Kiehl's Lip Balm # 1 Mango

Kiehl Lip Balm # 1 Petrolatum Skin Protectant - Mango 15ml / 0.5oz Tilbyr minimal beskyttelse mot solbrenthet Løfter tøffe eller sprekker lepper Beskytter lepper mot tørkevirkninger av vind og kaldt vær Bladene føles myke, glatte og komfortable Dermatologist testet

Pris:

USD 9

I dag vurderer jeg en leppebalsam for en forandring. Denne er i en sommer mango smak og det viste seg for å være den beste natten leppebalsam for meg for alle de feil grunnene. Uansett, ta en titt:

Dette kommer i et medisinsk utseende leppebalmrør. Instruksjonene og ingrediensene gir alt et medisinsk utseende. De fleste Kiehls produkter ser slik ut, men de fungerer best mesteparten av tiden: p Uansett, jeg er ikke veldig glad i røremballasje og skruenhetten som jeg pleier å slippe hele tiden, og så ruller den under sengen.

Dysen og hullet dispenser produktet, men det er ikke så gøy å bruke det direkte. Du kan bruke den lett med fingeren. Det lukter av søte mango og har en lysegul fargetone til den. Det minner meg Rasna i mango smak.

Balsamet ser imidlertid ikke så rennende ut, når du begynner å bruke det, blir det veldig rennende og vannaktig og veldig skinnende. Du trenger faktisk å dispensere en liten mengde, bruke den og smør den lett på leppene. IT blir liksom en fullblåst, våt leppe, ser glans fremfor en balsam. Det er måten å skinnende ha på seg utenfor. Det legger ingen farge. Det bløder rundt munnen hvis du bruker for mye, derfor bruker jeg det lett før sengen.

Jeg merker at leppefarga ser veldig veldig ut om morgenen. Pigmenterte lepper kan prøve det sikkert. Jeg merker også at leppene ser rosa ut, og det er ikke en eneste sprekk. På en eller annen måte fungerer det bra for meg. På den annen side virker det ikke mye for meg i kortere varighet. Det virker ganske enkelt greit når det blir slitt i løpet av dagen. Jeg antar at det trenger lengre tid å jobbe for å gjøre tynne lepper ser glatte og rosa. Så for sengetid, dette er flott hvis du har det bra med den rennende og glatte ferdig den har. Den forvandles nesten til olje når du bruker den. Det kan være ganske rotete.

Jeg har normale ikke-pigmenterte lepper, sjelden sjampo.

IMBB Rating

3.5/5

Kiehl's Lip Balm # 1 Kiehl's Creme De Corps Lett kroppsdel Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner Kiehl's Ultra Facial Cleanser Mango For Skin: Summer Beauty Benefits Beauty Formulas Mango Dead Sea Mask Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: