L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash Review

Hei alle sammen,

Jeg har en bekjennelse å gjøre. Så mye som jeg elsker å eksperimentere med sminke, elsker jeg også å prøve bad og dusjprodukter. Jeg venter vanligvis ikke på et badprodukt å komme over for å prøve en annen. Så, min badeteller er fylt med forskjellige dusjgeler, boblebad, såper, sjampo, etc. Jeg velger kroppsproduktet i henhold til humøret mitt. For eksempel, når jeg vil ha et veldig avslappende bad, vil jeg plukke en duftende dusjgel og på en kjedelig dag når jeg trenger en rask dusj, holder jeg meg til Dove såpe. Noen av mine dusjgeler var i ferd med å fullføre. Så, jeg trodde jeg ville dele mine synspunkter om dem før de kom helt over. Jeg skal begynne med L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash - Honey. Det kommer også i "Milk" variant. Så, la oss komme i gang.

Produktbeskrivelse:

Beriket med mykgjørende og nærende honning, Bonne Mere Gentle Body Wash Honning smelter på huden, forsiktig renser og fuktighetsgivende. Flott for hele familien, * Denne kremete formelen forlater huden myk, hydrert og lett duftende. Testet under dermatologisk kontroll, er denne hypoallergen kroppsvasken perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Pris:

# 8 for 2,5 oz.

ingredienser:

Min erfaring med L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash:

Bonne Mere er en rekke produkter fra L'Occitane, markedsført som mild nok til å bruke på sensitiv hud og til og med på barn over 3 år eller eldre. De har såpe, kroppsvask, håndvask og fuktighetskrem i denne linjen. De kommer i to varianter - Honey and Milk. Den jeg har er reisestørrelsesversjonen, og den kom i et sett. Emballasjen er en hard plastflaske med aluminiumsdeksel. Flip-kappen lukkes så tett at det er virkelig en reisevennlig flaske, og 75 ml-størrelsen er så ideelt reisestørrelse.

Kroppsvasken er en lysegul fargevæske. Det er verken veldig rennende eller for tykt. Den har en veldig mild blomsterduft som til og med passer til følsom hud. Selv om det er en mild lukt, dveler den på kroppen for en stund etter bruk.

Det lunder ganske bra, og jeg trenger ikke mye produkt for å produsere ønsket mengde skum med en loofa eller vaskeklut. Det ville ikke produsere mye skum hvis det brukes med hender selv.

Det vasker av veldig lett uten å få huden til å føles glatt etterpå, og huden min føles myk og smidig. Du vet de hvite, tørre flekkene du ser på huden etter bad hvis vi ikke bruker fuktighetskrem, det skjer ikke med dette. Ingen hvite tørre flekker på huden med denne kroppsvasken.

Ikke alle kroppsvasker er trygge for små barn. Barnet mitt er for ung til å bruke det på henne, men hvis du har barn på 3 år og eldre, kan du bare pakke denne kroppsvasken mens du reiser for hele familien, det sparer mye plass. Jeg vil gjøre det når hun blir 3 år gammel.

La meg legge ned fordelene og fordelene ved dette produktet:

Fordeler av L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash:

  • Lett nok til sensitiv hud.
  • Har en mild blomster + honning duft.
  • Holder huden myk og smidig.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Lammer ganske bra.
  • Kan brukes på barn med 3+ alder.
  • Tett flipdeksel unngår spill under kjøring.

Ulemper med L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash:

  • Ingen ulemper.

Endelig dom:

Dette er virkelig en mild og effektiv kroppsrenser, ikke noe fancy her. Jeg vil anbefale dette til alle som er på utkikk etter en mild rensemiddel for hele familien.

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår L'Occitane Immortelle Brightening Fuktkrem L'Occitane Immortelle Lysende fuktighetsmaske Bourjois Blush # 41 Bonne Mine / Sunn Mix L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash Dove Gentle Exfoliating Beauty Body Wash Kroppshandelen Vitamin E Mørk ansiktsvask Kroppshandelen Aloe Gentle Facial Wash Suave Naturals Ocean Breeze Kroppsvask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: