Rimmel Renew og Lift Brightening Powder Review

Jeg har alltid elsket Rimmel Stay Matte Presset pulver; kvaliteten er rett og slett ubrukelig. Denne gangen hentet jeg Rimmel Renew og Lift Brightening Mineral Powder, som er produktet av Rimmel US. Jeg har brukt den i nesten en måned nå, og jeg er klar til å se gjennom den. La oss se om Rimmel lyktes i å gjøre denne en hit eller ikke.

Produktbeskrivelse:

Rimmel Renew og Lift Brightening Powder med mineraler. Gir en jevn strålende matt finish. Inneholder svamp og speil.

ingredienser:

Glimmer, Octyldodecyl Stearoyl Stearat, Zinkstearat, Silika, Dimetikon, Oryza Sativa Stivelse (Ris), Magnesium Myristat, Meticon, Ascorbinsyre, Tocopheryl Acetat, Retinyl Palmitat, Pantothensyre, Panthenol, Glycine Soya Mel (Soyabønne), Alumina, Silkepulver , Vann, Polymetylmetakrylat, Natriumdehydroacetat, Metylparaben, Kan inneholde: Jernoksyder, Nylon 12, Carmin.

Pris:

$ 10,5 for 9,0 g (etter konvertering).

emballasje:

Emballasjen er akseptabel. Kompaktet har to rom. Den øverste inneholder produktet med et gjennomsiktig deksel, og bunnkammeret har speilet og svampen.

Min erfaring med Rimmel Renew og Lift Brightening Powder:

Jeg er NC 30 så jeg fikk skyggen "Elfenben" som er en god kamp for min hudtone. Det pressede pulveret er veldig silkeaktig og glatt i tekstur. Du får mye produkt på fingeren når du setter det, kan være fordi det er litt løst kompakt og mykt i tekstur. Men denne faktoren gjør det raskt å søke og blandes feilfritt. En anstendig mengde kommer av på børstehårene med en enkelt sveipe; Dermed sparer jeg tiden for gjentatte slag for å dekke ansiktet. Dekningen er ren, så den kan brukes som en innstillingskraft eller kan brukes på egen hånd på dovne dager. Jeg må bruke en concealer under alltid å håndtere mine mørke sirkler og blemishes hvis jeg har tenkt å bære den alene uten base.

Det gir sikkert en sunn glød og stråling til ansiktet mitt. Målet er ikke dødt matte; litt på dyb side. Det gir et veldig naturlig utseende og blir aldri kakeaktig, uansett om jeg lagrer den for mer dekning. Selv med løst pakkede partikler er det ikke kalkaktig og skaper ikke et rot med fallout i pannen. Jeg har kombinasjonshud, og dette holder t-sonen fri for 3,5 timer.

Det har ikke brutt meg ut noen gang og forbedrer ikke tørre flekker hvis jeg har påført en fuktighetskrem før påføring av det pressede pulveret. Det oksiderer ikke og kremer ikke eller huden i store porer; så det overgår alle disse testene, bortsett fra at det ikke har SPF i det. Totalt elsker jeg produktet for strålende glød og forskjellen det bringer til ansiktet mitt.

Pros av Rimmel Renew og Lift Brightening Powder:

 • Veldig glatt, mykt og silkeaktig presset pulver.
 • Avsluttes med en halvmattig utseende.
 • Svært dekning som ikke ser kake på lagring.
 • Legger til glød og stråling til ansikt.
 • Ingen breakouts, ingen krølling, ingen oppgjør i fine linjer.
 • Holder t-sonen skinnfri i ca. 3,5 timer.
 • God som innstillingspulver.
 • Ikke-kalkaktig, ingen nedfall, enkel blanding.
 • Oxiderer ikke.
 • Mineralprodukt.

Cons av Rimmel Renew og Lift Brightening Powder:

 • Ingen SPF-faktor.
 • Tilgjengelighet av denne varianten.

IMBB Rating:

3.9/5

Anbefaler jeg / Tilbakekjøp Rimmel Renew og Lift Brightening Powder?

Dette er et godt mineralpresset pulver, men jeg har allerede fire trykte pulver i katten min for øyeblikket, så jeg vil ikke kjøpe det igjen før jeg er ferdig med det, men anbefales til de som elsker å bruke mineralprodukter.

Rimmel London Stay Matte Pressed Powder Rimmel London 3 i 1 Pulver Blush - Summer Feber Rimmel London Stay Matte Foundation Rimmel London Varig Finish 25 Hour Foundation Rimmel London Natural Bronzer - 025 Sun Glow Vivel Cell Renew Fortify + Reparer Body Lotion Rimmel London Fuktighetsfornyelse leppestift - Glamorøs rosa MaxFactor Age Renew Foundation Palmolive Thermal Spa Skin Renewal Body Wash Fordel Ooh La Lift Instant Under-eye Brightening Boost Freeman Rose Brightening Facial Paper Mask Chambor White Brightening Cleansing Foam Beste Anti-Aging og Skin Brightening Face Pack: Gjør det selv Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Chanel Lift Lumière Firming og Smoothing Sunscreen Fluid Makeup L'Oreal Paris Magic Nude Liquid Powder 15 beste kompakte makeuppulver tilgjengelig i India MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MICA Beauty Shimmer Pulver i bronse MUA Pressed Powder Maybelline passer meg presset pulver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: