Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Rød ES-4

Hei vakre damer,

En veldig glad holi til alle ... Håper dere alle hadde en flott Holi !!!

I dag vurderer jeg en annen nyanse fra Coloressence's øyenskygge, og skyggen jeg har i dag heter Skarlet Rød, og det er fra deres perlefinish kolleksjon.

Produktkvantitet: 3,5 g

Pris: Rs 200

emballasje: Denne enkle øyenskyggen kommer i en enkel svart emballasje med et gjennomsiktig snitt i toppen som hjelper i den enkle gjenkjenningen av fargen, det bidrar også til å gjøre skyggen ser pen ut. Jeg vil ikke si at det er en av de beste emballasjen, men for 200 dollar er det ikke så ille. Den er solid og er ikke så lett å åpne (åpnes ikke alene).

ingredienser: De eneste to ingrediensene som er nevnt på emballasjen er Terminalia belerica ekstrakt og soyabønneolje med perlefinish effekt

Produktbeskrivelse:

Fremhev dine vakre øyne med denne rike øyenskyggen fra Coloressence. Øyenskyggen kan påføres med en tørr eller våt børste under øyesokkelområdet eller på øvre øyelokksområdet for å gjøre øynene dine enda mer attraktive. En enkelt applikasjon av denne øyenskyggen er nok til å forbedre øynene dine og hjelpe deg med å se ditt beste ut.

Jeg tar på Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Red ES-4

De fleste av oss vet at coloressence øyenskygger er et godt kjøp for nybegynnere, og dette er på grunn av kvaliteten de tilbyr i et rimelig utvalg. Fargen jeg har i dag heter Skarlet Rød, og som navnet sier, er det en vakker skygge av rødt. Da jeg så den på nettet, så det ut til å være en lys rød, men i person er den dypere rød (en skygge av rødbrun). Scarlet rød er i perlefinish med ekstremt små størrelse glimmerpartikler. Shimmerpartiklene er så små at de nesten ikke er synlige. Pigmentering klok farge er veldig sterk, den er pent pigmentert og 1 swipe gir en vakker farge. 1 letthånds applikasjon gir en lys rød farge som kan bygges til ønsket intensitet i flere swipes. Fargen kan intensiveres ytterligere ved å bruke den over en hvit base. Jeg brukte det ikke personlig som lokkfarge, men brukte den mot øynets ytre hjørner. Skyggen er veldig glatt å bruke og er lett å blande også.

Fargens oppholdsstyrke er god, og det skyldes hovedsakelig fargen. Fargens intensitet reduserer med tiden, men det forsvinner ikke helt. Fargen kan lett holde seg opptil 4 timer uten krølling.

Pros av Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Red ES-4

• Rimelig (dette er det største pluss-punktet de har) • Vakker perlefinish farge • Anstendig oppholdskraft • God pigmentering • Anstendig emballasje • Ingen krølling

Cons of Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Rød ES-4:

• Farge på navnet er ikke nevnt på emballasjen. Jeg plukket navnet fra nettsiden fra hvor jeg tok med det.

Ville jeg kjøpe Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Red ES-4 igjen?

Nei, jeg vil ikke kjøpe den igjen. Jeg har allerede 3-4 farger og nå som jeg ikke legger meg i kategorien av en nybegynner, ville jeg ikke kjøpe den igjen.

Anbefaler jeg Coloressence Pearl Finish Eye Shade Scarlet Red ES-4 ?

Scarlet rød er en av de bedre farger fra coloressence. Hvis du er ute etter en dypere rød, men ikke vil bruke mye på en slik farge som sjelden brukes, er dette den for deg.

IMBB Rating: 4/5

Coloressence Pearl Finish Eye Shadow i Pink Carnation Coloressence Pearl Effect Eyeshadow Pencil i Plum Pink Coloressence Pearl Finish Eyeshadow Tuskon Gold Coloressence Pearl Effect Eye Shadow Pencil - Antikk gull Coloressence Vibgyor Matte Eye Shades EM - 2 Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick Review Lux Scarlet Blossom Body Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: