenting for urenheter på huden. Det fjernet ikke noen svarte hoder på nesen.

IMBB Rating: 2.5/ 5

Vil jeg anbefale Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask?

Nei. Det er bedre avskallingsmasker i markedet

Vil jeg tilbakekjøpe Purederm Botanical Choice Deep Cleansing Peel-Off Mask?

Nei.

Purederm Skin Brightening Natural Pearl Mask PureDerm Kollagen Makeup Remover Cleansing Håndkle Purederm Pearl Essence Mask Purederm Rensende Dødehavet Mud Mask Med Papaya Burts bier Svært volumiserende sjampo med granateple gjennomgang Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020