VLCC Honey Moisturizer Review

Først av alt, litt om min hudtype. Om vinteren er det normalt / kombinasjon og om sommeren - kombinert hud som har en tendens til å bli fet lett. Jeg var på utkikk etter en anstendig fuktighetskrem for den nærliggende sommeren og hadde kjøpt en stor flaske Lotus Oljefri Fuktighetskrem, men den tingen brøt meg dårlig ut. Jeg vet ikke hvorfor, det virket bare ikke for meg. Det gjorde huden min kløende og humpete, og jeg måtte kaste den bort * gråte * Jeg trengte en annen fuktighetskrem dårlig og plukket denne opp i en jiffy. De hadde også Lavang-varianten, men likevel hater jeg lukten av nelliker, så plukket denne opp i stedet (til tross for at den sier "normal til tørr hud.") Les videre for å finne ut om det virket for meg.

Pris:

Rs. 210 / - for 100 ml.

Produktbeskrivelse:

Denne fuktighetskrem som er beriket med Honning Ekstrakter og essensielle oljer av Jojoba, Almond og Olive hydrates, nærer og betingelser huden. Det korrigerer aktivt hudens naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir jevn og smidig.

Viktige ingredienser:

Oljer av Jojoba, Almond og Oliven, Ekstrakter av Søt Flagg og Fenugreek, Honning, Vitamin E, Dimetikon, D-Panthenol. Med NMF (naturlig fuktighetsgivende faktor).

Min erfaring med VLCC Honey Moisturizer:

Fuktighetskrem kommer i en liten flaske, og så kompakt er flasken at det er en mindre utbrudd når du først åpner flasken. Fuktighetskremet kommer å spytte ut og forårsaker noe sløsing på produktet, men det er bare for første gang. Senere må du slite for å få produktet ut når mengden begynner å gå ned. Dette skyldes den tykke konsistensen av fuktighetskrem og den ikke-så-klembare flasken den kommer inn. Jeg noen ganger ender med mer enn nødvendig fuktighetskrem som kommer ut når jeg rist flasken for hardt, men ingen bekymringer her. Jeg legger det bare tilbake i flasken som åpner fra nakken. 😛 Den har en flip-lokk som lukkes stramt og flasken er også kompakt som gjør det reisevennlig.

Det lukter svakt av mandler, heller mandelolje. Jeg synes det er hyggelig. Duften er ikke i det hele tatt. Den forsvinner helt på søknad. Konsistensen er på den tykkere siden, men det blir absorbert på kort tid. Siden det står, for "normal til tørr hud", var jeg redd for at det kunne få min kombinasjonshud fettete, men heldigvis gjorde det ikke! Huden blir bare litt fet på applikasjonen, men det blir hele absorbert i løpet av minutter, og gir deg en behagelig hud. I motsetning til mine forventninger er det en vannbasert fuktighetskrem, mindre olje, likevel fuktig nok. Jeg tviler på om det vil fungere godt for vintre, men jeg er ikke bekymret for det akkurat nå 😛

Bare litt kvantitet er nødvendig for å dekke hele ansikt og nakke. Bokstavelig talt er det en pea-sized dråpe (som vist på bildet) nok for meg. Det kan gjøre huden fettig hvis den brukes i større mengder.

Det gjorde huden min glatt (ikke smidig skjønt: P). Dette produktet reparerte i det minste skaden forårsaket av min tidligere fuktighetskrem. Også, dette gjør ikke ansiktet mitt svette som de fleste andre fuktighetskrem som jeg har prøvd. Dette betyr at jeg har funnet min sommer fuktighetskrem. Ja, den beste delen - ingen breakouts! Jippi!! * glad dans *

Moren min, som har tørr og sensitiv hud, har brukt dette en stund, og hun er også veldig fornøyd med det. Jeg kan ikke kommentere hvordan det vil fungere for super tørr hud. Uansett, jeg tror jeg skal holde fast på dette for en stund nå. Det er også fordi det kommer til å vare for en stund. 😛 Alt jeg trenger er en ert-størrelse dråpe, og jeg er god å gå! * glad dans *

Jeg har ikke brukt tonn fuktighetskrem til å sammenligne dette med, men dette har vært bra så langt. Det gjør ingen høye krav og gjør sin grunnleggende jobb ganske bra.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av VLCC Honey Moisturizer:

  • Reise vennlig.
  • Moisturizes godt.
  • Lys og ikke fettete.
  • Hyggelig lukt.
  • Passer alle hudtyper (folk med veldig fet hud bør hoppe over dette).
  • Litt går langt.

Cons av VLCC Honning Fuktighetskrem:

  • Emballasje er ikke så bra.
  • Kan ikke fungere i harde vintre.
  • Inneholder ikke SPF (kan være en con for noen).

Ville jeg tilbakekjøp VLCC Honey Moisturizer?

Sikkert ville jeg (til jeg finner noe bedre) 😛

Anbefaler jeg VLCC Honey Moisturizer?

Basert på min personlige erfaring, ja!

IMBB Rating:

4.75/5

VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem VLCC Spring Body Glow SPF 35 Moisturizing High Protection Lotion VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Sandal Cleansing Milk & Rose Vanntoner VLCC Daily Protect Anti-Pollution Lotion med SPF 15 VLCC Enbrighten Tinted Sunscreen Souffle SPF 25 PA ++ Natural Beauty Fordeler med honning FabIndia Honey & Frankincense Face Wash Biotique Hydrating Face Wash Bio Honey Gel Garnier Skin Naturals Light Daily Moisturizer Lotus Herbals Nutraglow Daily Tinted Moisturizer SPF 25 Garnier Pure Active Spot Fighting 24-timers fuktighetskrem Garnier Skin Naturals Face Wash og Sun Control Daily Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019