Rimmel London Vinyl Gloss Heartbeat

produktbeskrivelse

Vinyl lip gloss forsterker leppene dine. Opptil 80% mer skinne med forstørrende Vinyl-skinnekompleks. Formel med Vitaminer A, C, E og shea smør for beskyttede lepper som føles fuktet. Ikke-klebrig formel.

Pris og antall: INR 290 for 4,5 gram

Holdbarhet: 3 år

Den glans jeg har i dag fra Rimmel er den perfekte lysnakkede glans, jeg leter alltid etter nøytrale lysglans til toppen av leppestifter mitt midt i leppene, jeg bærer sjelden en glans alene fordi den ikke gir meg den dekning jeg liker fra en leppestift i stedet, dette er en slik glans som kan se kremaktig ut, men kommer ut ren, derfor er den best brukt over en leppestift.

Glansene fra vinylinnsamlingen er for det meste glitrende og de er veldig rene, de kan se pigmenterte når du sverger dem, men på mine lepper viser de ikke mye farge. Emballasjen er enkel og staven er virkelig en vanlig, ikke noe stort. Det har denne store lukten at de Rimmel langvarige målene også har, jeg er ikke likey, men det fortvinner veldig snart.

Fargen er en fin beige, men den har denne meget usynlige typen gylden glasur til det, du kan kalle det nesten glittrende fri. Fargen kommer ut veldig ren på leppene, det er ganske skuffende å se, det gir et mykt, blankt utseende på sin egen, ingenting annet. På egenhånd forsvinner den i 30 minutter, det er en smerte å bygge opp også.

Det er ok hvis det er ren som jeg trenger å bruke på toppen av leppestifter, hvor er det fantastisk, det legger til litt farge, men kan brukes på en ugjennomsiktig leppepenn, så igjen er den største smerten at vingen plukker opp så lite produkt du må grave den i røret minst ti ganger: / hva er mekanismen jeg har ingen anelse om.

Fargen på en leppestift eller liner base forblir om 2 timer eller mer, men det bløder med mat og lepper ser veldig rotete ut som alle andre glans, så du trenger definitivt en base til det, for å stoppe blødning og for noe opasitet på dens eier det er ingenting mye egentlig.

på egen hånd

På toppen av Deborah milano liner shade 03

IMBB-vurdering:

2.9 / 5 For kostnaden kan du sikkert prøve det.

Rimmel London Glam Eyes Quad Eyeshadow-002 Smokey Brun Rimmel London Color Rush Quad Eye Shadow 002 Smokey Brun Rimmel Glam Eyes Mono Eyeshadow Plum Romance Review Rimmel London Skjul Blemish Concealer Rimmel London Varig Finish Leppestift - Undressed Rimmel London Scandal Eyes Flex Mascara i ekstreme svart Rimmel Glam Eyes HD Øyenskygge i 005 English Rose Rimmel Glam Eyes Day 2 Night Mascara VOV flytende eyeliner Ambika Pillai flytende eyeliner Colorbar Color Intense Liquid Eyeliner 002 Lilla Hue Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) L'Oreal Ekstra Intense Væske blyant Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: