Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3 Review

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en øyeskygge fra Coloressence. Coloressence er et veldig rimelig merke som gir anstendig kvalitet til en lommepris. Jeg har prøvd noen produkter fra Coloressence, og jeg ønsket å prøve sine øyenskygge også. Jeg har en øyeskygge fra dette merket, men det er i perlefinish og den jeg skal gjennomgå i dag, er fra deres matsamling. Før jeg kjøpte dette, var jeg ikke klar over at de har to forskjellige slags finish - perlefinish for glitrende og glansende elskere og matt finish for matte elskere.

Produkt Antall:

3,5 gm.

Pris:

Rs. 200

emballasje:

Skyggen kommer i en liten kvadratisk formet beholder med en sirkulær gjennomsiktig del på lokket. Pannen er også rund. Fargen kan ses gjennom emballasjen som gjør at den ser pen ut. Samlet er emballasjen bare gjennomsnittlig, ikke mye å være begeistret for.

ingredienser:

Terminalia Belerica ekstrakt, Soyabean olje. Dette er de eneste to ingrediensene som er nevnt på emballasjen. '

Produktbeskrivelse:

La øynene snakke dialekten med glamour med denne matte øyenskyggen. Beriket med vitamin E, er denne øyenskyggen smussfri og nådig. Ganen gir den mest forbløffende farge og glitrende å legge til en oomph-faktor til din personlighet!

Jeg tar på Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3:

Farge: EM-3 er en peacock grønn med blå undertoner. Det virker mer grønt i pannen, men ser ut til å være blått når det blir påført, men hva fargen kan være, det ser vakkert ut (både i pannen og på øynene). Som fargen er fra Coloressence's matsamling, er den faktisk helt matt. Det er en nyanse som hvis den brukes med en lett hånd, kan se søt ut, og hvis den påføres tungt, kan det gi et perfekt, røykfylt øyeutseende.

Pigmentering: Fargen er anstendig pigmentert. Det er verken for bra eller for dårlig, 2-3 swipes er nødvendige for å få en god mengde farge. Fargen er blandbar, men blanding påvirker pigmenteringen. Riktig blanding reduserte pigmenteringen til nesten halvparten og mer produkt måtte påføres etter det.

Tekstur: Skyggen føles pulveraktig på berøring. Det er ikke veldig glatt, men det spiller ingen rolle mye fordi fargen passer godt på dekslene. Søknad er enkelt, men det eneste som tar litt tid er å blande. Blandingsprosessen er litt vanskelig, men med litt innsats kan fargen blandes godt.

Bo Power: Fargen er på den mørkere siden som bidrar til å forbedre sin levetid. Fargen forblir faktisk i rundt 1-2 timer, hvorpå den begynner å falme, men selv etter fading er det fortsatt en viss mengde farge som forblir lenge. Fargen ser ujevn ut når den begynner å falme, men denne patchinessen er bare synlig hvis den ses fra en kort avstand.

Totalt sett er dette et gjennomsnittsprodukt som er bra for nybegynnere eller for sprø folk som meg som liker å samle forskjellige ting. Det er i utgangspunktet et anstendig kvalitetsprodukt i et rimelig utvalg.

Pros av Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3:

  • Ingen dyreingredienser.
  • Helt matt.
  • Vakker blå-grønn nyanse.
  • God pigmentering.
  • Rimelig.
  • Gjennomsnittlig oppholdskraft (spesielt på grunn av mørk farge).

Cons of Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3:

  • Navnet på skyggen er ikke nevnt hvor som helst på emballasjen eller i skyggen, det er kun kjent med et nummer som kan være litt vanskelig å huske.
  • Kan se ujevn når det begynner å falme.
  • Riktig blanding tar litt tid.

Ville jeg tilbakekjøpe Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3?

Ikke denne fargen. En av disse er nok for meg, og det vil sikkert vare meg lenge.

Anbefaler jeg Coloressence Vibgyor Matte Eye Shade EM-3?

På dette prisklassen ja, kan du kjøpe det, men bare hvis du er en samler eller en nybegynner.

IMBB Rating:

3/5

Coloressence Pearl Finish Eye Shadow i Pink Carnation Coloressence Pearl Effect Eyeshadow Pencil i Plum Pink Coloressence Pearl Finish Eyeshadow Tuskon Gold Coloressence Pearl Effect Eye Shadow Pencil - Antikk gull Coloressence Vibgyor Matte Eye Shades EM - 2 Matte Makeup Se etter ansikt, øyne og lepper Stila Mineral Matte Øyenskygge Nanda Devi Lancome Color Design Skreddersydd Matt Eye Shadow Inglot Freedom System Matte øyenskygge i 352

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: