Det Kosmetikk Bye Bye Under Eye Corrector Konsentrere Cream Review

Hei alle sammen,

Først av alt, beklager at jeg har ligget bak på mine vurderinger. Jeg har nettopp vært så opptatt i det siste å forberede og pakke for en kommende tur. Så uten ytterligere forsinkelser, la meg ta med deg et annet fantastisk produkt jeg måtte prøve med IMBB-sponsing. Det er IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Corrector.

Produktbeskrivelse:

Hva er det: Hvis du har øyeproblemer, er dette din løsning. Bye ByeUnder Eye Corrector Concentrate er din 8 timers søvn i en krukke! Denne kremete, høypigmenterte, men lette ferskenbaserte concealeren er designet for å effektivt nøytralisere, slette utseendet og lyse under øyemørke, mørke sirkler og like alder flekker. Infused med grønn kaffe ekstrakt, agurk, avacado og aloe pluss anti-aging peptider, niacin, hyaluronsyre og hydrolyserte kollagen. Bye Bye Under Eye Corrector Konsentrere Kremkamouflager under øyenfarging med letthet, og gir perfekt dekning som aldri vil krølles eller knekke og er designet for ikke bare å dekke, men for å gjøre deg under øyeområdet ser utvilede og feilfri!

Hvem er det for: Enhver som ønsker å korrigere øyeblikkelig under misfarging av øyet, alder flekker og hud misfarging fra utsikten. Alle som ønsker utseendet på å være godt uthvilt og forfrisket. Alle som ønsker anti-aldring, hydratiserende og beroligende fordeler av peptider, kollagen, niacin, hyaluronsyre, agurk, grønn kaffe ekstrakt, aloe og avokado.

Hvorfor er det annerledes: Bye Bye Under Eye Corrector Concentrate Cream er infundert med fargekorrigerende og lysende pigmenter for å slette og rette misfarging fra visning. I tillegg er det fullpakket med hudbalsam for å beskytte det delikate underøyet, inkludert anti-aldringspeptider, niacin, grønn kaffeekstrakt, kollagen og hyaluronsyre. Pluss agurk, aloe og avokado tilbyr beroligende fordeler og gir huden en mer ungdommelig utstråling mens du helt skjuler ufullkommenheter. Den kremformede blandingen smelter lett og varer hele dagen!

ingredienser:

Titan-dioxid, trietylheksanoin, mikrokrystallinsk voks, fytosteryl / isostearyl / cetyl / stearyl / beenyl dimer-dilinoleat, fenyltrimetikon, dipentaerythritylhexahydroksysterat / hexastearat / hexarosinat, diisostearylmalat, kisel, glimmer, sorbitansesokloleat, sorbitanolidat, kaprylsyre / caprik triglyserid, kaprylylglykol, etylheksylglyserin, Triethoxycaprylylsilan, StearalkoniumHectoritt, Tocopherylacetat, Dimetikon, 1,2-Hexandiol, Vann, Propylenkarbonat, Butylenglykol, VitisVinifera (Grape) Frøolje, Ubiquinon, PerseaGratissima (Avokado) Olje, Niacinamid, Kaffe Arabica (Kaffe) Frøutdrag, Koffein, AnthemisNobilis Blomstervann, Lactobacillus / Honeysuckle Blomst / Laksrød / Morus Alba Root / PuerariaLobata Root / SchizandraChinensis Frukt / ScutellariaBaicalensis Root / Sophora Japonica Blomst Extrakt Ferment Filtrate, Perfluorohexane, Hibiscus Sabdariffa Blomst Extract, OleaEuropaea (Olive) Blad Utdrag, CucumisSativus (Agurk) Frukt ekstrakt, glycerin, cholesterylisost ørepropp, propylenglykol, kolesterylnonanoat, kolesterylklorid, perfluorodekalin, pentafluorpropan, Steareth-20, fenoksyetanol, Camellia Sinensis Leaf Extract, hydrolysert silke, hydrolysert hyaluronsyre, kolloidal havregryn, sitronsyre, natriumbensoat, BHT, kaliumsorbat, Aloe Barbadensis Leaf Extract , N-Hydroksysuccinimid, Hydrolysert Kollagen, Caprylhydroksamsyre, Pantotensyre, Retinylpalmitat, Tocopherol, Tiamin HC1, Riboflavin, PalmitoylOligopeptid, Niacin, Folinsyre, Chrysin, CarnitinHCl, Biotin, Ascorbinsyre, Palmitoyltetrapeptid-7, Klorhexidindiglukonat. Kan inneholde: Red 7 Lake (CI 15850: 1), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499).

Pris:

$ 29, men kan reduseres dersom kuponger og rabatter blir brukt.

Min erfaring med det Kosmetikk Bye Bye Under Eye Corrector Concentrate Cream:

Jeg er sikker på at alle dere er kjent med "skjulere", men hva er en "korrektor" du kan spørre. Er det noe annet enn en concealer? Hvilken er riktig for meg, og trenger jeg begge? I den følgende anmeldelsen vil jeg gjerne lyse dette bestemte produktet, slik at du selv kan bestemme om dette er produktet for deg.

Concealer er i utgangspunktet en mer pigmentert tykkere versjon av et fundament. Den er designet for å dekke opp blemmer og ufullkommenheter enn du måtte ha. Selv om en korrektor er derimot et produkt som er designet for å fargere riktig, noe som betyr at det er en bestemt fargebasert krem ​​for å motvirke / nøytralisere pigmenteringsproblemer under sminke. Mange selskaper i dag kommer opp med fargekorrigerende sminke som inkluderer CC-kremer for ansikt og korrigerende midler for øye. Du må kanskje ha en bestemt farge for å nøytralisere en bestemt pigmentering som du kan lide.

For din informasjon, en korrektor som vises oransje, nøytraliserer blå pigmenter i huden; rosa nøytraliserer grønne pigmenter, gul nøytraliserer lilla pigmenter og grønt nøytraliserer røde pigmenter.

Jeg lider av tung mørk under sirkler. Nei, jeg er ikke underernærmet eller søvn berøvet. Mitt under øyeproblem er genetisk, så uansett hva jeg gjør, går de ikke bort. Til nå var skjulere min beste venn til jeg fant denne korrektoren. Mitt under øye har en underliggende blåaktig lilla skygge, noe som får dem til å virke mørkt, derfor i henhold til fargekorrigeringsdiagrammet, trengte jeg en korrektor som var oransje eller gul basert.

Denne korrektoren kommer i 4 nyanser. Skyggen jeg har er "Medium", som ser veldig peachy laks basert tone.

emballasje:

Dette produktet kommer i en karbonemballasje som jeg innrømmer ikke er den mest hygieniske emballasjen siden du må dyppe fingrene i karet, men siden jeg er den eneste som bruker produktet, er det noe som ikke er for plagsomt for meg. Den har en skruehett med en speilfinish. Speilet er en veldig god funksjon som den kan brukes selv for å gjøre diskrete touch-ups i løpet av dagen. Mengden av produktet som tilbys er veldig bra da du trenger bare en liten mengde produkt i en bruk. En virvel av finger er mengden produkt som trengs per øye.

Texture / Konsistens:

Dette er et veldig kremaktig og glatt produkt, derfor spres det uten problemer. Ingen tugging eller dra for å blande produktet på det delikate øyet. Jeg foretrekker å bruke fingeren min med dette produktet som varmen av det bidrar til å smelte produktet sømløst på huden. Bare noen dabs av produktet med ringfingeren på undersiden og det er ferdig!

Forskjellen er merkbar umiddelbart. Selv om denne korrektoren ikke sletter mine mørke sirkler helt, gjør det underverker om å minimere mørket og eventuell pigmentering som jeg måtte ha, og derfor ser øyeområdet så mye lysere ut og har et "godt uthvilt" utseende. Derfor er det perfekt for dager når du ikke vil gå for tung med sminke ennå vil se frisk ut. Det føles ikke tykt eller tungt på huden i det hele tatt.

Det du vil ha en tyngre dekning for dine mørke sirkler, kan du bruke en concealer over dette produktet. Korrigeren bidrar til å gi en nøytralisert base for din concealer å fortsette, og effektene er mer drastiske sammenlignet med å bruke concealeren alene.

Det eneste problemet jeg har med dette produktet er at siden det er så kremaktig, blir det helt viktig å bruke et innstillingspulver over det. Hvis ikke, da da dagen slites av, begynner øyet å se fettete og skinnende ut. Når det er satt med et godt pulver, blir det ikke krøllet, legger seg ikke i fine linjer rundt øynene, og forblir friskt hele dagen.

Dette produktet hevder også å ha ekstra hudpleiefordeler på grunn av tilstedeværelsen av anti-aging peptider, niacin, grønn kaffe ekstrakt, kollagen, agurk, aloe og avokado og hyaluronsyre. Jeg kan hevde at jeg har lagt merke til forbedring i tekstur av min underjordhud etter at jeg fjernet sminken min på slutten av dagen. Mitt under øye virker så mye jevnere, mykere og fuktiggjort.

Dette produktet inneholder ingen detekterbar duft. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale dette produktet til hver og en av dere. Hvis du ikke lider av tunge, mørke sirkler, gir dette produktet et forsøk, og du vil aldri ha en concealer igjen som det gjør alt som fungerer for deg og gir mye bedre resultater enn en concealer, og hvis du lider av tunge sirkler, så dette Produktet vil gi en god nøytralisert hudbase for at du kan bruke concealeren hvis du ønsker det.

Fordeler med det Kosmetikk Bye Bye Under Eye Corrector Concentrate Cream:

  • Kremaktig, jevn konsistens.
  • Lett å blande og bruke.
  • God mengde og vil vare lenge siden svært lite produkt er nødvendig på en gang.
  • Inneholder mange hudpleie ingredienser.
  • Speilet øverste emballasjen gir et utmerket speil på sporet.
  • Gjør underye-blikket mye lysere og velvilget.

Cons of It Cosmetics Bye Bye Under Eye Corrector Concentrate Cream:

  • Tubemballasje kan virke uhygienisk.
  • På den dyre siden, men verdt det.
  • Begrenset fargevalg.
  • Trenger å bli satt med pulver eller annet vil begynne å se fett ut i løpet av dagen.

IMBB Rating:

4.5/5

Det Kosmetikk Bye Bye Under Eye Waterproof Concealer Det Kosmetikk Vitality Lip Flush 4 i 1 Reviver - Love Story Det Kosmetikk Brow Power Universal Eyebrow Pencil Nizoral Shampoo Review - Bye Bye Flass Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler Khadi Under Eye Gel FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Bobbi Brown Color Corrector VLCC 3 Day Acne Corrector Clinique enda bedre hudton Corrector Revlon Touch & Glow Pimple Corrector Kryolan Color Corrector Paint Stick 303 Bobbi Brown Pink Lily Lipstick, Peach Corrector Coastal Dufter Undercover Liquid Color Corrector Yellow Kiehls kraftige styrkelinjeduksjonskonsentrat Aroma Magic Skin Lightening Konsentrat Løsning L'oreal Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Concentrate L'Occitane Almond Milk Concentrate Clinique Turnaround Konsentrer Synlig Skin Renewer Damens Gold Radiance Youthful Night Repair Cream Himalaya Herbals Anti Hair Loss Cream MUA Blush Perfection Cream Blusher - Dolly Revlon Photoready Cream Blush - Coral Reef Forest Essentials Soundarya Radiance Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020