NYX Tinted Lip Spa Nirvana

Produktbeskrivelse:

Lip conditioner med bare et snev av farge! Tinted-spa er full av fuktighetsgivende og nærende fordeler for å gi leppene din den ultimate spa-behandling de fortjener. "En behandling som fukter forholdene og beskytter leppene dine - med E-vitamin og en rekke andre nærende ingredienser - og gir dem et hint av dyster farge." Disse er tilgjengelige i 12 nyanser.

Pris:

Rs 450 for 5 gram

Min erfaring med NYX Tinted Lip Spa Nirvana:

Dagens gjennomgang kommer til å være på nyx-tinted lip spa i Nirvana. Etter å ha elsket den farget leppe spa i skyld, fikk jeg denne. Selve navnet er fristende nok, det er i utgangspunktet en tonet leppebalm, men med en mye bedre pigmentering som ligner på rene leppestifter!

Den kommer i en blank svart emballasje; lokket har en gjennomsiktig topp slik at man kan identifisere fargen. Det er veldig lite og søtt og passer lett i en liten lommebok også. Farge nirvana så bare ren brun i røret, men på lepper viser det seg å være bare den perfekte naken til min hudtone. Fargen er en balansert nøytral med ferskenundertoner. Jeg har alltid lurt på hvilken naken leppestift gjør Angelina Jolie sport, jeg har endelig funnet noe lignende for min hudtone 😛

Det får meg ikke til å se vasket ut eller blek når det brukes alene, det er bare en nyanse mørkere enn min naturlige leppefarge og fungerer derfor bra for meg. Men ser best ut når de er paret med tung øye sminke. Denne spesielle nyansen vil se best på lettere til middels hudfarger. I et enkelt lag gir det god mengde fargepenger og for full pigmentering er det nødvendig med 2-3 swipes. Det nøytraliserer min naturlige leppefarge veldig bra. Jeg tror ikke det vil fungere like godt på pigmenterte lepper skjønt.

Tekstur er veldig jevn, og helt forskjellig fra vanlige leppebalmer, det er ikke i det hele tatt klebrig og voksaktig og føles veldig lett på leppene. Selv etter lagring tre til fire ganger er det absolutt ingen tyngde eller en tykk følelse på lepper i motsetning til leppestifter. Jeg finner disse veldig likt L'Oreal kjærtegne leppestifter i mange aspekter. Da jeg først brukte det, hadde det en veldig liten prikkende følelse som jeg ganske likte, men etter det kunne jeg ikke lenger føle det. Og det har en lett peppermynte duft i begynnelsen, men det forsvinner snart. Det er umiddelbart fuktet lepper, og gir anamazing glossy look til dem. Det legger seg godt inn i leppe linjene og gir et pouted og fyldigere utseende til lepper uten å understreke dem.

For meg er det en hybrid for en leppebalsam, leppestift og leglans. Det er ikke best for super tørre lepper, da det ikke helbreder dem på noen måte, men holder dem fuktig. Til tross for å ha en blank følelse forblir det ganske lenge på leppene, det varer i 3-4 timer med minimal overføring. Selv med måltider i mellom det forsvinner ikke helt. Det går ikke etter noen flekker etter fading som noen kanskje ikke liker. Det fungerer bra når det brukes på toppen av leppe liners også, hvis du ønsker å! Jeg skulle ønske at alle de andre nyanser var lett tilgjengelig i India, da det er en absolutt glede for folk som elsker tonede lepper balm, men disse har god fargeutbetaling og litt bedre varig kraft sammenlignet med de vanlige tintede leppebalmene. I proppene har jeg bare svevet den en gang på venstre side og tre ganger på høyre side.

Pros av NYX Tonet Lip Spa Nirvana:

• Robust og søt emballasje • Gir god farge lønner seg nesten som en ren leppestift • Meget fuktighetsgivende og gjør at leppene ser ut som skinnende og fyldigere • Ikke i det hele tatt klebrig og voksaktig • Ingen tung eller tykk følelse til tross for lagring • Står godt i 3-4 timer • Meget jevn og myk tekstur • En pen, naken skygge for middels hudfarger

Cons av NYX Tonet Lip Spa Nirvana:

• Vil ikke reparere eller helbrede tørre lepper • Som det er ren, vil det ikke fungere for pigmenterte lepper. • Tilgjengelighet er et stort problem

Anbefaler jeg NYX Tinted Lip Spa Nirvana?

Jeg anbefaler disse til alle, det er et mustforsøk for tonede leppebalmelskere og denne spesielle nyansen ville være en perfekt nøgen for mange.

IMBB Rating:

4.5/5

NYX Tonet Lip Spa: Matador og Vintage Review NYX Lip Lacquer Pot NYX Lip Cream Addis Abeba NYX Lip Smacking Fun Colors Lipstick NYX Soft Matte Lip Cream Antwerpen NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød Oriflame Beauty Lip Spa Therapy Mannings Lavendel Spa Exfoliating Bath Scrub Hvordan nyte et spa hjemme Olay Body Wash - Spa Exfoliating Ribbons

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: