ELF Translucent Matifying Powder Review

Hei alle sammen,

Som dere alle vet, elsker jeg ELF-produkter. Jeg vet at mange produkter fra ELF er en hit eller savner, men jeg har alltid hatt god erfaring med sine produkter og dermed gå tilbake til dem igjen og igjen. Denne gangen, på en av mine faste turer til Target, hentet jeg et par elementer fra ELF som også inkluderte ELF Studio Translucent Matifying Powder som jeg vil se gjennom for dere alle i dag.

Produktbeskrivelse:

Oppnå selv feilfri hud som er jevnere, omdefinert og skinnfri. Dette gjennomsiktige pulveret fungerer på et bredt utvalg av hudtoner for å hjelpe deg med å sette sminke inn slik at den varer lenger. Den silkeaktig lette formelen mirakuløst mattes huden for å redusere olje og glans for et vakkert og sunt utseende!

Pris:

$3

Hvordan å bruke:

Bruk svampen til å blande pulveret over ansiktet, halsen og dekolletasjonen som et innstillingspulver. Gjenta etter behov hele dagen for et oppdatert utseende.

ingredienser:

Talkum, glimmer, sinkstearat, titandioxid, silika, nylon-12, hydrogenert polyisobuten, dimetikon, natriumdehydroacetat, jernoksid (CI 77491 CI 77492).

Min erfaring med ELF Translucent Matifying Powder:

Jeg har normalt tørr hud, derfor trenger jeg ikke å bruke for mye pulver da de accentuerer mine tørre flekker, og jeg elsker også det dystre blikket mot ansiktet mitt og bryr meg ikke mye for et komplett matt utseende som oppnås ved å bruke pulver, men i det siste, som vår / sommer nærmer seg, har jeg begynt å legge merke til at huden min blir mer tørr / kombinasjonstype. Jeg blir vanligvis skinnende på slutten av dagen rundt haken, pannen og under øynene. Derfor bestemte jeg meg for å plukke opp dette produktet, og jeg er veldig fornøyd med dette valget.

emballasje:

Emballasjen er trolig den beste delen av dette produktet. Jeg elsker den slanke, matte sorte saken som snaps lukkes sikkert med et klikk. Det er tynt nok til å passe lett i de fleste vesker og er ikke for tungt. Den har en stor størrelse speil som jeg elsker som det er så nyttig å gjøre touch-ups på farten. Det er så stort at jeg enkelt kan gjøre min ferske ansikts sminke med bare dette speilet. Jeg liker det faktum at produktet og applikatoren er side ved side og ikke i forskjellige rom, noe som gjør prosessen mye enklere og raskere.

Tekstur:

Pulveret føles veldig glatt å røre og føles ikke krittete eller gritty. Det har ikke en kremaktig glatt følelse, men det er ikke en con. Det går glatt og jeg liker svampapplikatoren som er gitt. Det velger ikke for mye produkt på en gang, og jeg finner ut at rulle- og trykkbevegelsen virker bedre enn feiebevegelsen for å få produktet presset og blandet inn i huden. Dessuten gir trykkbevegelsen en mer konsentrert applikasjon mens feiingsbevegelsen gir deg ren applikasjon.

Det lever opp til kravet om å være mattifying. Uansett hvor det blir brukt, slettet det skinnet øyeblikkelig og forlater ansiktet ser friskt ut. Området forblir skinnfritt i ganske mange timer for meg. Oljeskinnede skjønnheter kan kreve flere berøringsoppslag, men selv med flere applikasjoner, har den ikke kuttet opp eller gjort meg til å se "pulveraktig". Den fungerer også som et innstillingspulver for meg og øker min kraft i min sminke.

Skyggen "Gjennomsiktig" fungerer godt og blander sømløst med hudtonen min. Jeg er en MAC NW23 og bruker vanligvis skyggen Light-Medium i apotekstunnene. Det får meg ikke til å se ashy eller la et hvitt kast på ansiktet. Hvis du har en mørkere hudtone, er dette samme pulveret også tilgjengelig i "Tinted" og "Corrective" -versjonen.

Hvis du er velsignet med god hud med ikke mange ufullkommenheter, kan du til og med komme forbi med å bruke bare en BB-krem eller en tonet fuktighetskrem og topp den av med dette pulveret. Selv om det ikke har for mye dekning, gir det huden et jevnt ut jevnt utseende. Alt i alt, et veldig bra produkt og for en pris på $ 3, hva er ikke å elske. Jeg vil absolutt anbefale dette.

Pros av ELF Translucent Matifying Powder:

  • Veldig rimelig.
  • Glatt tekstur.
  • Fremhever ikke tørre flekker.
  • Tar bort skinne øyeblikkelig og holder området skinnfritt i noen timer.
  • Ser ikke ashy eller powdery ut.
  • Ikke la et hvitt kast på ansiktet.
  • Veldig slank, reisevennlig emballasje.
  • Stort speil.

Ulemper med ELF Translucent Matifying Powder:

  • Svampen ser seg skitten etter noen få bruksområder.

IMBB Rating:

4.5/5

ELF Mineral Infused Mascara ELF Studio Lip Primer og Plumper ELF Mineral leppestift - Glad Kirsebær ELF Mineral Eye Shadow Primer ELF Studio Varm Bronzer MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder Kryolan Gjennomsiktig Pulver 5 beste måter å bruke gjennomsiktig løs pulver Covergirl TRUblend Minerals Loose Powder - Gjennomsiktig Fair L'Oreal Paris Hydrafresh Anti-Shine Hydrating og Matifying Icy Gel Gjør opp for alltid Mat Velvet Matifying Foundation L'Oreal Paris Magic Nude Liquid Powder Coloressence High Definition Powder Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation Elegant sminkepudders toppdeksel Chanel Double Perfection Natural Matte Powder Makeup Estee Lauder Double Wear Hold deg i Place Powder Makeup med SPF 10

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: