Hei alle sammen,

Vi alle elsker det når neglelakk vår holder lengre på våre negler lenger enn vanlig. Men da må vi legge litt ekstra innsats. Topplakker fungerer som en beskyttende base på neglene som gjør at neglelakket ditt ser pent ut og holder lenger. Hvis du vil kjøpe en som er effektiv, må du gå gjennom dette innlegget. Hver av disse er effektive og neglen din ser manikert ut når disse brukes. Fra gelcoats til de fargerike fargerne, har denne listen dekket alt. Gå gjennom det nå og finn din favoritt.

1. Kiko Milano Nagelpleie 3-i-1 matt fortifikasjonsbunn og topplakk

Matt nagler er inne for sesongen, og dette gjør det mulig å oppnå det selv når du bruker dine normale nagelmaling. Dette leveres med en profesjonell flat børste som gjør applikasjonen super enkel og er fri form sterke kjemikalier. Neglene ser matt og glatt ut, og fargen varer i mer enn 10 dager. Det påvirker heller ikke neglefargen. Hvis du vil få mer fra dette, så her er det - dette virker også som et glattende grunnlag!

2. Rimmel London 5 i 1 Nail Treat Base og Top Coat

Dette er et to-i-ett-produkt som kan brukes både som base og topplakk. Det gjør neglene skinnende og dekker dem ikke i det hele tatt. Dette gjør neglelaket ditt lenge, og du kan også erstatte din gjennomsiktige neglelakk med denne.

3. Essens Sweet Memories Vintage Style Top Frakk

Gi neglene dine et instabilt, vintageutseende med denne toppskjæreformen Essence. Topplaget er sies å være en kopi av Instagram "Sepia" filteret. Det er en klar gjennomsiktig gel neglelakk med kobber-gull flak varierer i størrelse. Glitterene lyser opp neglene og la polishen vare lenge uten chipping eller peeling. Det legger også til en vakker, glansig glans til neglene.

4. Essence Gel Gel Nail Polish Top Coat

Hvis du vil ha gel neglene uten å besøke en salong, kan du helt stole på denne toppjakken. Det unngår chipping og varer i 7-8 dager uten å gjøre neglene gule. Det fyller også hullene og rammene til den oppruste "justerte sømmalingen" og gir jevn og jevn finish. Det gjør neglene til å bli klumpete og skinnende som gir utseendet på ekte gel negler.

5. Maybelline Dr. Rescue Gel Effect Top Coat

Her er en annen gel nagelmaling som holder naglene skinnende og skinnende uten å føle seg som et tungt lag på toppen. Den glir jevnt på neglene og gir en vakker finish. Toppjakken ser fantastisk ut på hvilken som helst neglelakk; Faktisk forbedrer det det generelle utseendet på dine malte negler. Glansen forsvinner ikke med tiden og ser strålende ut i 8-10 dager.

6. Natio Top og Base Coat

Dette produktet gir neglene en svært sofistikert glans som forblir den samme gjennom hele uken. Vanligvis har klare polerer en tendens til å miste glansen etter noen dager, men dette er en vinner. Den forblir satt uten kippe eller sprekker for hele uken. Det beskytter også neglene mot å bli skadet og gjør dem også sundere. Denne tykke polsken gjelder jevnt og ett lag av dette er nok til ønsket resultat.

7. Chambor Matte Top Coat

Her er en annen mattende topplakk som du kan bruke med noen av neglene dine. Den leveres med en flat børste til meget profesjonelt bruk. De matte neglene ser veldig stilig og sofistikert ut, og er en fin måte å få mer bruk av neglelakkene dine. Favorittpoleringene kan forvandles med topplakk for å få matte, nykterte negler som varer lenger. Det forlener slitestiden til neglelakken med 5-6 dager uten chipping og breaking. Dette høres ut som en god del!

8. Catrice Kosmetikk Shake and Seal Top Frakk 04 Coral Bay

Denne topplakken er koral i farge med litt glimmer som endrer utseendet på dine vanlige neglemalinger når de påføres på toppen av dem. Shimmer partiklene er lyse og de skinner briljant i solen. Det dekker neglelakk effektivt og gir den nødvendige glimmer det trenger. Det legger til fantastisk skinn på neglelakken. Den glamorøse neglelakken forblir ganske lang på neglene, og du får en gelspiker som er like opptatt som hjemme.

9. Sally Hansen Super Shine Top Coat

Sally Hassan er en av de beste merkene i spikerverdenen, og dette produktet er sikkert et av deres beste. To slag av produktet dekker neglene og det tørker innen 15-20 sekunder. Det gjør neglene skinnende og fungerer fantastisk på matte, kjedelige farger. Det forhindrer chipping og peeling av negler og gjør faren vare lenger.

10. Chanel Le Gel Coat Longwear Top Coat

Her er et luksuriøst topplakk for neglene dine for å gi deg gelspiker hjemme. Produktet gjelder vakkert uten å boble opp. Det glatter ut alle ufullkommenhetene og gir naglene en jevn, blank overflate. Spenningen på neglelakken blir utvidet, og det ser feilfri ut i hele perioden.

Topp 10 OPI neglelakker for å prøve denne høsten 10 beste apotek Topp 10 Trendy Nail Paint Shades Beste Nail Polish Removers tilgjengelig i India 10 Nail Polish Hacks Du trenger å vite for å flaunt de fargerike neglene Catrice Cosmetics Shake and Seal Topplaken 04 Coral Bay Chambor Matte Top Coat Rimmel London 5 i 1 Nail Treat Base og Top Coat H & M Matte Top Coat Essence Metal Shock Sealing Top Coat 11 måter å lage neglelakk lenger på negler 11 triks for å lage din manikyr lenger 15 Interessante neglelakkfakta du sikkert ikke vet 10 måter å lage din manikyr lenger

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: