Hii IMBBians,

Kroppsluk kan være veldig pinlig til tider. Og mange tror at det er det meste fordi noen mennesker har virkelig super aktive svettekjertler. Men nei, det er ikke den eneste grunnen. Det kan også være mange flere grunner. Mangel på riktig hygiene og feil diett bidrar til kropps lukt.

Så her vil vi gjerne presentere deg med noen enkle, hjemlige rettsmidler for kropps lukt.

1. Rosemary

Rosemary er en av de naturlige og 100% sikre deodorantene for kropps lukt. Den inneholder mentol og klorofyll som er ekstremt godt å holde bakteriene og dermed kroppens lukt i sjakk. Tilsett en halv kopp tørket rosmarinblader til vann og la det koke helt. Bruk dette som badvann i 15-20 minutter. Og så tørk huden din.

2. salvie

Salve er en duftende urt som kan fungere som en naturlig deodorant. Sage er også ansvarlig for å drepe bakteriene som forårsaker kropps lukt. Du kan lage en DIY deodorant som har salve essensiell olje, koriander essensiell olje, lavendel essensiell olje og enhver annen essensiell olje av ditt valg. Bland alle disse sammen og legg dem i en sprøyteflaske og bruk den som en naturlig deodorant.

3. Witch Hazel

Witch Hazel reduserer bakterielle aktiviteter vitenskapelig i kroppen din. Heksehassel gjør det umulig for lukt som forårsaker bakterier å overleve. Det er ganske enkelt å bruke også. Du trenger bare å dyppe en bomullsboll i heksehaselen og holde den under armene dine. Dette vil fungere som en fantastisk antiperspirant.

4. Cornstarch

Har du noen gang hørt om å bruke maisstivelse på kroppen din? Vel, maisstivelse er ekstremt gunstig og maisstivelse kan brukes på forskjellige måter. Du kan ta en bomull, dupe den i majsstivelse og deretter bruke den på underarmene eller andre kroppsdeler, hvor du føler lukten. Du kan også bruke maisstivelse som et endelig skyll badvann.

5. Ripper

Reker har antibakterielle egenskaper som bidrar til å drepe lukt forårsaker bakterier. Ripaner er også rike på vitamin C og andre næringsstoffer. Du trenger bare å lage en ropejuice ut av 2-3 raser. Sieve saften og bruk den på underarmene og andre lukt forårsaker områder.

6. Vesentlig olje

Det er mange essensielle oljer tilgjengelig i markedet. Du kan velge noen av dem ut av ditt valg. De er aromatiske og også antibakterielle i naturen. Dermed vil de holde deg lukter frisk. Også, de må brukes i liten mengde i fortynnet form. Dermed kan du velge mellom lavederolje, peppermynteolje, rosmarinolje eller andre.

7. Klorofylltablett

Du kan prøve tabletter som inneholder klorofyllinnhold i dem. De er tilgjengelige hos noen av legeapparatene. De er laget av planter som bygg, kelp og blå grønne alger. Men selvfølgelig må du sjekke med legen din før du bruker disse tabletter. Og sjekk også tablettene for doseringsanvisninger.

8. Alum

Lag en DIY naturlig duftende deodorant ved hjelp av alunpulver. Bland litt alunpulver, natron og gni alkohol sammen og oppbevar den i en sprøyteflaske, og bruk den så snart som nødvendig.

10 hjem rettsmidler for å bli kvitt kroppens lukt Hårpleie: Hjemmemedisiner for skinnende hår Naturlig rosa lepper: Hjemmemedisiner for pigmenterte lepper Hjem Rettsmidler for kropps akne Slik kontrollerer du svette og kropps lukt om sommeren Slik avtar du armhulen din for å hindre kropps lukt Slik kontrollerer du svette og kropps lukt om sommeren 12 måter å bli kvitt kroppens lukt Måter å naturlig behandle kroppens lukt 6 Fabulous Fixes for dårlig lukt fra kroppsdelene dine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: