Tarte Amazonian Clay Full Dekning Airbrush Foundation Review

Hei skjønnhet,

I dag skal jeg gjennomgå en av de fantastiske fundamentene jeg noensinne har brukt - Tarte Amazonian Clay Airbrush Foundation i skyggen "Medium Neutral." Dette er første gang jeg vurderer et fundament; Jeg vil forsøke å dekke så mange detaljer som mulig. La oss hoppe inn for å se hva det egentlig gjør som det hevder å gjøre mange gode ting.

Produktbeskrivelse:

Hva det er:

En talkumfri, 12-timers middels dekning, vektløs pulverfundament.

Hva det gjør:

Amazonian Clay Full Coverage Airbrush Foundation gir en flawless, naturlig utseende som varer, mens skintuitive ™ -formelen fremmer hudton og tekstur for en ungdomsfarge. Drevet av amazonsk leire som er beriket med jordens naturlige, lysreflekterende edelstener, er dette talkumfrie, fuktighetsrike pulveret mykt for vanntett, 12-timers dekning som ikke vil slå seg ned i fine linjer og rynker. Tilgjengelig i en rekke nyanser for å perfekt utfylle et bredt spekter av hudtoner og undertoner, bruker dette innovative fundamentet også et tilpasset nettleveringssystem for en idiotsikker, feilfri applikasjon hver gang. Den er formulert uten parabener, ftalater.

Foreslått bruk:

 • For å bruke Amazonian Clay Airbrush Foundation, skyv forsiktig Airbuki Bamboo Powder Foundation Pensel inn i masksifteret - ikke risting nødvendig.
 • Tapp vekk overflødig og buff det fuktige pulveret på huden i sirkulære bevegelser til ønsket dekning oppnås.

Aktive ingredienser:

 • Amazonian Clay: Naturens mest perfekte ingrediens for bedre, lengre, truer slitasje.
 • Tourmaline: En naturlig gemstone kjent for å stimulere huden til en lysere, mer strålende hudfarge.
 • Pearl Powder: Gir antiinflammatoriske, forfriskende og anti-bakterielle egenskaper.
 • Camellia Leaf Extract: Gir antioksidant fordeler for å bekjempe frie radikaler og hjelp i hudreparasjon.
 • Mineral pigmenter: Berolig og myk hud.

Alle nyanser (unntatt rik sand): Quartz, Ruby Powder, Tourmaline, Caprylic / Capric Triglyceride, Smithsonite Extract, Sea Salt / Maris Sal / Sel Marin, Hydrolyzed Pearl, Camellia Sinensis Leaf Extract, BHT, Kaolin. Kan inneholde (+/-): Titandioxid (CI 77891), jernoksid (CI77491, CI77492, CI77499), Ultramarines (CI 77007), Zinkoksid (CI 77947), Manganviolet (CI 77742), Kromoksydgrønner 77288), kromhydroksidgrønn (CI 77289), vismutoksyklorid (CI 77163), ferriammonium-ferrocyanid (CI 77510), ferri-ferrocyanid (CI 77510).

Tilgjengelig hos Sephora (online / i butikkene), Tarte Cosmetics online.

Nyanser: Tilgjengelig i 11 nyanser med beskrivelse av hudtonen. Jeg plukket opp Medium Neutral (NW30 eller NC40 i MAC)

 • Fair Honning (fair skin med fersken undertoner).
 • Fair-light nøytral (rettferdig til lys hud med gule og rosa undertoner)
 • Fair-light honning (fair-light hud med fersken undertoner)
 • Lys beige (lys hud med rosa undertoner)
 • Lys-medium nøytral (lett til middels hud med gule og rosa undertoner)
 • Lys medium beige (lett til middels hud med rosa undertoner).
 • Medium-beige (middels hud med rosa undertoner).
 • Middels nøytral (medium hud med gule og rosa undertoner).
 • Medium - brunbrun sand (medium til brunfarget hud med gule undertoner).
 • Tan sand (brunbrun hud med gule undertoner).
 • Rik sand (dypere hud med gule undertoner).

Min erfaring med Tarte Amazonian Clay Full Coverage Airbrush Foundation:

Jeg har aldri prøvd en mineralkraft eller et fundament før. Jeg hadde mine øyne på Bare mineraler grunnlag som det hadde fantastiske vurderinger på Sephora nettsted, men av en eller annen grunn fikk jeg aldri sjansen til å legge hendene mine på den. For noen måneder siden brukte jeg Tarte Maracuja olje og ble forelsket i det. Jeg eide aldri noen Tarte-produkter før, så jeg gjorde min forskning på dette merket og fant ut at mange mennesker elsket Tarte Amazonian Airbrush Foundation. Da jeg leste produktbeskrivelsen på nettsiden, ble jeg wowed av den og også navnet sier "airbrush" fundament som ytterligere fristet meg og umiddelbart bestilt. Som du allerede har lest, hevder dette produktet å gjøre mange gode ting. Jeg må si det gjør det absolutt mest.

emballasje:

Som alle andre mineralfundamente kommer dette også i en krukke med et vri på lokket og en shifter for å dispensere produktet. Jeg liker virkelig emballasjen til dette produktet. Den kommer i en søt krukke med et bambus vri opp lokk som har merkenavnet skrevet på det med søt design. Når du har vri på lokket, har det en maskeforskyvning for å dispensere produktet som gjør det ujevnt (i motsetning til hull som andre produkter har) og hetten har en stopper som sitter rett over skifteren når du lukker den som bidrar til å holde Produktet er stramt og sikkert slik at det ikke flyr når du åpner lokket. Bunnen av beholderen har skyggenavn og beskrivelse av skyggen.

Det er en nedside til emballasjen. Siden dette er et løs pulverformat, har vi en tendens til å tappe av overskudd på lokket eller virke det på lokket og påføre det over ansiktet, men dette er ikke mulig med det som det har en stopper midt i lokket . Så overskytelsen må tappes ut på selve beholderen og ikke på lokket, noe som gjør det litt ubeleilig i begynnelsen.

Tarte foreslår at du bruker "Airbuki bamboo foundation brush" ($ 26) for å bruke den på ansiktet, men før du splurging ekstra penger bare for en kabuki, ønsket jeg å teste den ut med min egen grunnbørste og kjøpe "Airbuki" hvis den ikke gjør det utfør så godt. Jeg brukte produktet med Real Tehniques Buffing Brush og ELF Powder Brush, og begge gjorde en fantastisk jobb i å pusse fundamentet. Så, teknisk, kan du bruke noen flate toppbørster som passer for mineralfundament.

Jeg presset forsiktig RT-buffing penselen over maske shifter, tappet av overskudd og buff det på huden ved hjelp av sirkulære bevegelser fra midten av ansiktet.

Dekning:

Som produktet hevder, gir det en veldig naturlig dekning etter påføring, føles ikke pulveraktig eller kaket, bare blandes så sømløst på huden som gjør at den ser ut som "huden din, men bedre." Du kan ikke føle produktet når du berører huden din. Dette gir en middels dekning og dekker helt hyperpigmentering og rødhet, men gjør ikke en god jobb i å dekke blemishes. Det bidrar også til å sløre de åpne porene som gir det en luftbrettet utseende. Dette fundamentet kan lagdelt flere ganger og føles fortsatt ikke kaket eller overdrevet. Sist, men ikke minst; det forårsaket ingen breakouts på huden min !!

Dette produktet er mer egnet for personer som ikke har store problemer med huden deres og som leter etter et lettvektmediumdekningstunnel.

Bli ferdig:Jeg elsker absolutt målet. Det gir en airbrushed lysende lys til ansikt (riktig kombinasjon av matt og glødende hud). Det virker som en sjarm på alle hudtyper - tørr, kombinert og fet. Det fremhever ikke noen tørre flekker eller det ser ut til å gjøre huden din følsom. Det er et unikt og magisk produkt designet for alle hudtyper. For fet hud jenter, er det ikke nødvendig å sette dette fundamentet med pulver.

Longevity:Jeg er definitivt imponert over at det er oppholdsmakt. Det holdt seg bra i 8 timer uten å se oljeaktig og fade ikke av ujevnt som de fleste pulver / væskefundamentene gjør.

Lukte:Jeg kunne ikke lukte noe rart.

Pros av Tarte Amazonian Clay Full Dekning Airbrush Foundation:

 • Søt og ikke-rotete emballasje.
 • Ingen skadelige ingredienser.
 • Rask og enkel å bruke, i motsetning til flytende fundament.
 • Tilgjengelig i forskjellige nyanser.
 • Fantastisk dekning og lang levetid.
 • Føler seg veldig lett på huden og får huden til å føle "huden din, men bedre."
 • Gir en lysende glød til huden.
 • Føler seg ikke tung eller kakig, selv om du lag det flere ganger.
 • Passer til alle hudtyper og værforhold.
 • Dekker hyperpigmentering og rødhet feilfritt.
 • Det fotograferer godt uten å gi en hvit støp på ansiktet.
 • Gir en airbrushed finish til huden ved å sløre de åpne porene, ikke bosette seg i fine linjer.
 • Ikke forårsaker noen breakouts.

Cons av Tarte Amazonian Clay Full Dekning Airbrush Foundation:

 • Kan ikke fungere så bra for folk med mye akne eller hudproblemer, da det ikke gir full dekning.
 • Ikke lett tilgjengelig i India.

Samlet sett har jeg en veldig positiv mening på dette fundamentet. Jeg elsker hvordan det fungerer på huden min, og jeg vil definitivt tilbakekjøp det når jeg går tom for det, dette er mitt mest favoriserte fundament.

Tarte Amazonian Clay 12-timers rødme i flush Tarte Amazonian Clay 12-timers rødme - Frisky Tarte Lights Camera Lashes 4-i-1 Mascara Tarte Amazonian Clay Eye & Cheek Palette Tarte Natural Lip Stain med LipSurgence i Moody Tarte Starlet Limited Edition Makeup Vanity Tarte Hopp LipSurgence Natural Matte Lip Tint Tarte Amazonian Clay 12-timers rødme i eksponert Tarte Kosmetikk Amazonian Clay Blush Blissful The Body Shop Amazone Wild Lily Fragrance Mist 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Superdrug Agurk Cooling Clay Mask Khadi Mauri lerbasert ansiktsmaske Revlon ColorStay 12-timers Eyeshadow Quad Blushed Wines Bare Escentuals Full Dekning Kabuki Pensel Milani Lip Flash Full Cover Shimmer Gloss Pencil - Photo Flash Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup Revlon Photoready Airbrush Mousse Makeup Foundation Maybelline Dream Liquid Mousse Airbrush Finish Foundation Sephora Perfection Mist Airbrush Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: