Hei alle sammen,

Hver kvinne elsker å kjøpe de beste sareene og smykker til bryllupsdagen for å se ut som en dronning. De ønsker å se ut som en elegant diva, og riper bort all oppmerksomhet for dagen. Men det er også viktig å føle seg komfortabel samtidig. I dette innlegget vil jeg fortelle dere om ulike draperingsstiler som en brud kan prøve på bryllupsdagen for å gjøre full rettferdighet til hennes flotte 6 meter ren eleganse.

Gujrati Draping Style

De fleste nordindiske kvinner elsker å følge denne stilen som det hjelper dem med å flaunt den vakkert broderte pallu. Den pallu faller i fronten i denne stilen. Du kan plukke den inn i en side hvis blusen din er for nydelig eller dekker hele frontområdet med den for å vise broderiet til sareen.

Rajrani Draping Style

Dette er en modifisering av Gujarati-stilen, og jeg føler meg personlig at den er litt mer komfortabel enn den forrige. Her må du ha det samme i Gujarati-stilen, og gjør pallu lang og plissert på forsiden. Da må du ta et hjørne av pallu og pinne den til en annen skulder over forsiden. Det ser ut som en V. Denne stilen er flott for kvinner som ønsker å vises høyere.

Bengalsk draperingsstil

Hvis du vil se tradisjonell og elegant samtidig, er dette det beste alternativet for deg. Du kan bruke tungt broderte sareer som Benarasi i denne stilen. Den forblir på plass og ser elegant ut med alle slags saree. Her blir plakkene brede, og pallu er pakket to ganger rundt kroppen som dekker en skulder av gangen.

Mundum Neriyathum Draping Style

Dette er en tradisjonell todelt saree fra Kerala som ligner Mekhla fra Assam. Hvis du vil drape to sarees samtidig, er denne stilen et vakkert alternativ. En av brikkene er for underkroppen og er plissert og slitt som et skjørt. Den andre delen er festet til livet og deretter pakket over blusen eller plissert over skulderen.

Marathi Draping Style

Hvis du elsker fet måte, kan dette være en perfekt stil for deg. Du må bære sareen som en dhoti som gir en flared pant slags utseende. Du kan plukke pallu, la den være ubøyelig eller vikle den rundt kroppen for å se tradisjonell.

Uformell Royal Style Drape

Denne draperingsstilen er enkel, veldig vanlig, men super elegant. Du trenger bare å lage noen plisser foran og deretter feste pallu til skulderen din uten å gjøre et plett. Dette gir igjen en god oversikt over brouens broderi. Du kan også sette pallu over hodet ditt for å gi en veldig tradisjonell, kongelig følelse. Også, du kan gjøre pallu lang og plissert og deretter vikle den rundt håndleddet for å få en dristig utseende. Du kan legge et belte i midjen for å gi inntrykk av en slankere, sterkere bygg.

Double Draping Style

Hvis du blir forelsket i to sarees mens du handler for Big-dagen, kan du kjøpe begge og ha dem i denne stilen. Det ser veldig annerledes ut og unikt. I utgangspunktet har du en åpen pallu på en skulder og en plissert pallu i en annen skulder.

Lehenga Draping Style

Dette er igjen en unik måte å få saree til å se ut som en lehenga. I stedet for å tucking i alle puter i samme område av midjen, spre dem rundt midjen for å skape illusjonen av et lehenga skjørt. The pallu er spredt i fronten (som i Gujarati stil) som ser ut som "urinen".

Mermaid Draping Style

Mermaid draping stilen er flott for kvinner som ønsker å se slank. Den har ingen frontplater i det hele tatt, og sareen er innpakket som et skjørt rundt midjen. Deretter blir det laget en godt plukket pallu som er festet til skulderen. Det skaper et inntrykk av et tett skjørt med en fiskestiklignende utseende på bunnen.

Cancan kjørt Saree Draping Style

Hvis du vil se helt annerledes ut i sareen din, er dette ditt beste alternativ. Ta en nydelig, flared, silke skjørt og dra på saree over det på en mulig måte. Du kan plukke den hvor du vil, og også pallu kan festes på en mulig måte. Sareen er flaunted utrolig i denne stilen og gir en perfekt eventyrlig atmosfære.

Antall muligheter til å se nydelig ut i en saree er uendelige. Du må velge den som passer deg best. Bortsett fra bruder, kan gjester på bryllupsfester også drape sarees i noen av disse stilene og bli rost. Gi oss beskjed om hvilken stil du velger.

Ulike frisyrer å prøve med sarees 8 frisyrer med saree for farewell party 7 Saree Draping Styles For Party Hvordan bruke Saree til School farewell Party 10 måter å bære Saree Pallu i forskjellige stiler 6 Innovative Saree Draping Styles 5 smink tips for et morgen bryllup Hvordan gjøre ditt eget bryllup smink og rock det 10 skjønnhetsprodukter Du bør definitivt pakke for et bryllup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: