Matrix Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo Review

Av Srividya K.

Hei damer,

Dette er Srividya. Først av alt, en stor takk til Rati og Sanjeev ji for å lage denne enestående nettsiden. Folk som meg trenger denne typen blogg, jeg vil bli med på denne vakre reisen. Jeg har fulgt IMBB de siste to årene. Jeg har ikke skrevet noen anmeldelser før, fordi produktene jeg har brukt hadde allerede blitt vurdert langt tilbake på bloggen. Før du møtte folk, visste jeg bare om noen få merker som Fair and Lovely, Fairever, Sunslik, Pond's osv. Nå vet jeg mange. Så her er min første anmeldelse på et Matrix-produkt.

Pris:

$ 19,90 for 500 ml.

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Heiser og skaper fint og slank hår. Bryr seg om det fargebehandlede håret. Biolage volumatherapie med protein + boost infusjon, gir fint, slank hår over volumet, for et tykkere og sunnere utseende. Legger til varig løft og vektløs fylde uten buildup eller flyaways. Biolage full lift volumizing shampoowith soy protein fiber fyllstoffer, renser som det legger ekstra heis, lett volum og glans.

Min erfaring med Matrix Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo:

Jeg tror de fleste av folk bruker denne linjen "en gang i tiden var håret mitt ..." Jeg liker ikke å bruke disse ordene, men jeg må nå. "Det er en veldig lang historie, og jeg er her for å skrive en anmeldelse og ikke å dele noen historie, gjør det senere. Jeg har gjort mange feil i å ta vare på håret mitt. Jeg ble født med tykt, sterkt og vakkert hår. Mine feil gjorde håret mitt svakt og tynt. Jeg skylder meg selv for ikke å velge gode produkter. Før jeg kom til USA, hadde jeg gått på en salong for å få en hårklipp og fikk den for kort, opp til skulderlengden. Jeg forklarte tilstanden til håret mitt til stylisten og hun sa at håret mitt fortsatt var i god stand og anbefalt å bruke gode produkter. Hun spurte meg om å bruke hårserum, og jeg skal prøve det senere. Siden håret mitt var kort og tynt, ønsket jeg å legge til volum. Jeg kjøpte denne sjampoen da jeg ser dette merket i de fleste salongene i India. Denne er parabenfri og bryr seg om fargebehandlet hår (siden jeg har noen gråhår og bruker heena) også.

Sjampoen kommer i en hvit flaske. Tekstur av sjampoen er klar, ser ut som gel og tykk i konsistens. Det lukter godt som forblir i håret i en hel dag. Denne sjampoen inneholder soya protein. På den første dagen i vasken forblir håret hoppende, men neste dag blir det tilbake til å være normalt. Denne sjampoen gjør håret skinnende. Det lammer godt. Fet hår vil trenge litt mer kvantitet for å jobbe opp en skum, men selvfølgelig, det er tilfelle med alle sjampoer tilgjengelig i markedet. Jeg trenger bare en liten mengde sjampo for hver vask. Det gjør håret skinnende, men ikke mykt; og hydrerer håret. Det forlater ikke håret mitt med fettete røtter. Viktigst, selv om det står at det bryr seg om fargebehandlet hår, er jeg ikke enig. Jeg bruker henna og vasker håret mitt to ganger i uken. Denne sjampoen tar ut fargen fra håret. Fargeomsorgsfunksjon er bare et krav. Jeg vil ikke foreslå dette til folk med fargebehandlet hår. Det er parabenfritt, men inneholder sulfat fordi det produserer mer skum og tar av fargen fra håret. Jeg visste ikke om virkningen av sulfat før jeg kjøpte dette produktet, men senere leste jeg noen artikler om SLS og SLES på IMBB. Jeg så ikke noe hår som faller mens du bruker denne volumiserende sjampoen.

Fordeler av Matrix Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo:

  • Lukter godt.
  • Legger til skinne.
  • Legger til ekstra løft for å halte håret.
  • Emballasje er reisevennlig.
  • Uten parabener.

Cons av Matrix Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo:

  • Inneholder SLES.
  • Tar fargen av fra håret.
  • Gjør håret litt tørt.
  • Sprettingen i håret forblir ikke lenge.

IMBB Rating:

3/5

Jeg har brukt dette fra de siste to månedene og ventet på å fullføre det. Jeg anbefaler ikke dette for fargebehandlet hår. Hvis du vil ha øyeblikkelig heis, kan du gå for det.

Matrix Biolage Fortetherapie Styrkende Conditioner Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Matrix Biolage Fortetherapie Fortifying Shampoo Matrix Biolage Ultra-Hydrating Shampoo Matrix Biolage Deep Smoothing Conditioner Garnier Fructis Normal Care Styrking Sjampo Garnier Fructis farvel skader styrke hår olje Organix tykk og full biotin og kollagen sjampo John Frieda Full Repair Full Body Shampoo Playboy Cool Malibu Full Body Shower Gel og sjampo Biotique Bio Walnut Bark Frisk Lift Body Building Shampoo L'Occitane Volumizing Shampoo Best Volumizing Shampoos tilgjengelig i India Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Burts bier Svært volumiserende sjampo med granateple Kiehls ris- og hvetevolumerende sjampo The Body Shop Rainforest Volume Shampoo Økologisk bølgevolumforsterkningshampo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019