Rimmel London Apokalips Lip Lacquer Apocaliptic

Den jordskalende leppelaket fra Rimmel London kombinerer den intense fargen på leppestift med et lakk som skinn, Apocalips Lip Lacquer er et eksplosivt sminkefenomen som representerer fargenes slutt som du vet. Pakket med rene fargepigmenter, lover den løst kremrike kondisjoneringsformelen en kombinasjon av farger, glans og komfort som sist og sist. Tilgjengelig i 13 nyanser, fra subtilt sexy til spektakulær.

Det er slutten av farge som du vet det! Den intense rike fargen på en leppestift, forsterket av en glatt glatt glans. Det er verken leppestift eller glans ... Det er BIGGER enn begge deler! LANG LIVE FAREN!

Dette er en annen av de 9 jeg plukket opp, fra Parcos og Pune Central. Vel, dette er skyggen, tilsynelatende alle kjøpte på telleren, og påpekte at modellen hadde denne fargen, dette er den dristigste skyggen i de 13 som er tilgjengelige, og Gud vet hvorfor Jeg plukket dette også, vel selvfølgelig, ville ha elsket å vurdere det uansett, men nå som du ser det ikke er en praktisk nyanse for meg, er det den lyseste hotteste rosa noensinne! Du kan bære og bruke ingenting annet 😛 dette ville være det eneste som var merkbart på deg!

 

Som jeg sa, dette er veldig pent priset til 475 med tanke på at dette er et veldig hyped produkt som ikke er på lager overalt, men jeg er ikke en fan av den svarte plasticky emballasjen ærlig, jeg liker den dype settstaven som samler produktet for en gang bruk uten behov for å dyppe det ofte.

Fargen er sannsynligvis den smukkeste tykkeste i samlingen, det er en veldig veldig lys, rosa, fuchsia-skygge, vel det var en sjokkert for meg, de har også kjedelige nyanser, som de hevder, men denne fargen er så tykk og pigmentert og ugjennomsiktig, du bare ikke kan bruke den på egen hånd, du må blande den lett som en leppeflett, leppefarget, men bare for rettferdige hudtoner, og kjøligere og nøytrale hudtoner, kan denne typen rosa bli slitt.

Den pigmentering teksturens opasitet er gjennom taket, fargen går jevnt, jevnt og ugjennomsiktig, leppene føles ikke tørre og får full dekning. Så hva er problemet mitt? Skyggen er for dristig for meg, for alle i gjennomsnitt, men produktet er fantastisk.

For å gi deg et eksempel, hadde jeg det klokka 10:30 i morgenposten som etter skolen min 3 år gamle smilte kontinuerlig og holdt å si "lepper" rosa "siden fargen var så iøynefallende," det var meg selv om lunsj frokost te snacks , fortsatt halvparten av det var på kantene på leppene, men midt i leppene var det ingen farge, så du må holde en sjekk. Det varer meg til 3 Jeg tenker, som dette, utover som jeg sluttet å telle. Jeg Legg merke til etter en time eller to, fargen blir mer matt og ser lysere ut og mer slitesterk og jeg liker den på det tidspunktet.

Fargen settes ikke, den forblir kremaktig, men det holder seg til leppene så godt, det bløder bare, det forblir med leppe linjer uten en liner, det er USP av denne leppekrem / lakk. Hvis du kan trekke av denne farge jeg anbefaler det, eller bruk som en flekk eller med en leppebørste. Også den beste delen er, er ikke flekker i det hele tatt til tross for å være så varm rosa, kan Colorbar lære noe eller to!

  Siste ord på Rimmel London Apokalips Lip Lacquer Apocaliptic: Fantastisk produkt, kremaktig, ugjennomsiktig, langvarig, men velg fargen din klokt.

IMBB-vurdering: 4.5/5

Rimmel London Apocalips Lip Lacquer Big Bang Review Rimmel London Apocalips Lip Lacquer - Solistice Rimmel Varig Finish Leppestift - Starry Eyed My Rimmel London Apocalips og Lip Glosses Haul Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Rimmel Color Show Off Lipstick - Fortell Ingen Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020