NYX Matte leppestift Euro søppel

NYX Matte Lipsticks er svært pigmentert, rikelig formulert og slitesterkt. Formelen glir jevnt og blir satt i matt matte. Matte leppestifter er tilgjengelig i ren og nydelig nyanser.

Sterkt pigmentert, rikelig formulert leppestift innhylle lepper i strålende farge Glider på glatt, legg puten og overfør en ikke-glanset, motematte matt finish Enkel å bruke formel som forblir satt hele dagen

Jeg elsker kjærlighet elsker NYX leppestifter! Dette er noe jeg har latt etter siden i alderen. Jeg har ingen som bor i USA som kan ta med meg NYX, men jeg fikk disse fra et internasjonalt nettsted for lenge siden. De nyanser jeg ønsket var ute av lager, så jeg gikk for to naturlige nyanser. Jeg har gjennomgått naturlig allerede, og denne er en brun naken, en vakker myk matte. Det vil minne deg om at du har ørkenrosen fra Chambor.

Prisingen er behagelig, så det er fint å se gjennom emballasje. Veldig søt.Kappen låses, men på en eller annen måte har jeg en følelse hvis dette kommer av i posen, det vil være en nigg-rot slik at du kan holde den inne i en sminkepose kanskje. Utskriften på røret er også super søt. Den store "matte" -skriften ringer ut til jenter som meg.

Fargen er en nakenbrun. Fargen er matt, veldig myk, veldig smør og glider fjær glatt. Pigmenteringen er fantastisk og er ugjennomsiktig, en frakk gir deg en fin dekning. Pigmenterte lepper vil også dekkes. Fargen er en kjedelig. Jeg tror dette kan være en MLBB-nyanse for mange, men kan føre til dullhet i ansiktet.

Tekstur er buttery. veldig veldig kremaktig, men fortsatt solid. Du vil ikke like hvordan det avgjøres i leppe linjer. Det avgjøres i sprekker, men en kappe føles ikke tung eller kakig. På ingen måte føles denne matte tørr i det hele tatt! Løft den! Den forblir over gjennomsnittet.

Jeg vil gjerne få alle NYX matte leppestifter. Jeg anbefaler det til matte elskere. Denne skyggen kan være kjedelig, men en MLBB en.

Se den lille mauve undertone?

IMBB rating:

4.5/5

Dupen for denne er toffe nexus fra Lakme. Den andre tett er eikebord.

Venstre karamellbevegelse, riktig euro søppel.

Nedenfor: L-R Toffee nexus, eikebord, euro søppel, nyx naturlig.

NYX Matte leppestift - Naturlig Min NYX leppestift samling NYX Round Lipsticks i Fig, Peach Bellini og Rose NYX Tea Rose Lipstick - Takk Nikki! 🙂 NYX Round Lipstick i Strawberry Milk # 595 NYX Runde leppestift i Electra Nyx Round Lipstick - Hestia NYX Round Lipstick - Sky Pink 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Lakme Absolute Matte leppestift-ristet brun Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver Alle Bobbi Brown Lipstick-bilder, fargeprøver, leppeprøver 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches Sephora Glatt neglelakk - Bloody Satin og Profusion The Balm Mary-Lou Manizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: