Faces Go Chic Lip Gloss - Kobber Bronse

Produktbeskrivelse: Gjør deg klar for rik, langvarig farge i bare ett sveipe. Lett å påføre og høyt på glans.

Pris: Rs 249 for 7,5 ml

Min erfaring med ansikter Gå Chic Lip Gloss - Kobber Bronse:

Emballasjen er veldig enkel og solid; Den kommer i et gjennomsiktig plastrør med en svart lue pent pakket i en eske. Selv til denne prisen ser emballasjen seg ikke ut eller føler seg billig. Hetten har en kort og skrå svampspissapplikator festet som bruker glansen nøyaktig. Svampespissapplikatoren sammenlignet med andre lipglosser er svært liten og vil derfor fungere godt med små lepper, da noen ganger applikatorene er for lange og store. Men på grunn av sin lille størrelse, henter den ikke nok produkt til en enkelt applikasjon, og du må dyppe i 2-3 ganger hver gang, noe noen kanskje ikke liker.

Fargen som navnet antyder, er en ekte coppery bronse skygge, den ser ganske mørk og pigmentert i røret, men kommer av ganske ren som de fleste lipglosser. Den har veldig små sparsomme gullskimmere som bare legger til sin sjarm. Shimmeren er ikke i det hele tatt over toppen eller stor og chunky. Fargen passer veldig godt til hver hudtone. Dette er en perfekt hverdagslippe for meg. Som jeg fortalte før, er det ikke ekstremt pigmentert og ganske rent, og gir derfor ikke ugjennomsiktig fargemengde, selv når den er lagdelt og ikke vil dekke pigmenterte lepper. Men fordi det er litt mørkere farger, vil det se bra ut selv på pigmenterte lepper i seg selv, og gir et polert utseende. Det virker like bra på toppen av en leppeforing eller en leppestift uten å gå flettende.

Jeg elsker bare tekstur av denne leglansen. Den er veldig jevn, litt kremaktig og middels tykk, har litt klistrethet, og har dermed utrolig vedvarende kraft. Du trenger absolutt ikke en leppebalm under. Flertallet av tiden er leppeplaster som er tynne og løpende og helt ikke klistrede helt fade av innen en times søknad på meg, og resulterer også i en meget stram applikasjon på grunn av rennende tekstur. Men ikke denne, det er ikke altfor tykt eller klebrig, noe som gjør det ubehagelig å ha på. Det gir ekstremt glanset og lekkert utseende på lepper som fyller i alle leppelinjene, noe som gir en veldig klumpete effekt uten å fremheve dem i det hele tatt. Jeg kan ikke be om noe mer! Den har god varig pulver på 4 timer lett sammen med måltider i mellom. Selv etter et fullt måltid var det minimal fading og overføring, men glansen var fortsatt intakt. Men jeg la merke til en ting som etter 3 timer ble fargen helt falmet, men glansen var fortsatt intakt, og alt jeg var igjen med var et lag med klar lipglans, så du må røre etter det. Det var ingen blødning selv når du lengter etter lange timer med touch-ups.

Den eneste store con for meg er den ekstremt sterke soapy lukten. Jeg husker første gang da jeg hadde brukt denne glansen, måtte jeg fjerne den umiddelbart på grunn av en så sterk duft. Jeg har ikke sensitiv nese eller noe, og jeg kan lett bære morsomme, men milde dufter, men denne var bare for sterk. Neste gang våget jeg igjen å prøve det, og jeg kunne føle det mindre enn det første forsøket, og etter hvert etter at jeg hadde på seg det i 4-5 ganger, kan jeg nesten ikke merke det. Jeg er ikke sikker på om dette problemet var der i de forrige også, eller de har endret noen formuleringer. Jo mer du bruker det, og mindre du føler duften, og nå er jeg komfortabel med det.

Men for de som har følsomme nese, vil jeg si at det er ekstremt forsiktig med det. Å holde duftens ting fra hverandre, jeg føler at denne leppeblanken er rett og slett fantastisk for prisen og absolutt min favoritt. Og jeg skal utforske flere av disse.

Pros av Faces Go Chic Lip Gloss - Kobber Bronse:

• Nydelig nyanse passer til alle hudtoner • Elegant og solid emballasje • Bløder ikke i det hele tatt • Veldig jevn og kremaktig tekstur • Shimmer tilstede er ikke stort eller grusomt • Gir ekstremt høy glans og plump ser til lepper • Føler seg veldig behagelig på leppene • Utrolig forbli kraft for en leppeglans sammen med måltider • Veldig rimelig priset for god kvalitet

Con of Faces Gå Chic Lip Gloss - Kobber Bronse:

• Noen kan ikke like ren farvelønn • Applikatoren tar ikke opp nok produkt til engangsbruk • Har en veldig sterk og såpende første duft • Noen kanskje ikke liker litt tykk og klebrig tekstur

Anbefaler jeg Faces Go Chic Lip Gloss - Copper Bronze?

Hvis du er ok med den sterke første duften så anbefaler jeg det absolutt til alle.

IMBB Rating: 4.8/5

Faces Go Chic Lip Gloss Apricot Fizz Faces Canada Go Chic Lipsticks Wild Orchid 218 og Port Wine 413 Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD 18 Revlon Colorburst Lipgloss Elizabeth Arden High Shine Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020